Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos o tym wiem. mam pudelko, w ktorym zostaly takie odlozone. co pare tygodni do nich wracam i nadal nie wykombinowalem, jakie tam naprawde sa kody
zreszta na tictacach tez cuda drukuja Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja proponuje:
Jak ci smutno - idz na cmentarz,
to sie k***a opamietasz ;D
kumpel ma to na niesmiertelniku wygrawerowane Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i pod prysznicem Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...ika,41634,2,1,1.html Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dżasmino, moja Piękna, u nas w redakcji pekla rura w lazience i wszystkich od razu wymiotlo, zeby pracowac w domu Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Piotrek pracuje, a kot mu pierze. Dobrze, ze gotowac umiem sam i pewnie lepiej od niego Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie wkurza jej nadmiar Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie, jako mniejszosc, to oni sa nienormalni Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawde w watku wc bylo o piciu smietany przez rure odkurzacza? chyba zaczne tam zagladac (do watku, nie do rury) Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie apele sa tu regularnie i niewiele zmieniaja. po prostu sa tez na tym forum osoby, ktore nie potrafia podziekowac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje bardzo! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje, mam nadzieje, ze tak bedzie. juz myslalem, ze tam sie nie da wygrac. a co wchodze to konkurs jeszcze nie jest rozwiazany, a potem - nie ma mojego nazwiska ;( Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, 15 starterow. ale co robia, gdy czekaja na telefon z wiadomoscia o wygranej? agencja probuje sie dwa razy skontaktowac, a tu numer poza zasiegiem (wylaczony)?
ja bym sie chyba bal. gralismy kiedys z narzeczona na dwa maile, ale w koncu kazde z nas uznalo, ze woli inny typ konkursow. ona sie bawi w kosmetyki, a ja lece w ksiazki i plyty, bo lubie szperanie po sieci w poszukiwaniu odpowiedzi na pytania konkursowe Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jakos zawsze mam opory i wysylam po jednym zgloszeniu na konkurs. nie umialbym miec kilku telefonow. wystarczy, ze jeden jakos ogarniam Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie, powinno mnie wkurzac, a teraz mysle o dziadku w gumofilcach, z linka hamulcowa w rekawie i powrozem przewiazanym w pasie. i smieje sie, zamiast wkurzac. ajj, dzieki dziewczyny!
a co do gadzetow, to na stronie fabryka.pl mozna kupic tez jakubowe koszulki Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nosz kurcze, nie tylko ja o tym starym dziadzie z Wojsławic czytam!
nie wiem, czy juz widzialas jakubowa nowosc:
http://fabrykaslo...php?id=4167#searchkk
zastanawiam sie, jak w ogole mozna po czyms takim pisac? ja kupie i postawie na polce obok calej serii Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o moj Boże, zebym to ja komus jeszcze humor poprawil? nie wierze
niech syn pielegnuje gust muzyczny. takiego drugiego zespolu nigdy juz nie bedzie. a plyt wydali tyle, ze wystarczy na lata szczegolowego ich odkrywania. ja np. myslalem, ze wiem o tym zespole juz absolutnie wszystko, a od jakiegos czasu dokupuje wydane w czterech boxach zestawy singli (wczesniej nigdy niedostepne w Polsce) i co? okazalo sie, ze na stronach B znalazlo sie kilka (tylko kilka) utworow nigdy nie publikowanych na zadnej ich plycie. niesamowite uczucie, gdy zdawalo sie, ze o zespole wiemy juz wszystko.
polecam rowniez zakochac sie w ich drugiej plycie. cala stanowi niesamowita calosc, nie ma na niej znanych z radia hitow (te przyszly dopiero z czasem). to byly czasy, jak wszyscy w zespole mieli dlugie wlosy, a Freddie nie mial wasow juz wtedy zachowywal sie jak najjasniejsza gwiazda. posluchaj tego bicia serca na poczatku plyty - dreszcze gwarantowane Wyświetl w wątku >>