Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w ogole nie wiem, co nie tak jest z ta droga. sam wylecialem z jezdni jadac 60 km/h, na suchej jezdni i lekkim luku! do wojewodztwa wiele takich zgloszen trafialo, bo podobno jest to wina jakiegos zlego wyprofilowania. nie znam sie na tym. w zyciu nie zdarzyl mi sie tak glupi wypadek.
no a teraz te smiertelne, jeden za drugim Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://td-24.pl/w...k-na-krajowej-osemce
sam mialem na tej drodze wypadek pol roku temu i teraz jestem wyczulony na wszystko, co sie tam dzieje. ale ostatni tydzien to seria smiertelnych wypadkow... Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli ktos wygrywa po kilka samochodow rocznie, to wiedz, ze COŚ SIÊ DZIEJE! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe to samo mialem, jak wpisywalem. az sie zdziwilem Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lol, faktycznie zdjecie z wanny! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WTF??? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, jeszcze skarpetki zalozcie do spania, to mezowie pojda spac na kanape Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak bedziecie w takich rzeczach spac, to zaden facet sie do was nie zblizy Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mialem jedno i drugie na studiach. do egzaminu z filozofii specjalnie wzialem wolne, a potem i tak Nietzschego wylosowalem, wiec mozna bylo rzezbic do woli.
a z prawa u nas albo sie mialo 3, albo egzamin poprawkowy. pozdrawiam serdecznie mojego dawnego wykladowce, a dzis juz rektora uniwerka
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze bardzo:
ulubiona zabawa - alkohol i trawa Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze w tej stowce jakas kwota jest podatkiem? nie bylo drobnego druczku? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ignoruj takie osoby. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za drugi dziekuje . pierwszy chyba niepoprawny Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mam tośkę satelitę - od 5 lat, baterii nigdy nie wyciagalem, a jak pracuje bez kabla to trzyma prawie dwie godziny.
wystarczylo przeczytac instrukcje przed pierwszym uzyciem Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydadza, ale przy podpisywaniu sie na odbiorze wpisuje sie stopien pokrewienstwa. tyle im wystarcza. moja siostra zmienila juz nazwisko, ale czesc dokumentow z pracy przychodzi jeszcze na stary adres i czasem jej odbieram. pokazuje swoj dowod i przy podpisie w nawiasie musze wpisac, ze jestem jej bratem. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyzbym tylko ja, choc czytam ich regularnie i czesto biore udzial w ich konakach, nic tam nigdy nie wygral? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wtedy jest cisza nocna, wiec wystarczy zglosic na policje/straz miejska.
ja mialem sasiadke, ktora lubila ostro pograc disco polo (na szczescie nie w nocy). ale wyleczylem ja z tego skutecznie. za kazdym razem, jak wlaczala to glosno, ja odpalalem u siebie plyte z jakims ekstremalntm death metalem i wychodzilem z domu. po czwartym razie sie domyslila, ze jest tu jakas zaleznosc. no i mam spokoj Wyświetl w wątku >>