Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam że pousuwali te ewidentne plagiaty, ale nie chciało mi się przeglądać typu stron galerii i teraz widzę że wszystko jest na miejscu. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze się zastanawiam, czy oni mają wgląd do tych zdjęć w takim formacie jak było wysłane czy w takim,jaki wyświetla się na Rossnecie - np na tym moim nr 202 praktycznie nic nie widać jak jest takie małe, dopiero po powiększeniu na cały ekran jest tak jak trzeba, tak jak w przypadku tego zdjęcia, o którym pisała mia .
Po raz kolejny szkoda że nie ma rezerwy, na bank dużo ludzi grało bez paragonów... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
202 i 263 Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale powrzucali nowe wkonkursy na stronę, więc może jednak coś ruszy jeszcze dzisiaj i wrzucą Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie poszły dwa zgłoszenia, też wydaje mi się że inne niż wszystkie, więc może chociaż na ekspres się załapię - ten konkursowy Brise ma dla mnie odpychający zapach nawet, kiedy leży na szafce niepodłączony, więc obym nie wygrała zapasu produktów o iPhonie nawet nie marzę... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą strasznie szybko te wyniki będą, tydzień od zakończenia konkursu.... Ciekawe, czy się wyrobią... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy tam jest napisane że ta osoba swojej fotki nie przesłała? Może przesłała, przyćmiła pozostałe i dostanie ajfona w każdym zdjęciowym konkursie na Rossnecie 90% zdjęć jest nie na temat lub na żenująco niskim poziomie/ewidentnie z internetu i za każdym razem się zastanawiam czy ludziom naprawdę nie jest wstyd się pod czymś takim podpisać. Ja raczej w zdjęciowych nie biorę udziału ale tutaj akurat się zdecydowałam bo nagrody fajne i mało zgłoszeń, mam nadzieję że coś z tego będzie. Więc zgadzam się ze sniper , że pokazywanie wszystkim zdjęcia swojego dziecka na nocniku lub innych tego typu kwiatków jest przegięciem. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślałam że maks. do 300 dojdzie, trochę mnie zmartwiłaś... ale biorąc pod uwagę poziom prac będę na pewno czekać na wyniki z niecierpliwością, bo uważam że moje zdjęcie było naprawdę dobre a na pewno lepsze od większości tych dzieł Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może to jest nowy ukryty? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam jakoś nigdy nie miałam problemów, aż mi samej głupio było chodzić do Rossa co chwilę jak miałam taki okres że dużo wygrywałam ale babeczki zawsze miłe, a dzisiaj nawet mi gratulowała szczęścia że aż w dwóch konkursach wygralam jak odbierałam Astor i Eveline(a miałam jeszcze Silana tam odbierać za jednym zamachem ale w końcu przysyłali do domu hihihi ) Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już się cieszyłam że nowy zapas chusteczek będzie można wygrać, bo akurat mi się kończy ten, który wygrałam na jesieni
Odebrałam nagrody z Eveline - super zestawik, chociaż z celulitem nie walczę bo żyjemy sobie w symbiozie i go nie ruszam bo po co ale robią wrażenie te 4 tuby
Odebrałam też Astor - szminka nude i krrrrwisto czerwony lakier(a myślałam że inny odcień będzie, ale z tym zdecydowanie trafili dla mnie w dziesiątkę). I autograf Przybylskiej hihi Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane