Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dziwię się... Też mi się marzy SPA... Ale na razie czekam na bilety ktore wygralam na Unimilu, mam nadzieję ze niedlugo przyjda.
Pojawily sie juz te nowe konki na rossnecie. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam problem jedna sensowna odpowiedź sklecic, podziwiam za te trzy
Też czekam na Naturelle i dzisiaj na AA, ciekawe czy się uda. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A upominałaś się w Velvecie? Bo z tego co mi odpisali jak pytałam o inny konkurs to odpowiedzialnosc Rossnetu kończy się tak naprawdę w momencie weryfikacji paragonów i trzeba uderzać prosto do organizatora. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odpowiedź
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mnie pocieszyłaś
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pozwolę sobie przekleić terminy wyników. Dodałam Lactacyd, czegoś jeszcze brakuje? A może ktoś już aktualizował i tylko ja jestem nieprzytomna?
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja do nich pierwszy raz pisalam wiec myslalam ze moze u nich to normalne
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisalam do nich maila ale zero odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skleciłam wczoraj wierszyki na Nałęczowiankę i na Naturellę, poemat o podpaskach mi wyszedł jak się patrzy
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znowu bledy - do wygrania wg formularza Ipad, wg regulaminu Ipod... Wiem, ze dla niewtajemniczonych to mała różnica, ale powinni bardziej się do tych konkursow przykladać, bo to już któryś z kolei taki drobny błąd na rossnecie. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy kawie...?
spróbuj w wyszukiwarce poszukać bo pamiętam, że niedawno ktoś podawał chyba w wątku szukam. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tusz milion lashes czarny, podkład true match kolor golden beige i szminka color riche, kolor magnetic coral. Ale wiem że inna osoba z forum miała szminkę w innym kolorze, więc może będziesz miała inną. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja odbierałam we wtorek.
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dziś uzbroiłam się w paragon z Venus i Nałęczowianki i jutro może coś uda mi sie stworzyć. Widzialam ze z Naturelli są też tampony, ale specjalnie sprawdzalam regulamin i pisze wyraźnie, ze trzeba zakupić 'podpaski'. Szkoda.
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dajcie spokój, jeszcze się potem chwalić, że się 20 kodów wydrukowało... Tak jakby to był powód do dumy...
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj byłam wysłać paragon z Unimila, ciekawe kiedy bilety przyjdą(opcji że NIE przyjdą nie biorę pod uwage...) i ile(mam nadzieję że dwa a nie jeden, chociaż mam złe przeczucia...). Wyświetl w wątku >>