Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2852
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję za odpowiedź a jeśli chodzi o przesyłkę kurierską? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie również nic, zaskakujace, że im więcej nagród do wygrania tym u mnie mneijsza skuteczność Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
też jestem ciekawa... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja brałam, niestety nic nie wygrałam ale kilka osób z forum chwaliło się wygraną Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na policję mozesz zgłosiśc ale prawdopodobieństwo odzyskania pieniędzy jest nikłe, z własnego doświadczenia wiem, że na tablica.pl kupują i sprzedają głównie oszusci ponieważ ten portal nie jest w żaden sposób kontrolowany. Koleżanka kupiła kiedyś telefon za 500zł, kobieta która go sprzedawała pisała, że od razu po przelewie wyśle sprzęt kurierem, przesłała nawet skan dowodu na potwierdzenie, że nie jest oszustką. Oczywiście telefon nigdy nie dotarł, koleżanka straciła 500zł a gdy napisała do oszutki ta (lub ten bo nie ma pewności) zwyzywał ją okropnie i wyśmiał że jest taką idiotką i dała sie nabrać jak kilkanaście innych osób. Także radzę uważać i jeśli już ktoś kupuje poprzez ten portal to tylko płacąc w cztery oczy po uprzednim obejrzeniu towaru. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja również...
Niestety codziennie rozdają 10 koszy więc jak dla mnie szanse minimalne.. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak dla mnie ta firma jest ogólnie conajmniej dziwna, wysłałam jedno zgłoszenie, na mailu miałam mieć informację czy się zakwalifikowałam ale do dziś takowej informacji nie mam. Gdy zapytałam na FB kazali sprawdzić bo na pewno jest w spamie (nie ma) i od tamtej pory cisza. Na moją prośbę o powtóry przesłanie nie odpowidają, nie będe toczyć wojny o zestaw kosmetyków ale mogliby napisać że się zakwalifikowałam i po problemie. Niesmak pozostaje... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
taka ale ja otrzymałam informację żeby sprawdzić maila bo tam dostanę odpowiedź czy się zakwalifikowałam Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
hmm może zestawy już sie skończyły na ale my jeszcze powinnyśmy sie załapać Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852