Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedys na fizyce w siodmej klasie pani przylapala mnie na czytaniu pod lawka jakiegos kryminalu Agaty Christie. wziela, obejrzala z wszystkich stron, upewnila sie, ze dobrze widzi. po lekcjcah zadzwonila do miejskiej biblioteki z rzadaniem zakazu wypozyczania mi ksiazek innych niz lektury szkolne. w bibliotece akurat pracowala moja ciotka, wiec wiem, ze babki tam z krzesel pospadaly ze smiechu Wyświetl w wątku >>
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Queen jest moim ulubionym zespolem odkad skonczylem 6 lat. nawet Pink Floyd nie mogli ich przeskoczyc w moim prywatnym rankingu. Mercury mial najgenialniejszy glos na swiecie, a do tego ogromna charyzme sceniczna. i cos, co kocham: caly zespol swietnie sobie radzil z tzw. kampem. wszystko bylo u nich z przymrozeniem oka. jak sie slucha Nocy w operze lub Dnia na wyscigach - burleska na zmiane z hard rockiem, pitu pitu o obijaniu sie w niedzielne popoludnie, a zaraz potem plomienne wyznanie milosci swojemu samochodowi. no szal po prostu! tego nawet Prince, ktorego tez ubostwiam, nie umial powtorzyc
rozpisalem sie hehehe
a te panienki z Queens to takie biedne piosenki nagrywaly (nie wiem, czy zespol jeszcze istnieje), ze zal bylo sluchac. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak pracowalem w radiu to mialem sciane plyt i byly ulozone alfabetycznie. Queens staly kolo Queen i niedobrze mi sie robilo z powodu tego sasiedztwa Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polowa gimbusow sie tak bawi. nic niezwyklego Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Queens czy Queen? bo powiem Ci, ze to szalona roznica Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja pierdziu, wiele wiedzialem, ale zeby cale grupy? ciekawe ktore z nich siedza na naszym forum... wiemy przynajmniej, w ktorych konkursach nie warto startowac Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idac tym tropem - ja tez nie wiem, co bym zrobil. jak siebie znam, sam przekopalbym ookoliczne lasy, wywrocil wszystkie pola na druga strone itd.
do zadnych jasnowidzow jednak bym nie poszedl, bo to zwyczajni naciagacze. a akurat jackowski, to juz zostalo wyjasnione w sledztwie dziennikarskim, nie ma za bardzo czym sie pochwalic, jesli chodzi o skutecznosc. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak jakas Pytia. Jackowskiego mialem na glowie, jak przyjechal w moje okolice szukac zaginionego chlopaka, gdy juz policja nie dawala rady nic zrobic. tez wygadywal rzeczy, ktore mozna interpretowac na sto sposobow. i wiecie co? dziewczyna, ktora u mnie w gazecie pisze od 8 lat horoskopy (normalnie pracuje w dziale reklamy), uklada takie same okragle slowka, zeby kazdemu pasowaly do jego obecnej sytuacji.
szarlatan i tyle, jeszcze klopot byl, bo jako media musielismy te bzdury relacjonowac.
swoja droga chyba Przekroj go w koncu zdemaskowal rok temu, jesli dobrze pamietam. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wiesz, ze male dzieci potrafia sie obrzygac, uwalic kupa po pachy itd.? i robia to o kazdej porze doby, nie czekaja do wieczornej kapieli... Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiecei w ogole, jak dziala wariograf? oczywiscie, ze mozna go oszukac, ale malo kto to potrafi. a samo urzadzenie rowniez nie jest nieomylne. bywa, ze pokazuje bzdury, bo ktos reaguje silnym stresem juz na sama sytuacje.
tylko w CSI wszystko od razu pokazuje na tak lub na nie. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba ja upuscila nichcacy, tylko potem byl to taki szok, ze poszla w calkowita negacje tego. bywa, ze ludzie nawet zaczynaja wierzyc w to. nikogo nie bronie, to dramat dla calej rodziny, a dla matki nieumyslne zabojstwo - sami pomyslcie.
dalsze sledztwo wszystko wyjasni Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no akurat w leb tak mozna dostac, ze sie straci przytomnosc. moge potwierdzic, bo sam sie kiedys musialem bronic Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomocy jasnowidza to i ja bym nie chcial. co to w ogole za pomysl? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://kwejk.pl/obrazek/895269/ Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dziekuje za pomoc! balem sie, ze sie yglupie ze zbyt niska lub zbyt wysoka cena. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, jak mialaby ta opcja dzialac w przypadku cytowan - to moze byc wyzwanie dla programisty. ale popieram jak najbardziej, bo tez mam dosc z tego powodu. Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu mozna cos wygrac za liczbe postow? Wyświetl w wątku >>
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postscript
Postów 713
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat niedaleko mojego miejsca zamieszkania jest zamek w Bolkowie, co roku jest najwiekszy festiwal muizyki gotyckiej. przyjezdzaja wampiry, wilkolaki, depeszowcy i pogrobowcy mlodego Beksinskiego. ot, taka moda, a ludzie czesto przemili. po prostu taka subkulture wybrali.
a co do podejrzen wobec rodzicow, to policja na pewno to bada, bo to zawsze jest jeden z glownych watkow sledztwa - w koncu wiekszosc zlych rzeczy na sw3iecie wyrzadzaja sobie ludzie, ktorzy sie znaja, a nie zupelni nieznajomi.
tylko dziecka najbardziej zal Wyświetl w wątku >>