Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dlatego można je wygrać - nikt o zdrowych zmysłach by ich normalnie nie kupił Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, przecież pisałaś o tym stronę wcześniej... Sorki za głupie pytanie. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A o jakim kolorze pisałaś? O pomarańczu, czy o jakimś innym? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi tak ogólnie, na przyszłość. Nic osobistego
To powodzenia z Plussszem, ja nie brałam udziału, czekam dopiero na te jutrzejsze wyniki. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
E tam, 10 telefonów do rozdzielenia to dla każdej starczy! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie dziwnie, bo pisze że nagrodami są zestawy kosmetyków na jednej stronie, a na innej tak jak napisałaś - produktów. Więc jeśli miałyby być produkty, to też obstawiam podpaski. Ale może wygramy telefon i będzie po problemie
mia, na każde pytanie coś się wymyśli Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...s.aspx?contestId=920 Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się wydaje, że te zestawy będą wszystkie takie same. Wątpię, żeby im się chciało każdemu indywidualnie pakować wybraną szminkę... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha - masz to jak w banku po prostu uznałam, że bardziej wyrazisty kolor można ciekawiej uzasadnić i jak widać miałam rację, bo kosmetyki moje(chyba że losowali ). Teraz tylko się boję, że faktycznie mi ten pomarańcz przypadnie... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolałabym nie - pisałam o ognistym pomarańczu Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było wyszczególnione w regulaminie, a na zdjęciu był podkład, szminka i tusz - ale nie wiem, czy należy się nim sugerować. No i ciekawa jestem jakie kolory, bo pisało że zestaw wybrany przez wizażystkę L'Oreal, więc zakładam, że wszystkie będą takie same. Ja pójdę dopiero wieczorem odebrać moje. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czemu się tak dziwicie, Makro jest sklepem, w którym zaopatrują się ludzie prowadzący inne, mniejsze sklepiki, dla nich to nic nadzwyczajnego kupić produkty za taką kwotę, bo przecież nie kupują dla siebie, tylko żeby je dalej sprzedać
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie brałam udziału. W colgate sie nie udalo, ake tez jakos specjalnie się nie wysilałam.... Czekam jeszcze na wyniki z Beyonce Heat Rush bo bardzo bym chciala, ale jak w Pokoj czysty jak lza sie nie udało to tu tym bardziej,..
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z liptonem nie żałuj, bo już chyba po ptokach. Ja wygrałam w pierwsze dni, a jak wysłałam w drugim tygodniu to już nic nie wpadło, a losują codziennie z wszystkich kodów, które dotarły do danego dnia.
Dawać wyniki z Ambipura!! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też już nie ogarniam... Byłam święcie przekonana, że wyniki z Men Experta są dzisiaj, a właśnie się zorientowałam, że dopiero we wtorek Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy pani od Słoneczna Malaga się załapała
Ambi pura oczywiscie nie ma Wyświetl w wątku >>