Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzis dostalem z 10 powiadomien od nich, ze za 5 dni konczy sie abonament. nawet nie pamietalem, ze mam tam konto. nie wiem, czy chcieliby kasy, gdybym nic nie zrobil, ale dzieki za powiadomienie - usunalem konto w cholere. niech spadaja
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest lepsza od mojej!
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno bylo ustalone, ale gosc w trakcie to zmienil. nawet doradzalem tym dziewczynom, zeby w takim razie nie zaplacily mu pelnej kwoty (bo placic mialy na koniec). ale trudno juz.
gram tych imprez troche i z przyjemnoscia wspominam jedynie kilka. polowa lokali w powiecie jest juz na mojej czarnej liscie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzy dziewczyny robily sobie 18-stke, a zaplakane wychodzily.
jeszcze mnie to trzyma
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
facet, facet
wzialem jakas tabletke i ciut puscilo. wczoraj cos nieswiezego musialem zjesc Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moj brzuch tez mnie boli, jak nie wiem co, ale ja nie mam okresu.. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia, kody byly ok, bo pokazal sie komunikat, ze juz wykorzystane. Pretensje mam tylko do tych, co biora i nie napisza nawet slowa o tym. Jak ktos nie chce dziekowac, to jego sprawa, ale przynajmniej niech napisze, ze wykorzystal. Wtedy inni nie beda niepotrzebnie wklepywac i tez probowac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak trudno komus napisac, ze wzial?
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk, chodz tez sie przylaczymy. tylko nie jako eunuchy
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, dokladnie to to! podpisuje sie pod tym, bo tez mam juz dosc tego smietnika Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niepoprawny Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najpierw musialbym w cos grac, a ostatnio mam dluuuuga przerwe
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zauwazyles jaki to dzial? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzis dwa razy Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w czym to? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zacmienie. mialem ogladac, a wieczorem u mnie lalo i teraz same chmury. ide spac. nastepne zacmienie za 4 lata (we wrzesniu 2015) Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sie bez slowa rozlaczam, jak tylko uslysze, o co im chodzi. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane