Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monikar

monikar

#5821172 Napisano: 10.02.2014 13:02:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw ze styl.pl...jeszcze słabszy niż rok temu...masakra emotka

w związku z zapytaniami na pw napiszę co otrzymałam:

farba do włosów Delia
olejek do twarzy Delia
3 odżywki Eveline do pznokci
lakier Delia
krem 60+ ziaja
Vibo lakier
żel do demakijażu nieznanej marki

Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5820009 Napisano: 07.02.2014 23:00:16 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

Przy pierwszej transakcji kod pin w sklepie podaje sie 4x i wtedy karta jest aktywna

mnie przyjęło jak kobieta w kasie wyjęła i włożyła kartę ponownie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5819961 Napisano: 07.02.2014 21:30:52 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

monikar napisał(a):

ksantypa napisał(a):

monikar napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ja dzonilam do banku-mam zablokowane bo 3 razy wpisalam pin 03-musze teraz do banku jechac w poniedzialek -nowy pin 9 zl ale moze kobitka w banku cos poradzi-tam jest z emozna z konta tej karty wyplacac moze bym wyplacila w banku ta 100 zl

ja kiedyś pytałam w WBK czy mogę wypłacić pieniądze z takiej karty w banku to powiedzieli, że niestety ale tylko w bankomacie... emotka

ja się jej pytałam to i owszem bo tam jest rachunek tej karty ale w banku za taka operacje pobierają 12 zł

każdy mówi co innego...super poinformowani są jak widzę emotka

no ale i tak w bankomacie bardziej się opłaca

noo a jak bym zapplacila w sklepie juz aktywna karta za cale 100 to da radę czy tez jakas prowizja jest

jak płacisz w sklepie masz bez prowizji, jak wypłacasz z bankomatu 5zł Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5819956 Napisano: 07.02.2014 21:25:52 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

monikar napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ja dzonilam do banku-mam zablokowane bo 3 razy wpisalam pin 03-musze teraz do banku jechac w poniedzialek -nowy pin 9 zl ale moze kobitka w banku cos poradzi-tam jest z emozna z konta tej karty wyplacac moze bym wyplacila w banku ta 100 zl

ja kiedyś pytałam w WBK czy mogę wypłacić pieniądze z takiej karty w banku to powiedzieli, że niestety ale tylko w bankomacie... emotka

ja się jej pytałam to i owszem bo tam jest rachunek tej karty ale w banku za taka operacje pobierają 12 zł

każdy mówi co innego...super poinformowani są jak widzę emotka

no ale i tak w bankomacie bardziej się opłaca Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5819951 Napisano: 07.02.2014 21:23:36 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

ja kiedyś pytałam w WBK czy mogę wypłacić pieniądze z takiej karty w banku to powiedzieli, że niestety ale tylko w bankomacie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5817784 Napisano: 04.02.2014 16:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie znajdę regulamin do konkursu Avon na RMF? Widzę że zwycięzca głównej nagrody z dziś jest już wybrany i nie wiem czemu

Nie ma regulaminu, szukalam juz dawno temu emotka

dostałam odpowiedź od Avon, że do tego konkursu nie ma regulaminu!

Jak może nie być regulaminu ja sie pytam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5817664 Napisano: 04.02.2014 13:38:38 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bioorganika, o których pisałam wyżej - nawet usunęła film z ostatniego losowania - żenada

właśnie szukam tego filmu i nie widzę emotka

nic mnie tak nie wkurza jak oszukiwanie na FB! Powinni zrobic z tym porządek raz na zawsze bo to o pomstę do nieba woła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5817370 Napisano: 03.02.2014 21:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie gdzie znajdę regulamin do konkursu Avon na RMF? Widzę że zwycięzca głównej nagrody z dziś jest już wybrany i nie wiem czemu Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5817305 Napisano: 03.02.2014 19:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

29renata napisał(a):

alamak napisał(a):

Czy na loterię Garnier można kupić dowolny produkt? Reg. mi się nie otwiera...

Tak.

Dzięki

a co to za loteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5816217 Napisano: 01.02.2014 21:43:08 w GFK
Telewizja +10...liczba respondentów przekroczyła dopuszczalną wielkość... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5815578 Napisano: 31.01.2014 16:12:43 w Kaufland konkursy
ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy wiadomo już coś w sprawie Palmolive ?

podbijam emotka

może to będzie ogólnopolski Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5815248 Napisano: 30.01.2014 17:52:30 w Biedronka
oryginalny80 napisał(a):

bruce napisał(a):

koper napisał(a):

Obawiam się, że skoro sami nazywają zgłoszenie "pracą" i chcą żeby im to wysłać pocztą a nie smsem lub mailem, to oczekują właśnie wodotrysków i wyskakujących pajacyków śpiewających hasło konkursowe...

emotka emotka
Czy te "skrzynki" to pomieszczą? emotka

Ja już mam grupę ludzi i jedziemy na obrady komisji przebrani za fasolkę, kukurydzę i groszek. Szukam jeszcze chętnego do roli "kalafiora" napewno się jakoś nagrodą podzielimy emotka

opłaca się Wam dzielić 5tys. na tyle osób? emotka

ja niegdyś zwróciłam się do organizatora z pytaniem czy będą nagradzać prace przestrzenne i pomogło-nie nagrodzili, także uważam, że warto pytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5814422 Napisano: 29.01.2014 14:19:58 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

monikar - wiele takich fałszywych profili zgłaszałam jako oszustwo - 10 tys telefonów, bluz itp.. i co? NIC!!!! zarządzający fb nie widzą w tym nic złego emotka

dokładnie! a co z konkursami na udostępniania? Niby niezgodne z polityka FB a i tak nikt z nimi nic nie robi... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5814418 Napisano: 29.01.2014 14:13:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

deva napisał(a):

ciekawe co bedzie w paczkach-niespodziankach ze Stylowego Kosmetyku, nie wiem co było w zeszłym roku, bo nie grałam... emotka

właśnie ja nie pamiętam ile kosmetyków było w zeszłym roku (chodzi mi o ilość), ale kosmetyki był świetne- ja miałam chyba 3 podkłady (m.in Dermika, Delia), peeling do ust put&rub, ktem do twaryz Venita bodajze, lakier do paznokci, jakies krem do rak greckiej firmy (juz nie pamietam nazwy)...ale ogólnie fajne kosmetyki emotka

chyba tak jak teraz 10 w paczce Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5814408 Napisano: 29.01.2014 14:02:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

ciekawe co bedzie w paczkach-niespodziankach ze Stylowego Kosmetyku, nie wiem co było w zeszłym roku, bo nie grałam... emotka

ja miałam tego pecha że na dwie paczki ( u mnie i siostry) były praktycznie same kolorowe kosmetyki z niższej półki...nie spodziewałabym się więc zbyt wiele...aczkolwiek były osoby które miały "lepsze" kosmetyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5814397 Napisano: 29.01.2014 13:35:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że posty pojawiają się z opóźnieniem.

Wkurza mnie, że kolejny pseudo profil na FB zorganizował konkurs a nagrody rozdał osobą "widmo"...Co więcej gdy z kilkoma osobami zaczęliśmy nagłaśniać sprawę wszystkie nasze komentarze zostały wykasowane...Dlaczego nikt nie zapanuje nad konkursami na FB przecież to jawne oszustwo w celu pozyskania korzyści majątkowych (w tym wypadku fanów na profilu)... emotka

Wkurza mnie konkurs z Głodem! Jak mam zmieścić w 600 znakach opis porwania tego żółtodzioba?? Piszę dwa zdania wprowadzenia i już mam 400 znaków... emotka

Wszystko mnie ostatnio wkurza...ciężki rok... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5814051 Napisano: 28.01.2014 20:38:55 w Rossmann
bachacz napisał(a):

Proszę o pomoc jeśli ktoś w temacie i na bieżąco, kupiłam persil, nie dali tego niefiskalnego, do kogo się zwrócić aby został numerek dosłany , nie z lenistwa pytam tylko mało czasowa jestem , jeśli możecie pomóc bardzo proszę o info na pw , dziękuję bardzo z góry.

ile kosztował najtańszy persil? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5813870 Napisano: 28.01.2014 15:07:29 w GFK
calliope napisał(a):

Stacje benzynowe + 10 pkt, lista respondentów przekroczona

u mnie już wczoraj rano była przekroczona...dziwnym trafem gdy ostatnio dostaję ankiety to choćbym i kliknęła na nie tuż po otrzymaniu zawsze ale to zawsze liczba respondentów jest przekroczona...to jakim cudem ja mam zdobyć punkty?? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5813222 Napisano: 27.01.2014 15:41:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
może i ja się tu wpiszę bo pech nie opuszcza mnie od początku roku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5812691 Napisano: 26.01.2014 20:40:31 w Pomocy!!!!
Może ktoś się zna na komputerach i powie mi dlaczego mój laptop "nie widzi" połączenia z Netią? Router działa normalnie, inne laptopy i tablety w domu działają normalnie a mój w ogóle nie wykrywa połączenia...Dopiero gdy zresetuje komputer sieć się odnajduje...Może ktoś potrafi pomóc? Wyświetl w wątku >>
0 0