Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Snickers ABC z 1go dnia promocji
* Knorr Real z 1go dnia promocji
* płatki Nestle Carrefour z 1go dnia promocji
* Delecta pierwsze dni lipca
* płatki Nestle Real z 12.09 x 1 szt., 13.09 x 1
* Duck Power WC x 2 (White i Total Clean)
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leclerc Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po 2 minutowym wysłuchiwaniu melodyjki i przełączaniu rozmowy od jednej pani do drugiej, potem od drugiej do trzeciej...
Konkurs FAIRY będzie dziś rozwiązany. Dziś będą dzwonić do zwyciezców. Ale Pani nie była w stanie mi powiedzieć czy będą dzwonili alfabetycznie wg sklepów. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do 22.09 mają czas na powiadomienie zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W reg. pisze, że niby zadzwonią. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Biedronka (Warka)
* Lidl
* ABC
* Drogeria Rossmann
* Drogeria Natura (Nivea)
* Drogeria Schlecker (od października Nivea)
* Real (płatki Nestle, Nivea)
* mały Carrefour (Princessa)
* Kaufland
Na zamówienie:
* Tesco (Princessa, Schwarzkopf, Playboy)
* Carrefour (Princessa, Nivea)
Koszt - tylko 75% ceny zakupów.
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiadomo juz cos ? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam do ABC, pisałam do organizatorów, ale nikt nie odpisał
Chodzi o to, że w tym nowym konkursie trwającym należy dokonać zakupu produktów promocyjnych z gazetki za 20 zł. Natomiast sytuacja wygląda tak - w moim mieście jest parę sklepów ABC, ale żaden z nich nie jest takim prawdziwy. Widnieją na stronie http://www.sklepy...l/Znajdz-sklep-abc/, jednak na wydruku paragonu nie ma nazwy ABC, tylko osoba prywatna. Poza tym oprócz loga i naklejek na szybie, te sklepy tak naprawdę nic nie mają wspólnego z ABC. Nie ma tutaj ani
gazetek, ani artykułów w promocyjnej cenie, które znajdują się w gazetce. I co ja mam teraz zrobić ?
Np, płyn E do płukania, który jest w gazetce za 2,75 zł, to u mnie w pseudoABC jest po 3,99 zł. I czy w takiej sytuacji mogę go kupić ? Czy mogę kupić artykuły, które są w obecnej gazetce, ale w innej cenie ? Czy cena też musi się zgadzać ?
Co myslicie ? I jak Wy sobie radzicie z tym problemem ? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro jest ostatni dzień. Ale pewnie nie pracuja, więc powinni informować dziś. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2982197983428
2982197928160
2982197915672
2982197964847 Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szminka Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też nic. Ale znając życie -> te 3 wyrazy nie były 3 wyrazami, tylko pewnie rozbudowane zdania, rymy itp. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mam
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Biedronka (Warka)
* Rossmann
* Lidl
* ABC
* Real (płatki Nestle)
* mały Carrefour (Princessa)
* Kaufland
Na zamówienie:
* Tesco (Princessa, Schwarzkopf, Playboy)
* Carrefour (Princessa)
Koszt - tylko 75% ceny zakupów.
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Snickers ABC z 1go dnia promocji
* Knorr Real z 1go dnia promocji
* płatki Nestle Carrefour z 1go dnia promocji
* Delecta pierwsze dni lipca
* płatki Nestle Real z 12.09 x 1 szt., 13.09 x 1
* Duck Power WC x 2 (White i Total Clean)
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie o to chodzi... Sprawa była poruszana w wątku Tesco. Wysyłałam zgłoszenia przez stronę www. I nie wygrałam. Nie dostałam też sms po zgłoszeniu się w konkursie ani sms z pytaniem finałowym. Wygrywali tylko Ci, co zgłaszali się przez sms.
Napisałam skargę na FB Kasi, pare osób się pod tym podpisało. Na drugi dzień przyszły sms z pytaniem finałowym a teraz nagle z nagrodą - foremką.
Szkoda, że odkupiłam/wymieniłam zwycięskie numery + swój paragon na nagrodę, bo przecież nie wygrywało się, wtedy kiedy eski leciały. A teraz nagle dopiero nagrodzili zgłoszenia przez www a już nie mam swoich paragonów Wyświetl w wątku >>