Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marcepan1983
Postów 219
Data rejestracji 24.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt wam nie każe brać udziału w konkursach gdzie nagrody wybiera jury. tak wybrali i nie ma co dłużej nad tym się zastanawiać Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż akurat w tym konkretnym wypadku nie wiem czy to plagiat gdyż w konkursie jest zdjęcie w większej rozdzielczości więc ktoś musi je raczej mieć Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś faktycznie oszukał to trzeba to tępić ale najpierw trzeba sprawdzić i jeśli mamy pewność to pisać do organizatora i tyle Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesteś w wielkim błędzie więc nie wypowiadaj się w tematach, o których nie masz pojęcia;)
za każde pomówienie mogę wytoczyć sprawę z oskarżenia prywatnego
za pomówienie w mediach (o czym wspominałaś) grozi po prostu wyższa kara - do 2 lat pozbawienia wolności Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spin jest z forum, monisia84 też jesli to osoba, o której myśle Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mam w naturze bronienie słabszych i niewinnych, więc zawsze będę tępił pustaków, którzy potrafią tylko pomawiać i oczerniać Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie odniosłem się do Ciebie tylko do osób, które wysyłały donosy na Panią Sylwie, a nawet nie raczyły przeczytać podpisu Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
art. 212
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obyście ręce potracili zjeby!!! Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak nie sprawdzisz wszystkich konkursów jakie dodałaś. jedynie te, które są jeszcze w bazie. te, które się zakończyły i są usunięte przepadają i nie są w żadnych statystykach Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czas zmienić członka rodziny na nowszy model Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miała farta i tyle. ale, że wygrała akurat bardzo cenną nagrodę to oszust a jak codziennie ktoś szuka paragonów na ekspres do tchibo to nawet 1 post na ten temat nie powstanie
Sam osobiście jeśli mam pewność, że wygram albo kiedy jest dużo nagród to kupię. Ale jeśli jest 1 nagroda to nawet nie chce mi się lecieć do sklepu bo szanse i tak marne Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już najbardziej właśnie rozwalają mnie osoby, które robią konkursy na forum żeby im zaklikać I niby to jest fair - wyłudzanie głosów aby zdobyć expres, rozdając jakieś kosmetyki
ale nie...nabijacz jest tylko nie fair bo ma zmienne IP, a ja nie mam i muszę siedzieć parę godzin na EK żeby mi poklikali (nawet nie czytając o mojej plantacji ani słowa) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają zmienić w tym tygodniu. A tamten gość z Wodzisławia będzie miał sprawę wytoczoną Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weź mnie nie rozśmieszaj...a żebranie głosów na EK jest niby fair? Nie rozwalaj mnie. Zbieranie głosów na zasadzie klik za klik, często na żenujące prace jest tak samo nie fair jak i samemu sobie nabijanie Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.flickr...8590@N07/3634664912/ Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry...pomyliło mi się z komentarzami, któe mnie wprowadziły w błąd. tym ludizom chodizło o montaże w photo shopie. autorem trzeba być Wyświetl w wątku >>