Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda tego Maybelline, mam nadzieję że wpadnie maskara bo akurat mi się kończy Max Factor wygrany rok temu w akcji testowania tuszy. W tamtym roku 4 maskary wygrałam na Rossnecie i ta jest już niestety ostatnia z mojego zapasu, czas wygrać nową! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurdeee a ja nie miałam wcześniej czasu wysłać i teraz taka kapa... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam zielonego pojęcia. Pamiętam tylko że wymyśliłam je w czasie jak ładowała się strona, więc nie było górnolotne raczej ani gruntownie przemyślane... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś mam dobrą passę ostatnio, może jutro z Silnem też się uda....? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni coś mają ze stroną chyba, ja przez pół godziny próbowałam wysłać bo w ogóle strony do logowania nie chciało załadować ale w końcu się udało. może odczekaj chwilę, mnie pomogło Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A właśnie miałam sprawdzać, ile w końcu osób wzięło udział - ja też mam nadzieję, że w końcu się uda. Ostatni raz to wygrałam szczotkę do włosów, z której co prawda jestem baaardzo zadowolona, no ale przydałoby się w końcu wygrać coś nowego na Ross, a nie tylko inwestować co konkurs bez żadnych wymiernych rezultatów... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam nie było chyba poprawnych odpowiedzi, bo pytania dotyczyły naszych preferencji podkładowych Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W poniedziałek niby mają być, ale ja osobiście wątpię że będą. A nagrody nie wiem jakie, ja grałam bo chciałam zniżkę na pędzle, w czasówkach i tak nigdy nic nie tafiam więc się nie napalałam Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podkłady i pędzle - makijażowe konfrontacje topowych marek, ten co się wysyłało odpowiedzi w określonych godzinach. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm no ja to zinterpretowałam tak, że można wykorzystać na całą ofertę i teraz klops...
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to na rossnecie w takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko czekać. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha dzięki. Właśnie wiem że to nie jest w żaden sposób kompatybilne z wynikami, więc liczyłam na to że może wyślą trochę wcześniej, przydałby mi się nowy pędzel do pudru Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie tam się jeszcze nie zdarzyło żeby przejrzeć galerię z jakiegokolwiek konka fotograficznego na Ross i nie poczuć zażenowania tymi dziełami. Ale podoba mi się bardzo fotka 25, z dziewczyną w sukni ślubnej z mamą, taka pozytywna enegia z niego bije w niektórych nawet pisze wybrałam to zdjęcie bo nie mamy innego, no chyba padnę... (numerek 60, swoją drogą nie wiem jak można takie zdjęcie publicznie pokazać, ja bym umarła ze wstydu). To na śniegu też sympatyczne(68 numerek). Myślę, że na ten moment akurat te 3 by znaleźli, które można nagrodzić, ale raczej nie więcej... Może sama coś wrzucę, mam kilka fajnych fotek z moją rodzicielką, a mama pewnie by się ucieszyła z takiej sesji(gorzej ze mną... ) Wyświetl w wątku >>