Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podłączam się do pytania Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak myślałam właśnie ale taka dziwna ta strona mi wyskoczyła, myslałam że to jakiś błąd. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już śmigana, 3 razy Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagrodą jest jeden konkretny podkład Max Factor -
Xperience Weightless nr 50.
jak dla mnie powinien byc ok Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się wydaje że losowanko było, bo nic nazdwyczajnego tam nie napisałam, a konkurencja pewnie była duża. jakoś nie łudzę się że docenili mój geniusz pisarski Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam Max Factora właśnie, a tam żadnego numerka nie było podanego, bo specjalnie sprawdzałam.
Pisało się za co lubisz wybrany podkład czy coś w tym stylu. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja będę pisała na redakcja@rossnet.pl Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle że nagrody zawsze są rozsyłane z centrali, więc nie mamy wpływu na to, co nam wsadzą do paczki. Miałam nadzieję, że ewentualnie będzie go można juz w sklepie wymienić ale chyba nic z tego. Kiedyś wygrałam zestaw z L'oreala i też był tam podkład, wtedy nawet nie pomyślałam żeby go wymieniać ale teraz naprawdę mi zależy żeby ocień był odpowiedni dla mnie. Zastanawiam się czy by nie napisać maila do Rossnetu i zapytać o to, chociaż wątpię żeby to coś dało. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak też myślałam, ale może akurat komuś się udało ugadać z jakąś babeczką w Rossmannie i by mnie pocieszył. Boję się że dostanę jakiś ciemny, a już się napaliłam że będę burżujsko używać Max Factora na którego zawsze szkoda mi kasy Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc moja rada to nie zniechęcać się, ja też już chciałam dać sobie spokój z Ross, ale skoro nic mnie nie kosztuje wzięcie udziału, to czemu nie spróbować? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zacytowało mi się - to odpowiedź na pytanie kto wygrał w SERENADZIE Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko teraz patrzę że trochę biedny, tylko szminka i lakier no ale darowanemu koniowi... Wyświetl w wątku >>