Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, pracowalem w radiu, wiec wiem jak to jest. wiekszosc telefonow odbywa sie na kilka minut wczesniej, zeby uniknac wpadki.
prawie nigdy nie dzwonilem do sluchaczy na zywo, bo to sie moglo roznie skonczyc (pamietacie slynne trzy slowa do ksiedza prowadzacego? no ale ja nie z tego radia ). dzwoni sie wiec kilka minut wczesniej, zalatwia rozmowe, konkurs i pozdrowienia. potem w pol minuty czysci sie calosc z jąkań, szumow i puszcza na antenie. tak to dziala Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm, nie jestem w temacie. o kim piszecie? ktos z forum jest taki skuteczny? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie najlepszy byl 2009. mialem wtedy wiecej czasu i codziennie siedzialem w konkursach, a teraz wypadlem z obiegu. i ciagle nie moge sie wkrecic na nowo Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadza sie, jeden mam na koncie, ale nie sadze, zebyscie do niego dotarli, bo to bylo w 2007/2008 i w prasie lokalnej. ale widze, ze Wprost tez o nas juz pisalo Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa i jeszcze wkurza mnie, ze to dzial z propozycjami wymiany, a jak na pw kogos pytam, czego oczekuje w zamian, to najczesciej pisze, ze kase. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jeszcze dziennikarza prasowego/dawniej radiowego tu macie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezu, makabryczne zakonczenie! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, wlasnie, moja tesciowa tez mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w miescie tez bylo radio. grali w miare normalna muzyke i czesto robili konkursy z plytami do wygrania. tylko nikomu nie mowili, ze to plyty z muzyka disco polo. nie tylko mi zrzedla mina, gdy taka nagrode odbieralem Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od tego jest watek ...wymienie na... Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slodziutkie. ten trzeci jest przesliczny. szkoda, ze nie moge wziac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo bardzo dziekuje Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na gieldzie kodow powinien byc ten post Wyświetl w wątku >>