Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wylaczyli, tylko przeciazaja ich serwery. to spora roznica. to tak, jakby nagle z milion osob chcialo przejsc przez jedne drzwi - strona nie radzi sobie z taka liczba zapytan.
polscy hakerzy az tak dobrzy nie sa, a legendarne Gumisie juz nie dzialaja.
i wszystko fajnie, tylko ja caly weekend pobieralem dane ze strony sejmowej i brakuje mi jeszcze jednego dokumentu. jak do wtorku nie bede ich mial, to zaczna sie moje problemy
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie, to mialem na mysli. tylko totalne ignorowanie jest skuteczne Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez popieram. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciagle aktualne Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu nie spalas? w nocy dzwonili minuta po minucie?
zapis taki, zeby organizator klopotu mial mniej. on ma rece czyste, ze zrobil, co bylo w jego mocy. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, dziekuje za pomoc. to i tak do niczego nie byloby mi potrzebne
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie dziala, a juz szczegolnie nie na psychopate Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz ewidentnie kontakt ze stalkerem. jemu napisz raz krotko i wyraznie, ze to definitywny koniec i nigdy wiecej nie chcesz miec z nim nic wspolnego. zadnych wiecej tlumaczen. od tej pory nie odbieraj zadnych telefonow od niego. natomiast wszystkie smsy i maile, jakie przyjda - musisz archiwizowac.
Twoj facet nie moze reagowac (wiem, to trudne), gdyz stalkera taka reakcja jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, ze postepuje wlasciwie.
jesli sprawa nie ustanie sama, zglaszasz sie na policje. od ubieglego roku dzialaja nowe przepisy o tzw. uporczywym nekaniu, czyli wlasnie stalkingu. wyjasniasz tam sprawe, pokazujesz zebrane dowody. w zeszlym roku w Polsce bylo juz kilka spektakularnych spraw konczacych sie wiezieniem oraz zakazem zblizania sie do pokrzywdzonej osoby.
i jeszcze jedno - jesli masz mozliwosc sie przeprowadzic do swojego faceta to zrob to. przy okazji skasuj swoje konta na naszej klasie i facebooku, ktore tylko ulatwiaja wynajdywanie ludzi. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ktory? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bylem w egipcie rok temu. nic sie nie przejmuj. za grosze kupisz tam nowe i jeszcze sie potargujesz. naprawde Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie. sierot zyciowych nie sieja
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciezkie jest zycie admina?
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mowilem, ze przyszla jakas nagroda to tez sie wkurzala, bo znowu gralem. No i do diabla z nia
Moje wygrane, moja sprawa. Jak wygralem kiedys wielkie pudlo damskich kosmetykow to postawilem przed mama i siostra i powiedzialem, zeby braly co chca. One jakos nigdy na to nie narzekaly, a siostra bardzo czesto odbierala mi we Wroclawiu nagrody. Nawet czesto gralem specjalnie na nia, zeby miala rozne bilety i kosmetyki. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie o to mi chodzi. to nie byl zarzut do Ciebie
postscript