Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko jedno
i mam tez tylko jedno na wp, a kilka lat temu udalo mi sie tam wygrac w czyms podobnym. ejjjj Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze powiedziane. ja z kolei mam wykupione miejsce w garazu podziemnym i zdarza sie, ze przyjezdzam, a ono jest zajete. o 23.00 nie bede robil bydla chodzac od mieszkania do mieszkania i pytajac, czyj to grat. ale sytuacja mocno wkurzajaca. oby ktos nie musial odczuc, jak bardzo umiem byc zlosliwy. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alez prosze bardzo:
http://www.youtub.../watch?v=rWmBkFUd3d8
(w ogole co to za pomysl na teledysk).
nic durniejszego chyba nigdy nie nagrali. mi pomaga to spiewanie olej olej olej to.
sylwestrem sie nie przejmuj. dzien jak kazdy. KAZDY. a na pocieszenie mozesz sobie mowic, ze to sie stalo w starym roku. w nowym MUSI byc juz tylko lepiej Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byla taka piosenka T. Love Olej. warto sobie zanucic w takich chwilach - pomaga.
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahahahaha zartuje
nie polecam tych bzdur. w sylwestra bawcie sie lub wypoczywajcie (jak wolicie), ale nie marnujcie zycia na telewizje
wszystkiego dobrego w 2012. niech bedzie lepszy Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina, jesli Ty tak piszesz, to ja tez nie zbieram. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko Twoj bank, ale dla klientow indywidualnych robia tak chyba wszystkie banki. ponizej komunikat z getin banku:
------
Zlecenia wysłane w dniu 30.12.2011 roku:
- do godz. 13.00 zostaną zaksięgowane i wysłane sesją ELIXIR w dniu 30.12.2011
- od godz. 13:00 do 15:30 tego dnia, zlecenia zostaną zaksięgowane z datą 30.12.2011 a wysłane pierwszą sesją ELIXIR w dniu 02.01.2012
- od godziny 15:30 dnia 30.12.2011 r. do 02.01.2012 r. do godziny 06:00 system GB24 będzie pracował w trybie Offline (z krótkotrwałymi utrudnieniami w logowaniu), co oznacza że wysłane zlecenia będą posiadały status oczekujący i zostaną zaksięgowane z datą 02.01.2012 roku a wysłane pierwszą sesją ELIXIR 02.01.2012.
---- Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tez to ciekawi. zbierac czy nie? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludzie, wezcie piszcie kod wykorzystalem. nie chcecie dziekowac, to nie - wasza sprawa. ktos wam daje kod za darmo to przynajmniej poinformujcie, ze wykorzystaliscie, zeby inni niepotrzebnie nie wpisywali. tak trudno przestac trzode odstawiac? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zjem. dla mnie nie musi wygladac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wniosl Ci ja na gore, docen chlopa
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odpisuje zbiorczo tutaj, bo kody rozeszly sie jak kefir w nowy rok. nie wiedzialem, ze az tyle osob zbiera kubusie. jak bede cos jeszcze mial, to wiem do kogo sie zglosic Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak najbardziej popieram. lopata trzeba sie przez te dzialy przebijac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://peb.pl/low...hsrip-lektor-pl.html
Nie trzeba po kawalku na YT ogladac. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane