Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marcepan1983
Postów 219
Data rejestracji 24.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja napisze do Hyundaia żeby broń Boże nie wygrała Małgorzatap, bo ją tak zazdrość zżera, że jeszcze mogłaby przejść na Genesisa korozja Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
amen
Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jest taki zapis w regulaminie to jestem jak najbardziej ZA! Jeśli natomiast jest tylko prośba o stworzenie hasła reklamowego, to wszelkie chwyty i techniki dozwolone. Np dla mnie czasami hasłem reklamowym może być jakieś logo, a niekoniecznie tylko zdanie utworzone z liter
Za słownikiem języka polskiego: hasło n III, Ms. haśle, lm D. haseł
1. «zwięźle sformułowana myśl przewodnia, idea» - nie ma tu nic, iż owa myśl musi być w postaci znaków graficznych z alfabetu Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagrodził ją organizator więc widocznie należy do konkursów zgłaszać prace na poziomie g***a nikt nie broni tego nikomu więc wszelkie posty tego typu, to dla mnie objaw zazdrości. Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybym był szefem, to jak najbardziej Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest tylko Twoja subiektywna ocena. Czasy się zmieniają i tak samo pomysły aby zostać zauważonym. Jeśli w danym rysunku czy makiecie(bo nie wiem co ta laska zrobiła) jest hasło i treść, to jestem za.
W sztuce fotografii jak jest konkurs na najładniejszą choinkę, to ludzie dają zdjęcia zielonej koszulki na wieszaku albo laski z lampkami na głowie; na najciekawszą bagietkę z margaryną, ludzie dają fotki jakiś stworzonych ludzików, co nijak ma się do bagietki w śródziemnomorskim stylu.
Telefon był kiedyś telefonem, a dziś pod tym hasłem kryje się prawdziwy komputer, na którym można grać w gry, korzystać z Internetu, robić zdjęcia itd. Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak samo jakiś singiel może mieć zastrzeżenia, że nie ma żony ani brata i babci, a ktoś inny na potrzeby konkursu wrzucił wymyślone przez siebie hasło, o którym ten brat, babcia, mąż nawet nic nie wiedzieli, a zostali zgłoszeni tylko na potrzeby konkursu... Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie wiadomości, to dla mnie jednak chyba świadectwo tego, że w tym wszystkim chodzi o zazdrość, a nie o to, że zagrała na 2 nazwiska czy do konkursu na hasło dodała rysunek (w końcu w takich konkursach chodzi też o kreatywność, a haseł w konkursie są tysiące, ilu było tak kreatywnych by pokusić się o coś więcej?) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w konkursach dla dzieci(dajmy na to takich do 5 roku życia) raczej są małowartościowe nagrody, a już raczej na pewno nie auta
a jak gra na 2 nazwiska to jej sprawa, że ma dwa. to tak samo jak inni grają na męża, babcie, brata Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak jest lizuską i do hasła robi obrazki, to jej sprawa i wina bardziej organizatora, że się daje na to złapać - takie jest moje skromne zdanie
Jeśli chodzi o zmianę metryki czy danych personalnych, to nie wiem o co do końca chodzi, ale nie jest to raczej możliwe, bo w momencie odbioru takiej nagrody, auto trzeba wcześniej zarejestrować, a nie zrobisz tego na lewe dane; trzeba też zapłacić podatek, a organizator nie będzie mógł tego zrobić posługując się fałszywymi danymi gdyż dostanie zwrot z Urzędu Skarbowego.
Jeśli podaje natomiast dane męża czy tez mamy, aby zwiększyć swoje szanse, to przecież normalna praktyka(?) Sam jak gram to gram i na siebie i na dziewczynę żeby mieć większe szanse. Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi konkretnie, bo przyznam szczerze, że nie łapie, a wiedzieć o co chodzi też nie wiem:|
Czytałem parę postów i raz widzę, że jej hasła nie są zgodne z regulaminem, a później widzę, że jej hasła są tendencyjne - to jak to w końcu jest? hasła nieregulaminowe (a jeśli tak to jakie i dlaczego) czy są mało ambitne (a jeśli tak to dlaczego, no i w końcu to organizator wybrał to hasło)
Będę wdzięczny za przedstawienie historii moniau i o co w tym wszystkim chodzi
Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.bmw.orange.pl/zwyciezcy.html
Biała Podlaska, Radzyń Podlaski, Gorzów Wlkp
http://allegro.pl...ons.php?uid=10471089 Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wartość zestawu to 100zł
Jako, iż nie mam czasu zaglądać kto był pierwszy, drugi i trzeci ze zgłoszeniem, to oddam tym dziewczynom, które wg mojego subiektywnego zdania są najatrakcyjniejsze
Tak więc jeśli ktoś jest zainteresowany, niech pisze na PW wraz z linkiem do swojego profilu na NK lub FB Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wiesz czy przypuszczasz? Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potrzebuje przerobić skan legitymacji, tak by zmienić nazwisko na niej albo dodać parę stempli z datą ważności.
PILNE Wyświetl w wątku >>