Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha, czyli nic istotnego Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie, nie myslalem tak. piszesz, ze to jakis aktor. ciekawi mnie ta postac. kto to taki? w czym gral? wydaje mi sie, ze z klasyka kina jestem za pan brat, a tu nagle jakies nowe nazwisko... czyzbym przegapil cos istotnego? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kto to jest ten Cezary? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym sie w zadne neutrale nie bawil. nie wywiazal sie sprzedawca z obietnic, to negatywa mu. na przyszlosc bedzie sie bardziej staral, a nie olewal wszystkich wokol. bo rozumiem, ze sie zadnego slowa wyjasnienia nie doczekalas? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co tu niezrozumialego? widac braki, oj widac u Was macie podane wektory, wartosci. wszystko wstawiacie do wzoru, a na koniec obliczenia, choc w mojej szkole, nigdy tych sie nie robilo. w koncu liczby zostawialismy na matme. na fizyce byly tylko wzory i jednostki. warto czasem przewietrzyc podrecznik.
aha, po przepisaniu tego z ekranu na jakas duza kartke, te liczby przestaja byc straszne... a moze tylko ja nie znosze zadan na komputerze? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie to forum, ale zamiast pytac, wrzucaj tresc zadanka i wtedy sie okaze, czy ktos pomoze. moze akurat jego dziedzina? moze moja tez Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to: nie ma Mikolaja? to niemozliwe! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, po co, skoro nikt nic innego nie pisal i Twoj post nie zaginal w gaszczu innych...
w regulaminie allegro jest taka informacja Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzisz? skutecznie odwracaja Twoja uwage Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyklady podajemy w skali makro. chodzi o trend, a nie pojedynczy przypadek. Twoja kolezanka mogla nie miec kwalifikacji, nie spodobac sie komus itd. do tego mozna doliczyc aktualny kryzys na swiatowych rynkach, ktorego echo mozna dostrzec takze u nas.
i zawsze jest paru ludzi, ktorzy rece zacieraja z uciechy, ze bedzie tania sila robocza. sam dla takiego pracowalem przez rok, ale to przeszlosc. przy 200 pracownikach moze dojsc do niewielkiej wymiany ludzi. na zwolnienia grupowe sobie facet nie pozwoli, bo placilby za duze kary. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) dziekuje. taki ze mnie reprezentant wymierajacego gatunku, co dzien musi rozpoczac od lektury kilku gazet. choc ja sie pod tymi argumentami sam podpisuje.
a wlasciwie do jakiego konkursu bylo to potrzebne? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZA:
1. ratujemy im życie - w przypadku ludzi szukających azylu, poszukiwanych za przestępstwa polityczne w ich kraju. np. Korea Płn, Chiny. jesli nie dostana u nas (lub gdzie indziej) pomocy, azylu, zostana deportowani do swojego kraju, gdzie czeka ich wiezienie lub kara smierci
2. wzrostu bezrobocia wcale nie bedzie. imigranci moga pozajmowac miejsca pracy, ktore i tak nie sa brane przez wybrzydzajacych Polakow. czyt. oni wezma prace, bo chca zarabiac, nawet mniej, ale miec uczciwa prace. my jestesmy kaprysni i nie wszystko juz bierzemy. bezrobocie sie wiec nie powiekszy, a zapelnia sie miejsca pracy, na ktore i tak nie bylo juz chetnych. przyklad: my w Irlandii czy UK, gdzie tak samo sobie z nami poczynano przez lata
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nie na rodzine, tylko za kazdym razem ta sama osoba.
w tym konkursie nie bralem udzialu, wiec zawisc mna nie kieruje. po prostu chcialbym wiedziec, jakim cudem? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie tak. ja sie od lekarzy kilkanascie lat temu dowiedzialem, ze nie wolno mi podejmowac zadnego wysilku fizycznego, a szczegolnie biegac. dwa lata w to wierzylem i nie chodzilem nawet na wf. potem trenowalem z powodzeniem karate, plywanie, taniec towarzyski (to juz do dzis) i na silowni. calymi godzinami, a biegam codziennie kilkanascie kilometrow. z lekarzy sie smieje. na poczatku bolalo, ale sie zaparlem. widocznie sam bylbym lepszym lekarzem hehehe Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to komunikat pokazujacy sie przy nieprawidlowym dzialaniu jakiegos programu lub eksploratora windows (np. gdy chcesz wykonac na nim za duzo operacji na raz, a masz za maly RAM i komp nie nadaza). na przyszlosc wybieraj WYSLIJ, bo pomoze to w opracowaniu latek i poprawek, ktore Twoj komp sciagnie automatycznie.
generalnie sprawdz jaki program powoduje wyswietlanie sie tego komunikatu i odinstaluj go, a nastepnie (po resecie kompa) zainstaluj na nowo najaktualniejsza wersje. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze zamiast siedziec godzinami przed monitorem i narzekac, wybierzecie sie na spacer? troche ruchu codziennie i rezygnacja z batonikow, czipsow na rzecz owocow na pewno nie zaszkodzi.
cisnienie nie jest takie zle, zeby was codziennie dobijac Wyświetl w wątku >>