Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepszym wyjsciem wydaje mi sie bojkot niektorych firm. na Zachodzie takie rzeczy sie praktykuje, bo jak tam sie ludzie umowia to faktycznie nie kupuja, nie biora udzialu itd. firma to odczuwa i zaraz zastanawia sie, jak poprawic wizerunek.
niestety, wciaz zyjemy w kraju, gdzie niektorych rzeczy nie chcemy sie nauczyc. przede wszystkim szacunku do drugiego czlowieka. nie tego, ze klient nasz pan, ale zwyczajnie - klient jest kims waznym, choc nie najmadrzejszym (jak chciano mi niedawno wpoic na pewnym szkoleniu; sie pan ekspert strasznie oburzyl, ze wstalem i wyszedlem).
organizatorom konkursow bardzo zalezy, by wziela w nich udzial jak najwieksza liczba osob (potencjalni klienci - wchodza na strone, zwieksza sie swiadomosc marki). kleska dla nich bylaby sytuacja, gdy przy kolejnej edycji zglosilo sie mniej osob. i ten pan, co uwierzyl w swoja wygrana zgarnie 80% nagrod, a to juz bedzie bardzo podejrzane.
jedno mnie zastanawia - jesli calosc odbywa sie pod nadzorem Ministerstwa Finansow, czemu by nie wyslac zapytania wlasnie do nich? szczerze, wydaje mi sie to ciut nieprawdopodobne, ale regulaminu nie czytalem. MF raczej ma inne obowiazki na glowie. nawet jesli gdzies tam wystepuje, moze tylko jego nazwa ma uwiarygodnic konkurs, a ich ludzie niczego nie sprawdzaja, bo maja lepsze rzeczy do roboty. proponuje napisac do nich, ze mamy watpliwosci i poprosic o wyjasnienia.
ciekawe, co odpowiedza (pamietajcie, ze maja taki obowiazek).
i jeszcze jedno - nasza forumowa czarna lista powinna byc uzywana wlasnie do bojkotu niektorych firm. mozemy je powiadamiac, ze najwieksza brac konkursomaniakow ma gdzies tych, ktorzy stosuja przekrety, nie wysylaja nagrod na czas lub w ogole. niech wiedza i licza sie z tym.
dziekuje, amen Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozesz je zabrac dzieciom Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie pierwszy i nie ostatni organizator, ktory nie trzyma sie ustalonych wczesniej terminow. lepiej poczekac, a reagowac po tygodniu lub dwoch. ja tak zazwyczaj robie, choc przyznaje, ze ze 3 razy mi sie tylko zdarzylo, ze musialem sie upomniec Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybierz wolny zawod Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie jakas pula jest, ale musi byc duza, a Ty masz jedna szanse dziennie. mi pytania sie ani razu nie powtorzyly, a gram prawie od samego poczatku. wczoraj trafilem na pytania z reportazy, ktore dla mnie sa banalne i naprawde sie nie zastanawialem, ale pozniej nagle dowalili cytat z jakiejs ksiazki i zapytali, co to za jedna. no to google, ktore nie znalazly, wiec strzelalem
dziwny konkurs, choc wreszcie jakies wyzwanie. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mimo wszystko liczylem, ze tego nie uslysze Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przez niektore pytania ide jak burza, a potem sa takie, ze zabij mnie - nie wiem i nie wiem, skad moglbym wiedziec. a jak sie uda przejsc wszystkie to i tak sie dowiaduje, ze wygral ktos, komu zajelo to 18 sekund. jak oni to robia??? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli dla Ciebie problemem jest sprawdzic kosci RAM w laptopie (dziwne, bo to proste - sa zaraz pod pokrywa), zanies do serwisu, opisz przyczyny i niech sie fachowcy tym zajma. a Ty wczesniej zgraj sobie dane na jakies plyty.
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet mnie to nie wkurza, ale dziwi, że ktokolwiek ogląda takie programy. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, ze to tylko woda. wielkiego prania nie trzeba rtobic, a jak wyschnie to plam nie ma. chociaz kto wie, jakie ryby trzymacie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli wczesniej dzialal bez wiekszych problemow i nagle ktorego dnia zaczal strasznie mulic to wirus oczywiscie mozliwy, ale takze problem moze byc z pamiecia RAM. jesli masz dwie kosztki RAM, warto sprawdzic dzialanie kompa pojedynczo z kazda z nich. byc moze jedna jest uszkodzona Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiec nikt ich nie bedzie kupowal, nie przyjda nowe...
Zmien sklep Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpisz w google kurs html. to bardzo prosta rzecz, podstawy do załapania w kilkadziesiąt minut. wklejenie skryptu - jeszcze mniej. DIY, czyli Do it yourself! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie zjadł tych starych, to nie zamawiają nowych. A stare mogą być mało smaczne Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki masz telefon? Czasem takie rzeczy są możliwe. Telefonów jest tyle typów...
Ja w Co jest grane (edycja wrocławska) biorę udział regularnie i wygrałem tam już kilkadziesiąt razy, choć ostatnio coraz rzadziej. Zraża mnie to, że odbiór jest w redakcji (muszę dojeżdżać) i że sms musi dotrzeć o określonej godzinie. Przy czym nie wiadomo, jakim zegarem się oni kierują. Próbuję z różnymi stacjami radiowymi, bo z zegarem atomowym nie udało mi się nigdy, ale to i tak kwestia szczęścia. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I kazdy kto nie ma avatara
... lub mu nie dziala, jak mi Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane