Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu nie o to chodzi. tez mam prace, a w konkach chcialbym wygrac np. ekspres do kawy. tylko ze jakos nie wychodzi i wygrywam gore ksiazek albo plyty dvd. no to ida na wymiane lub handel. co w tym zlego? wiem, ze nawet za tone plyt nikt mi nie da ekspresu, wiec staram sie przy okazji wygrac jakis aparat cyfrowy, kamere lub inne ustrojstwo, zeby bylo na lepsza wymiane.
ale zeby z konkow sie utrzymywac, to w moim przypadku nierealne. dla mnie to zabawa, a inne wygrane to zabezpieczenie: nie bede potrzebowal, to sie nimi wymienie, albo dam komus z rodziny. Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale sie ubawilem Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to używane Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sie nazywa kreatywny PR Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwaqzaj, zeby podczas sluchania takiej muzyczki niczego nie nacisnac, np. klawisza 1. ostatio w Wyborczej o tym pisali, ze w ten sposob niby sie wyraza zgode na zakup jakiejs promocji i potem nie wiadomo, jak to wylaczyc. a reklamacji nie chca uwzgledniac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tam zjedli. ja nie bralem udzialu w tym konkursie i w ogole w takich nie biore. startuje tylko w tych, gdzie trzeba odpowiadac na jakies pytania - typowe grzebanie w slownikach i encyklopedii. coraz mniej osob zadaje sobie trud, wiec i szanse sa wieksze Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czego chca? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz co, rozumiem zal, ze nie wygrales. ale Twoje hasla sa bardzo slabe. najprostsze rymy, wrecz czestochowskie. a w dodatku zamiast 'sobie' uzywasz 'se'. 'nie po polskiemu to' Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
blokowac mozesz tam, gdzie masz liste przyjaciol. jest opcja 'zobacz liste zablokowanych - tam mozesz dodawac i odejmowac osoby, ktore banujesz.
przyjaciolom nie odmawiam klikow, ale oni tez zachowuja sie inaczej. a do spamerow nie mam juz sily. powinny byc za to karniaki Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to mnie wlasnie wkurza i to wybitnie - takie chamstwo. pisze jakas niunia, ani 'czesc', ani 'mam cie gleboko', tylko od razu 'kliknij tutaj, wpisz costam, buziaczki sraczki, odklikam'. moze frytki do tego? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łaskawe Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o! ale sie ubawilem. podoba mi sie krowka, ktora laskawie daje sie wydoic Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no przeciez na tym to polega. nie rozumiem zdziwienia Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prowokacja Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haslo 'dodaj do ulubionych' bylo juz wykorzystywane w kilku oficjalnych kampaniach reklamowych roznych firm, wiec nic odkrywczego od dawna w nim nie ma. no ale jesli da sie nim jeszcze wygrac jakis konkurs, to nawet zabawne Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj numer, to napisze Ci eska Wyświetl w wątku >>