Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2856
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
bo przy rejestracji nigdzie nie jest podane że to wiąże się z jakąkolwiek opłatą, tak samo było przy pobieraczku i kilku innych portalach które znam. Uważam że takie działania to celowe naciąganie ludzi na koszta.Większość z nas nie zamówiłaby tego kosza widząc wielkość opłat za abonament. Dodatkowo oszustwem jest podawanie adresu firmy na który można przesłać rezygnację pod którym owa firma prawdopodobnie się nie znajduje. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
walcz bo warto, wczoraj jedną osobę zdyskwalifikowali za pożyczenie Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no właśnie, na dwoje babka wróżyła... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
może ktoś z Wawy sprawdzi co się kryje pod tym adresem? chociaż znając życie pewnie nic tam nie ma... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ale nawet jak nie dojdzie masz potwierdzenie ze wysłałaś w ciągu 10 dni odstąpienie od umowy, to jedyne wyjście
było już kilka takich akcji nie tylko pobieraczek, oni podobno działają zgodnie z prawem, kiedyś otrzymałam informację że prokuratura ma tu związane ręce, nic nie może zrobić chociaż podobno pobieraczek dostał jakąś karę za tego typu wyłudzenia Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak, trzeba napisać na Cypr i koniecznie zachować potwierdzenie, tylko to nas ratuje
pytanie czy list w ogóle dotrze? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzieki Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a w jaki sposób można doładować konto na tej karcie? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
psika napisz do mnie na pw, co prawda sama nie mam za dużo pieniędzy ale kupowanie prezentów na święta i tym samym sprawienie komuś przyjemności to dla mnie największa radość w całym roku...może znajdę coś dla Twojej córeczki, mam jeszcze klika bonów do marketów będę prawdziwym Świętym Mikołajem Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
i u mnie wpadło bonik, jeden na jeden posłany esek Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2856
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja czekam na tygodniową z początku konkursu ale chyba do świąt nie dotrą Wyświetl w wątku >>