Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moj przy kazdej marudzi zamawiaja na tym allegro i zamawiaja, a ja to musze dzwigac. Ostatnio mu powiedzialem, zeby chociaz spojrzal, ze firmowe nalepki, a nie zadne allegro (nawet nie mam na nim konta), a jak mu sie dzwiganie nie podoba, niech idzie podlewac kwiatki. Łaska, że pracuje, pfff... Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w ten sposob generuje sie bezwartosciowe teksty. zero informacji Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadza sie. ale za takie zwykle pytanie - odpowiedz to raczej malo sie zdarza. chyba firmom sie nie oplaca. odpalic nawet 20 plyt to zaden koszt, a kuchenka, mp4-ka, czy telewizor to juz jakies koszty. przez to wiele konkursow jest dosc podobnych do siebie.
z drugiej jednak strony, jak w jednym konkursie nie uda mi sie wygrac jakiejs plyty, to jeszcze mam szanse w 6 innych
zanim zmuszony bede ja kupic hehehe Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie, sorry, za 2,44 Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witamy w finale. czy grasz o laptopa, wycieczke, czy psa? wyslij sms za 4,88 zl Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie jest napisane, kto moze brac udzial w danym konkursie. jesli nie ma uwagi, ze musisz posiadac jakis paragon, czy cos w tym stylu, to mozesz startowac w czym tylko zechcesz. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komentarze czytam, by wiedziec, czy nie mam do czynienia z firma zbierajaca dane, a nie wysylajaca obiecywanych probek.
Natomiast problem platne/bezplatne to juz wina osob dodajacych kolejne pozycje do katalogu, ktory w nazwie ma 'bezplatne'. Wypadaloby, aby wykazaly sie wieksza starannoscia. Bo jesli cos jest bezplatne, a dowiaduje sie nagle, ze musze zaplacic za jego przesylke, to de facto bezplatnym nie jest. I nie oszukujmy sie - czesto wlasnie w oplacie za przesylke ukryte sa koszty produktu.
Gdyby do mnie w takim wypadku zapukal listonosz i powiedzial, ze mam zaplacic za cos, odmowilbym. Rozwiazanie jest proste.
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak do tego dodac wpisy 'przyszlo, polecam' w przypadku katalogow lazienek lub pieluch to rece opadaja. Jesli chodzi tylko o to, by cos bylo przysylane to moze z nadzieja czekac na rachunki z gazowni? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, liczy się, że mają full konkursów, rozdają worki nagród... Ludzie patrzą i kupują ich wersję. Bo przecież z tysięcy, którzy tam zajrzą wygra i tak tylko kilka. Więc po co się wysilać? Dziwię się, że nie zakładają jeszcze fikcyjnych konkursów Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Andrew - jak długo czekasz na nagrody z Interii? Pytam, bo w poniedziałek napisali, że wygrałem. Ciekaw jestem, ile będę czekał. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałem płytę Marillion miesiąc temu. Upomniałem się w tym tygodniu, ale niepotrzebnie, bo dostałem przesyłkę wczoraj. W środku dwie płyty. Zamiast ukochanego Marillion... Grammatik i 30SecondsToMars (i to obie w połamanych pudełkach!)
Nie wiem - mam się cieszyć?
Co do konkursów na muzyka.onet.pl - biorę w nich udział regularnie i 2 lata wstecz wygrałem album Michała Urbaniaka. Przyszedł po 3 dniach, ciach bajera wszystko super i bez problemu. Wyświetl w wątku >>