Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2811
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ok dzięki foton Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
I u mnie wygrało bardzo słabiutkie hasełko... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dysia Serdeczne gratulacje Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Prawdopodobnie tak Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Kurcze....a właśnie prawko odebrałam. Myślałam że to będzie dobry znak Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Rzeczywiście. A ja już się nakręciłam na 95 wypiekaczy dziennie Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jak dla mnie smartphon się należy Szkoda, że nie docenili, na prawdę szkoda... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dokładnie!
Skoro aktualnie poszukujesz pracy to doskonale widzisz jaka jest rzeczywistość. Dzisiaj umowa zlecenie to niestety standard a stawki które proponują pracodawcy wahają się w granicach 9-10zł brutto. Jak sie znajdzie 10zł na rękę to już jest coś! Więc jeśli mam zarobić 1200zł miesięcznie na umowe zlecenie która nie gwarantuje mi nic i jest kompletnym wyzyskiem, ja osoba o słabym zdrowiu wolę wyciągnąć z konkursów 1000zł i za przeproszeniem nie dorabiać ani tego chorego kraju ani pracodawców którzy płacą głodową stawkę a ludzie nie mając wyboru godzą się na to no i trudno im się w zasadzie dziwić. Dzieci powietrzem nie wyżywią.
I to mnie właśnie wkurza
Przeglądam ogłoszenia:
Stanowisko-młodszy księgowy
Wymagania: angielski i niemiecki perfect, doświadczenie min 2 lata, znajomość mnóstwa programów których obsługi nie uczą na studiach, pełna dyspozycyjność. Umowa zlecenie.
Stawka 10zł butto!
Sprzątaczka:
Wymagania:gotowość do podjęcia pracy od zaraz, dyspozycyjność, mile widziane doświadczenie.
Stawka: 1900zł do ręki. Umowa o pracę.
Nie mam nic do sprzątaczek i bardzo je szanuje, oczywiście ich praca jest dużo cięższa i niech zarabiają jak najwięcej ale czy niektórzy pracodawcy w ogóle przeglądają inne ogłoszenia? Jak ja mam żyć za 10zł brutto za godzinę, za co wynająć (bo o zakupie nawet nie marzę) własne mieszkanie? A co z moją emeryturą? Czy ja jako uczciwie pracująca na zasłużyłam na godną starość? Wg. państwa niestety nie... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
praktycznie Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja noszę swój od 2 lat i czuje się w nim cuuudownie. W ogóle nie chce go zdejmować. Ból jest a i owszem ale tylko po założeniu a i na to pomagają środki przeciwbólowe. Potem tuż po wizycie kontrolnej czasem możecie mieć problem z konsumpcją produktów innych niż płynne ale to mija. Właściwie taki ból to żaden ból Jem wszystko, bez ograniczeń chociaż zdarzyło mi się, że po spożyciu chleba razowego drucik się wyczepił ale to też nie problem. Gumy też żułam chociaż akurat tym chwalić się nie powinnam A efekty? Mnie zostało jeszcze pół roku noszenia a już ząbki wyglądają rewelacyjnie.
Gorzej sprawa ma się z finansami bo aparat orto to dziś ogromny wydatek niestety. Przynajmniej u mnie-koszt założenia+leczenie 2,5 roku + aparat retencyjny wychodzi grubo ponad 10tys zł. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2811
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki Wyświetl w wątku >>
monikar