Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda I stopnia zostanie odebrana przez Zwycięzcę osobiście w terminie uzgodnionym z Fundatorem nagrody, jednak nie później niż w terminie miesiąca od daty opublikowania listy zwycięzców konkursu na portalu rossnet.pl. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ostatnio coś było przed czasem chyba nawet to może akurat... Zresztą Lactacyd Lactacydem, ja tam bardziej na NESTLE czekam Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, a dzisiaj wyniki z dwóch konkursów w których brałam udział, nawet nie zwróciłam uwagi
Teraz będą nudy z tymi wszystkimi perfumowymi konkami, kto w tym będzie brał udział....? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekam na oferty na PW. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jaki jest sens robienia 3 konkursów w których trzeba kupić perfumy w tym samym czasie... Szału na te nowe konkursy chyba raczej nie będzie... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha no daremny kup perfumy za stówę i dostaniesz balsam za 20 zeta który jak się dobrze rozejrzysz to i tak dostaniesz gratis w zestawie Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam i polecam! Darmowe porady fryzjera, makijażystki, badanie cery itp, plus można dużo próbek dostać no i sa też różne konkursy w trakcie, ja pamiętam że wygrałam zestaw z kosmetykami johnsona - jakiś peeling, balsam i jeszcze parę rzeczy. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez sensu... Kupiłam dzisiaj ręcznik na konkurs velvet ale trochę się zniechęciłam do mojej radosnej twórczości. Na tyle konków paragonowych nic... Ehhh... przerzucam się an czasówki Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daliby już te wyniki z nałęczowianki swoją drogą... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie się pojawiło w zapowiedziach, chyba o ten właśnie chodzi Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z nas HAKERKI! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś wstawiał linka do nich ze strony YES, poszukaj pare stron wcześniej. Wartość 45 zeta bodajże. Srebrne z cyrkoniami.
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdz sobie na stronie rossnetu, tam maja w wersji elektronicznej. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee chyba nie, wyniki z Rimmela też były przed czasem a jakos wisza i nikt ich nie usunał. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
D... blada, znowu nic
Dzięki za wrzucenie linka.
Tinagoni właśnie dzwoniła do mnie pani z rossmanna że moja nagroda z unimila jest już do odebrania Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z naturelli? Nie widze tam wynikow, mialy byc po poludniu...? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, najbliżej jakichś określonych godzin. Wyświetl w wątku >>