Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cóż, wszystko co teraz mi wpada, to kolejne 750-tki. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
750
750 Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan, Ziolko, fajnie Was znów przeczytać Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktos z Was tez zbiera naklejki na te sztucce z Itermarche? Ja raczej zdolam uzbierac tylko jeden komplet, dlatego zawczasu chcialbym wiedziec jaka
jest jakosc tych sztucow. Ich cena detaliczna jest strasznie wysoka i zastanawiam sie, czy nie jest zawyzona pod promocje, czy to naprawde takie super narzedzia, ze bede zadowolony. Ktos ma i wie?
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktos z Was tez zbiera naklejki na te sztucce z ITM? Ja raczej zdolam uzbierac tylko jeden komplet, dlatego zawczasu chcialbym wiedziec jaka jest jakosc tych sztucow. Ich cena detaliczna jest strasznie wysoka i zastanawiam sie, czy nie jest zawyzona pod promocje, czy to naprawde takie super narzedzia, ze bede zadowolony. Ktos ma i wie? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam przepisu na gulasz/gesta zupe gulaszowa. Takie danie, jak czasem na weselach jest gdzies kolo polnocy, czyli geste, ostre i sycace. Wezcie prosze pod uwage, ze jestem facetem (czyli zeby nie byl za trudny). Chce cos takiego zmajstrowac, lecz bez koniecznosci pozniej remontowania kuchni Bardzo prosze o pomoc, moze ktoras z Was ma sprawdzony przepis? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przydalby sie watek na forum dla kociarzy Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kocie wasy sa po to, zeby sie fajnie ruszaly, gdy kotek je Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spi ze mna. jak jest cieplo to w nogach, a jak zimno, to kladzie sie przy mojej glowie. o 4 nad ranem robi obchod mieszkania i wszystkich okien, a potem znowu sie kladzie i czeka, az wstane jak tu takiej nie kochac? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina, moja piękna! czarnulka juz urosla, ale wciaz jest przeslodka. ma charakterek jak pan i pije herbate Wyświetl w wątku >>