Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a daloby sie opisac, co tam jest dla tych, co nk nie maja? Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawda? ja tez namietnie pochlaniam wszelkie kryminaly i thrillery, wiec przyszlo mi to od razu do glowy.
dziwna sprawa Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie. mnostwo opakowan bedzie jeszcze w lipcu na polkach sklepowych i pewnie duzo nagrod przepadnie. sam tydzien temu na otwarciu nowego marketu kupilem zupki vifona te z wakacyjnym konkursem (!). to tictaki beda lezaly do grudnia spokojnie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mialem na mysli tych, co kupia od razu po kilka kartonow. dla osoby wysylajacej po jednym , dwa kody - nieosiagalne Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
molly, trzymam za Ciebie kciuki i wierze, ze wszystko sie dobrze ulozy. najwazniejsze, ze trafilas teraz na wlasciwego faceta. gratulacje za odwage Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Tesco sa. ale to chyba konkurs dla hurtownikow. ja swoich szans w nim nie widze, a tych wygranych dzwonkow na komorke nawet nie sciagalem. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LOL, ktos to potraktowal na serio?
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
a w temacie - wkurza mnie moje lenistwo. niech mi ktos da kopa na rozped, bo dzis dopiero dwa konki opedzilem. tylko bez karniaka, prosze. wystarczy, ze Dżasmina dostala Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego akurat zadnych umiejetnosci nie trzeba. Pobierasz napisany przez nich program, wpisujesz w nim, jaka ma atakowac strone i Twoj komputer dolacza do sieci atakujacych. Cala filozofia Oczywiscie uzywanie tego programu jest nielegalne, wiec moze o 5 rano odwiedza Cie smutni panowie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co tam Jezus... Winnetou szprechający to było coś! Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dopoki sie nie zorientowalas, to rozumialas? musisz opatentowac te rewolucyjna metode nauczania Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sam fakt, ze przyjecie tego dokumentu bylo przepychane gdzies po cichu i bez konsultacji spolecznych jest chory
a co do zabezpieczenia komputera, jako dowodu - u mnie na osiedlu, okolo 2000 roku byla taka akcja, ze policja wpadla do domu jakiegos szkolniaka (12 lub 13 lat) i nakryla iles plyt z pirackimi grami. ten byl tak przerazony, ze zaczal sypac wszystkich kolegow i mowic od kogo pozyczal, wiec panowie policjanci odwiedzili ich wszystkich, kazdemu zabrali te plyty i komputery. o ACTA nikomu sie wtedy nie snilo. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem, zapisy w tym dokumencie sa na tyle gumowe, ze mozna je interpretowac, jak sie komu podoba. natomiast bez zmian w polskim prawie, nawet przyjecie samej ACTA nie pozwoli nikomu przyjechac do Twojego domu i zabrac Ci komputera.
a co do demotow, to niemialbym nic przeciwko zamknieciu tego serwisu. dwa lata temu dorwaly sie do niego gimbusy i teraz pelen jest smieci. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po pierwsze - to jest tylko wstepne porozumienie w sprawie ACTA, a nie sama ACTA, wiec droga jeszcze dluga;
po drugie - tresc ACTA koliduje z ustawa zasadnicza (czyli konstytucja), a w takim wypadku zawsze konstytucja ma glos rozstrzygajacy (bo jest wazniejsza). w zwiazku z tym krzyczec i panikowac mozna dopiero wtedy, gdy ktos zechce ruszyc konstytucje, a do jej zmiany akurat trzeba duzo wiecej glosow, niz w przypadku zwyklych ustaw. i takiej wiekszosci od kilkunastu juz lat w naszym sejmie nie miala zadna opcja polityczna i nie wyglada na to, zeby jakas zdobyla.
a swoja droga, to widze, ze wielu osobom nie o wolnosc slowa chodzi, tylko o prostote sciagania pirackiego oprogramowania, muzyki i filmow. nie wskazuje tu nikogo, wiec prosze na mnie nie krzyczec. mowie ogolnie. ale moze czasem chociaz niech te osoby kupia cos legalnie. ulubiony serial? zaplac jego tworcom kupujac caly sezon na dvd.
tyle ode mnie Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przejmuj sie, ja chetnie zjem. uwielbiam zakalce. gdzie przyjechac? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo niepotrzebny wykrzyknik jest na koncu Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
absolutnie nie uwazam ograniczenia wolnosci slowa za bzdure. moze amerykance sobie to podpisza i wprowadza - ich brocha. natomiast my nie wszystko mozemy sobie podpisywac i wprowadzac, mam tu na mysli przepisy niezgodne z trescia konstytucji. od tego jest trybunal konstytucyjny, ktory ewentualnie zaskarzy takie przepisy.
EOT z mojej strony.
Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bzdura. wieksze zagrozenia niesie za soba ciagle nieuregulowanie prawa prasowego (ktore pochodzi jeszcze z okresu stanu wojennego), a jakos do totalnych naduzyc nikt sie nie posuwa.
a co do dzialan hakerskich - sa przestepstwem. Wyświetl w wątku >>