Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a inne kody są MILUSIE? Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdy to wypelnialem, byl komunikat, ze jest duzo zgloszen i dostane, ale pozniej. no i to 'pozniej' nie nadeszlo. ale trudno, nie bylo to najwazniejsza rzecza w moim zyciu Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze dostalas moja Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozecie sie w niej wybrac na Mazury. we dwoje Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
roslinki jeszcze nie dostarczyli, wiec ten list na dzien matki to pewnie na Boze narodzenie by przyszedl...
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopoki bierzecie udzial w tych durnych klikanych konkursach, dopoty beda one powstawac. skoro wszyscy wiemy, ze nieuczciwie nabija sie w nich glosy, to po co sie ludzisz i bierzesz nich udzial? daj sobie spokoj i niech inny tez tak robia. moze kiedy straca na popularnosci, to przestana byc tak czesto organizowane...
.
.
.
.
.
.
.
ale to utopijna wizja Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie w tym dziale. naucz sie czytac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadza sie, kocimietke kochaja. za to jesli nie chcesz, zeby Twoj kot gdzies lazl lub spal (czy robil inne rzeczy) w jakims miejscu to polecam najprostszy i tani sposob - spryskaj to miejsce jakims dezodorantem lub olejkiem zapachowym. koty maja doskonaly wech i te zapachy sa dla nich za mocne. ja uzywalem olejku rozanego lub o zapachu bzu, zeby moje kocisko nie lezalo na lozku. posciel ladnie pachniala, a on trzymal sie z daleka. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos mi sie zdaje, ze dzialy pomyliliscie... Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopiero z Wawy wrocilem, wiec niestety nie skorzystam, ale zachecam innych. widzialem Kamp! na zywo dwa lata temu i bawilem sie swietnie. genialny zespol! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
artykul mojego autorstwa. dokladnie tak: nic nie robic
http://td-24.pl/n...bieraczek-nacigaczek Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, wiem cos o tym. kiedys probowalem sie w to bawic, na forum zaznaczylem wyraznie, ze nie mam konta na FB, a i tak co chwile ktos pisal, ze mi kliknal (polowa fikcyjnie) i zebym mu costam zrobil na FB. a potem pretensje, jakby to moja wina, ze nie potrafia czytac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na razie zastanawiam sie, czy choinke bede jutro rozbierac, bo sniegu moze juz nie byc Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie: jaki masz drut, taki internet. tfu, to znaczy, jakiego masz operatora, takie masz doladowanie
nie bijcie, mam dobry humor (to sie juz dawno nie zdarzylo) Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to tylko jeden post dzieli Cie od tysiaka i wyzszej rangi na forum hehehe
no i mialem Ci to napisac juz dawno - masz sliczna fotke w awatarze
Wyświetl w wątku >>