Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonilam we wtorek i nie bylo, powiedziala mi babeczka ze bedzie pewnie dzisiaj bo w srode w nocy maja dostawe. Poprosila zeby jej zostawic numer i ma do mnie zadzwonic jak bedzie, pelna kulturka Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy chce mieć wakacje ja tam z dwojga złego wolę czekać na te wyniki niż się dowiedzieć że nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie brałam udziału więc właściwie jest mi obojętnie, ale jestem w szoku że coś dali przed czasem, a nie z opóźnieniem jak zwykle. Chociaż dzisiaj byli punktualni w 50% więc nie mogę narzekać Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym chciała, mam micela z Ziaji i jest świetny, tego miałam w planie wypróbować ale szkoda mi było kasy więc liczę, że wygram. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu akurat raczej nie powinno być trudno... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak długo nie gram, najdłuża jaka widziałam to ta z tuszy na 1000 osób i już robiła wrażenie. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ciekawości - ile za nie dostałaś? Ja moje wykorzystam osobiście
A w carefree wieeelkie NIC Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to sorry, aż tak się nie wgłębiałam w szczegóły.Ja bym napisała reklamację na Twoim miejscu jeśli Ci zależy, w końcu to niedotrzymanie postanowień regulaminu. Chociaż pewnie jest tak jakis zapis że zastrzegaja sobie prawo do zmiany nagród, a na stronie rossnetu jest tylko wyciag, a nie cały regulamin... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przecież to jest to co bylo w regulaminie, a że z kolorami nie trafili to już loteria... W L'Oreal też był taki kolor podkładu i szminki jaki Ci wybrali, nie miało się na to wpływu.
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe ile tych fotek będzie w sumie, konkurs jest do końca miesiąca to może z 5 się uzbiera aż się sama zaczynam zastanawiać, czy by jednak nie wyżyłować się na tą wodę i się nie zgłosić, te buty by mi się nawet podobały... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, najlepiej na samym początku tej listy Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam z rana do mojego Rossmanna(o jaki piękny rym, muszę się dzisiaj wziac za pisanie wierszyków na konkursy bo jak to zawsze określam w takich przypadkach mam dzień płodny). W każdym razie okazało się że nagród z Unimila jeszcze nie ma i będa najprawdopodobniej w czwartek bo w środę maja dostawę. No i dobra, przynajmniej na darmo nie jechalam. Jak ktoś też ma do odbioru na Skargi w Katowicach to niech poczeka jeszcze te dwa dni Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze w międzyczasie wstawia wodę na kawę i leci tylnim wyjściem do najbliższej cukierni po ciasteczka? a tak poważnie to ja będę na pewno dzwonić we wotrek czy jest już Unimil do odbioru u mnie w Ross, to wtedy się wypowiem konkretnie na ten temat. Wydaje mi się że ogólnie powinny wiedzieć czy już to przyszło czy nie, a że nie wiedza już potem gdzie te nagrody maja i ich musza szukać pół godziny to już się nic nie poradzi. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co za problem zadzwonicć wcześniej do drogerii i zapytać, czy nagrody już dotarły? Nie będziecie na darmo latać jak macie daleko a za ta rozmowę przecież majatku nie zapłacicie. Wyświetl w wątku >>