Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2852
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oj a jak mnie to wkurza...z zapaleniem ucha mam czekać 3 tygodnie do rodzinnego a potem ze skierowaniem jakieś 3 miesiące do laryngologa...w głowie się nie miesci! W końcu będę musiała zpłacić i pójśc prywatnie bo inaczej z bólu nie wytrzymam wrrr Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
borelioza to strasznie świństwo i podobno szalenie trudno ją wyleczyć szczególnie gdy jest to postać zaawansowana zdiagnozowana po latach od ukąszenia, znam osoby które przez ponad rok, dzień w dzień biorą antybiotyki żeby wyleczyć się z tej choroby przez co dochodzi do uszkodzenia wielu narządów wiadomo jak działają antybiotyki, niestety jeśli chodzi o wyleczenie sprawa wygląda kiepsko, trzymaj się ja samam jestem po punkcji, zabieg boli to fakt ale czasem trzeba się nacierpieć aby pokonać chorobę siostrze też na pewno się uda Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mam nieodebrana z tego numeru, mam nadzieję, że jeszcze raz zadzwonią Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
właśnie przed chwilą chciałam się zalogowac ale co chwila mnie wyrzuca Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja brałam udział 13.05 a z tego dnia chyba nikt na razie się nie chwalił wygraną Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dzięki za info tzn że informują z opóźnieniem więc jest jeszcze szansa Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to samo sobie pomyślałam niestety...mam wrażenie, że zdobycie nagrody w sposób zgodny z regulaminem powoli odchodzi w tym kraju w zapomnienie a szkoda Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zgadzam się z Tobą całkowicie, na naszym forum można spotkać mnóstwo fantastycznych osób, które pomogą za darmo (głównie starzy wajadacze acz nie tylko), sama miałam przyjemność mieć z nimi "do czynienia", przemiła osoba wygrała mi kiedyś maskarę Maybelline, pamiętam, że była także osoba która zrobiła dla mnie zkaupy na konkurs promocyjny za darmo twierdząc, że być koże kiedyś ja kupię coś dla niej, takie osoby jak najbardziej są niestety czasy sprawiły że ludzie zaczynaja zachowywać się jak chciwe, czasem wręcz pazerne istoty które wydrapią oczy za każdą złotówkę i mnie również bardzo to wkurza... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
takie komenatarze są pod praktycznie wszystkimi wynikami konkursów na Fb: a bo to ktoś nieuczciwie wygrał, a bo to grał na mamę/babcię, a bo to moja praca przecież była lepsza wiec jak komisja mogła wybrać tą gorszą, a bo zdjęcie było niepolubione/nieudostępnione itp. aż się grać odechciewa...
fakt faktem nie popieram nagradzania laurek tam gdzie mają być smsy itp Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nuby piszą, że "Konkurs SMS zgodny z Regulaminem jest oczywiście podstawą do wygrania nagrody głównej" ale coś czuje, że przy takiej pracy nikt nie spojrzy na treść smsa...Dobrze, że nie brałam udziału... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
chętnie odkupię wygrany numer
zapraszam pw Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monikar
Postów 2852
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
hmm to ciekawe zważywszy na to, że przy każdym zdjęciu jest opcja udostępnij na facebooku Wyświetl w wątku >>