Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostalam szminke w kolorze koralowym, wiec jednak te zestawy nie sa wszystkie takie same. Ale dostajesz wszystko juz zapakowane, nie mozna wybrac. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurczę... Mam nadzieję że to się jakoś wyjaśni... No i że z moją nagrodą nie będzie problemów.
Ale teraz patrzę, że pisze Nagrodę I stopnia w postaci biletu na Coke Live Music Festival otrzymuje i boję się, że to będzie tylko jeden bilet, a nie dwa tak jak pisało przy wysyłaniu zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj współczuję, najgorsza opcja. Jejku ale miałam szczęscie, jeden paragon a dwie nagrody te co chciałam
dziewczyny, powiedzcie mi jak ten paragon wysłać - adres podali, rozumiem że wypadałoby dopisek zrobić na kopercie konkurs Unimil lub coś w tym stylu, ale czy jeszcze jakieś dane im wysyłać? Jak wy wysyłałyście? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Unimil Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W związku z niewielką liczbą uczestników konkursu, którzy spełnili warunki regulaminu, Organizatpr podjął decyzję o rozdysponowaniu pozostałych nagród III wobec Laureatów nagród I stopnia. Nagrody III stopnia dla Laureatów nagród I stopnia zostaną wysłane do wybranych przez Laureatów drogerii dopiero po weryfikacji paragonów przez Organizatora. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak czułam, że mój tekst był naprawdę dobry tym razem Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za nagrody o wartości 25 zeta ja bym się za bardzo nie wysilała i posłała coś nie za długiego Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja umiem ale nigdy mi się nie chce Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbować spróbuję, to przecież nic nie kosztuje Ale w czasówkach coś nie mam szczęścia.
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Colgate - z uśmiechem do świata
Kochani, widzimy, że nasza zabawa rodzi wiele komentarzy. I, niestety, kilka niespodziewanych trudności. Prosimy o chwilę cierpliwości. Jesteśmy w trakcie ustalania źródła utrudnień. Jak tylko znajdziemy ich przyczyny wrócimy do Was z kompletem odpowiedzi. Postaramy się, żebyście byli zadowoleni! Dacie nam chwilę?
Jednym słowem, trzeba czekać.
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że równo o 12 wrzucą wyniki z unimila i dowiem się, że wygrałam bilety albo chociaż zestaw... Płyty nie chcę. A, no i o 15 zegarki Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...s.aspx?contestId=922 już jest, ale bez paragonu Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane