Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marcepan1983
Postów 219
Data rejestracji 24.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2) albo pełen przekłamań dotyczących tego co ludzie wygrywają i jak to robią. Bo tak jak pisałem wcześniej jestem na 100% pewien, że nikt kto utrzymuje się z konkursów do pana nie napisze, a jestem także pewien, że napisało stado idiotów, którzy lubią się przechwalać i opowiadają bajki; bo na forum takich nie brakuje co pisali o tym jak to rzekomo wygrywali wycieczki, samochody etc. Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo żadne spec, zawodowiec czy jak zwał tak zwał się do Pana nie zgłosi i tyle w tym temacie. to tak jakby przestępca miał sam się zgłosić na policje może sie tylko Panu wydaje, że ktoś taki napisał bo wygrał 50tys., ale zapewniam, że to tylko kropla w morzu tego co robią prawdziwi zawodowcy
A może pan tak podpuszcza wszystkich, ludzie piszą w jaki sposób wygrywają i wkrótce rzuci Pan posadkę w redakcji i sam zacznie grać?
A może to jakaś zorganizowana akcja NIKu, US, CBŚ etc. i tylko czekacie ile baranów sie zgłosi do was z informacją, ze wygrali to i to, sprzedali a podatek nie zapłacony
Tutaj nikt w ciemię nie jest bity. na tym forum sa ludzie cwani i inteligentni. nie trudno się domyśleć jaki charakter bedzie miał artykuł na podstawie takich pytań: Czy słyszeliście Państwo o tym, że ktoś miał jakieś problemy jeśli przyłapano go, na tym, że grał trochę nieuczciwie? Np. że ktoś wygrał 28 z 30 telewizorów, które były do zdobycia, albo połowę telefonów komórkowych. Może wiecie, że ktoś bierze udział dziennie w ogromnej liczbie konkursów. Może chcielibyście oszacować ile wyciągają z konkursów najlepsi?
Moja wypowiedź stanowi moją własność intelektualną i nie wyrażam zgody aby została cytowana bądź służyła jako tok myślowym w Pańskim artykule Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety ale to Ty jesteś w błędzie;) Za każdy przedmiot(nowy; do 6 m-cy) sprzedany powyżej 1000zł musisz zapłacić podatek dochodowy. Nawet jeśli to nie jest wygrana rzecz, a np. nowy samochód, który sprzedajesz bo musisz pilnie mieć gotówke.
Za to jeśli sprzedasz w miesiącu 10 przedmiotów za 990zł to podatku już płacić nie musisz ...ale to już specyfika i śmieszność polskiego prawa
privatedo - tam nagrody dostało tylko 3 finalistów grand prix, więc tamta osoba nic nie wygrała...
I powtórzę wam raz jeszcze... Nikt o uczciwych, poświęcających czas, pieniądze i nerwy konkursowiczach nie będzie chciał czytać.
Jestem pewien, że jeśli artykuł powstanie to w 90% będzie w tonie negatywnym lub ewentualnie dającym do myślenia czytelnikowi. Że my to cwaniaczki, dorobkiewicze, pewnie tez oszuści, boją się mówić o zarobkach, chcą pozostać anonimowi(ciekawe dlaczego?!), złodzieje, nabijacze głosów z neostrady... Przecież o pasjonatach, którzy specjalizują się pisaniem opowiadań, fotografią nikt nie bedzie czytał Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizatorzy też nie przestaną organizować konkursów bo to czysty marketing firm i zawsze to będzie opłacalne dla nich.
Co do plagiatów w konkursach to wystarczy to zgłosić w odpowiedniej formie do organizatora i jeśli wskażesz źródło to uczestnik zostanie usunięty. Na Onecie wymagana jest forma pisemna reklamacji więc się nie dziw, że Ci nie odpowiadali na maile.
W każdym konkursie fotograficznym są zapisy w reg. że musisz być autorem albo posiadać prawa majątkowe; nigdy jeszcze nie spotkałem się z brakiem interwencji gdy znalazłem w necie zdjęcie, które ktoś ukradł. Tak więc to nie jest żaden problem ani zależność.
Bardziej interesującym tematem jest natomiast tworzenie oprogramowania do konkursów sms'owych, które wysyłają sms'y o określonej godzinie; pisanie programów do konkursów z grami gdzie booty automatycznie nabijają punkty itp. itd...
W tych konkursach dochodzi do największych oszustw i braku interwencji organizatorów gdyż czasami najzwyczajniej nie są w stanie tego nikomu udowodnić. a wszystko dlatego, że w tych konkursach są najatrakcyjniejsze nagrody do wygrania...
Generalnie niech Pan redaktorek poszuka sobie innej historii bo i tak żaden prawdziwy wyjadacz się z Panem nie skontaktuje
A sam artykuł założę się, że będzie uderzał w nasze dobre imię i znajdzie się w nim masa zwrotów w stylu: ...niechętnie się wypowiadają, nie chcą mówić o zarobkach, hackerzy, oszuści etc.
Wszystko w podtrzymane w stylu jakbyśmy byli cwaniaczkami i maniakami.
...O miłych i uczciwych konkursowiczach, którzy wygrywają maskotki i książki nikt nie będzie chciał czytać
Poza tym Wprost się specjalizuje w śledczych i daleko idących teoriach
Poczekajcie jak za parę tygodni po artykule dobierze się wam skarbówka do cenzura
P.S. nie wyrażam zgody aby jakikolwiek fragment ani myśl została wykorzystana w Pańskim artykule Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza moderatorzy troche przeginaja z tymi reklamami Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też dostałem z tym samym stemplem ale nie brałem udziąłu w żadnej ankiecie Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagroda była dość wartościowa i nie wiem co teraz zrobić bo nie otworzyłem paczki przy kurierze:/ Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- lustrzanka cyfrowa
- wycieczka o wartości 20tys.
- samochód
- mieszkanie
- i 10 letnia pensje
- pomarzyć - bezcenne Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinna być kasacja jak na innych forach. Powiedzmy konto ulega skasowaniu po 3 m-cach od niezalogowania sie Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja proponuje żeby była po porstu wyszukiwarka nicków Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane