Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja biorę udział tylko w takich z książkami. w innych i tak nie wygrywam, a czytam wszystko, co mi wpadnie w ręce i zawsze jest tego za mało. książki są super Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly rzadzi, jak zawsze Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale macie problemy. ja tam lubie dzieci. moze troche dlugo sie gotuja, ale i tak je lubie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo leoniu napisala, ze rozwaza bycie zlosliwa Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zainteresuj tym jakas lokalna redakcje. kurcze, mam nadzieje, ze mieszkasz w moim powiecie dziennikarze wezma taki temat z radoscia! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no faaaaajnieeeeee maja niektorzy ;D
dzieki za wyjasnienie. ludzie to jednak maja dziwnie w glowach Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra, to powiedzcie chociaz, co bylo na tym avatarze, bo jak zwykle przyszedlem po wszystkim Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czemu? nieprawde napisalem? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaak, dziennikarze to zli ludzie. zgadzam sie z Toba Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://mistrzowie...m-sie-tylko-zapoznac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, na B. odpowiedzialem na pw Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwa tygodnie temu bylem na wypadku, gdzie 19-latek kupil nowe BMW i testowal je ze znajomymi. tak testowal, ze wjechal ze 150 km na godzine (teraz zabudowany) w prawidlowo jadacy samochod - zderzenie czolowe. gosciu z bmw zabil na miejscu dwoch swoich pasazerow, trzeci razem z nim ciezko poszkodowany w szpitalu. nie mieli nawet pasow pozapinanych.
i takie bezmozgi jezdza po naszych drogach. a nikt nie zastanowil sie, co z ludzmi z drugiego auta, ktorzy jechali prawidlowo i mieli pecha znalezc sie w tym miejscu o tym czasie. oboje trafili do szpitala, a ich auto do kasacji. na zdrowiu bedzie im sie to odbijac, a z autem tez wiadomo, jak bedzie sie zachowywal ubezpieczyciel (mam za soba dwa takie dowiadczenia, wiec wiem, ze czeka ich droga przez meke z cwaniakami z towarzystw ubezpieczeniowych).
jakbym byl wczesniej na tym wypadku, to wytargalbym tego z bmw i jeszcze sklepal na miejscu. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko, ja nie mowie o skasowaniu watku, tylko o calkowitym zabronieniu tematu klikow na tym forum. a motywuje to tym, ze:
1) praktycznie tylko ich uczestnicy generuja burdel na forum i pw,
2) normalni nawet jak kiedys sprobowali konkursu klikanego, to dawno dali sobie spokoj, bo wiedza, jaki syf jest w tej rywalizacji (ojej, nagle ktos w ostatnia godzine dostal milion klikow)
3) regulamin regulaminem, nikt z nowych i tak go nie czyta.
Jestem tu wystarczajaco dlugo by pamietac, ze nawet ja kiedys odpowiadalem pozytywnie na prosby o kliki. Ostatnie lata pokazaly jednak, jak chora jest to sytuacja i jak bezczelnie zachowuja sie poniektorzy. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest pewnie od dawna, bo ma rozlegla wiedze. tylko pewnie to konto klon.
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko, przeciez doskonale wiesz, jak jest. ja i jeszcze pare osob blokujemy codziennie po paru takich i jakos konca nie widac. skarzymy sie od naprawde dawna i naszego problemu nikt nie umie rozwiazac. co z tego, ze ja kogos blokuje, jak i tak ciagle dostaje nowe prosby o kliki? mnoza sobie konta, czy po prostu tylu oszolomow dziennie przybywa na forum?
ja mam jedna - moze radykalna, ale innej nie widze - propozycje rozwiazania: zlikwidowac na tym forum wszystko co dotyczy konkursow klikanych. prosze nie walic we mnie teraz gromami. macie lepsze pomysly, to napiszcie. ale tak jak jest teraz - jest zle i nieskutecznie. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bede tu podawal kazdego cholernego spamera, skoro nie zamierzaja respektowac postanowien regulaminu tego forum Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hurts byli swietni. Kazdemu polecam ogladanie festiwali na zywo poprzez YT. Wystarczy wejsc na YT i na gorze jest link. Dzis drugi dzien tego festiwalu, wiec tez bedzie zabawa. A miesiac temu tak obejrzalem caly Rock in Rio. Tez bylo goraco
P.S. pozdrowienia dla innych fanow Hurts na forum (bo wiem, ze sa) Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane