Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba pierwszy raz pozostały bez komentarza wyniki, chyba nikt od nas nie brał udziału Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma za co, miłych zakupów Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kody możesz podać te co były bo można je wykorzystać kilka razy, a jak wejdziesz tutaj http://www.rossnet.pl/Okazja_dnia.aspx to możesz pobrać sobie swój o ile jeszcze będzie(na każdy produkt jest 1000 kodów dziennie, czasem szybko się kończą). Jest też podane jaka zniżka jest dzisiaj i co będzie w następnych dniach
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spisujesz kod na kartce i dajesz pani przy kasie jak już masz pampersy wzięte z półki, ona skasuje Ci te pampersy, wklepie ten kod i dostaniesz zniżkę. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest z rimmela ale tylko dla tych co brali udzial w jakims innym o tuszach, byl link na forum podany bo normalnie go nie ma na liscie konkursow. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja mam z rossnetem spokoj do 12 wrzesnia, powodzenia wszystkim co czekaja na wczesniejsze wyniki bo pewnie nie bede tu zagladac do tego czasu
Jejku i moze bede mogla wyprobowac ten slynny papier nawilzany! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tak samo
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nawet wiecej tych babek jest na liscie niz facetow
Ciekawe co napisali ci co wygrali... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te Ambi pury to bede miala chyba do konca zycia - zupelnie nie mam nawyku uzywania odswiezaczy powietrza. Juz specjalnie polozylam jeden na widoku zeby o nim pamietac ale dalej jakos nie czuje potrzeby zeby go uzywac
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha widzę że mamy podobne podejście. Na Twoim miejscu trzymałabym go pewnie tak długo, aż by przestał być nawilżony i wtedy bym użyła, bo już by nie było szkoda Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma reguły, ja na przykład jak pisałam zwykły tekst to wygrałam, w tym glowna nagrode raz, a z wierszykami nie udalo mi sie zalapac nawet na nagrody III stopnia... Ale wiem ze wierszykami duzo ludzi juz wygralo wiec ciezko stwierdzic tak naprawde.
Co do revitalifta to nie napisalam ze jestem pewna wygranej tylko pelna nadziei ze wygram, taka lekka roznica Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jaaa no to ostra przeginka... To chyba chcac nie chcac ide na rossnetowy odwyk... Dzieki za info Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myslałam że ktoś już może się rozgladał konkretnie. Zobacze sobie jak po płyn micelarny pójdę najwyżej.
Wszystkie konkursy się kończa jutro i zostana prawie same paragonowe...
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może się spotkamy na warsztatach ja myślę że będą punktualnie te wyniki Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem wam szczerze że chciałam grać w tym konkursie Pumy ale widzę że jest kilka naprawdę dobrych zdjęć i szkoda mi kasy na tą wodę skoro mała szansa na te buty. Przeliczyłam się trochę, a już sobie planowałam że w końcu zacznę biegać jak wygram Wyświetl w wątku >>