Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6734566 Napisano: 08.10.2020 10:45:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
nataliii napisał(a):

Bon Polo Market 100zl:)

tez mamemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6734445 Napisano: 07.10.2020 17:12:29 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

frodo napisał(a):

pikawka napisał(a):

frodo napisał(a):

Milka ABC - informowali już?

No właśnie cisza. Chyba do dziś powinni albo coś źle liczę...  emotka

Mnie też wychodzi, że do dzisiaj powinni poinformować zainteresowanych emotka

Raczej dzwonić już nie będą. 

Chyba, Że nikt się nie pochwalił emotka emotka

A ja mam zapisane ze do 8.10 - 21 dni rob po zakończeniu konkursu Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

olunka

#6733268 Napisano: 02.10.2020 14:00:10 w SZUKAM....
wrrrryyy napisał(a):

Czy w którymś sklepie (Carrefour, Tesco, itp.) widział ktośpapier jadalny, np. jadalne banknoty?
Gdzie poza internetem można znaleźć?

ja widzialam w takim malym sparze Wyświetl w wątku >>
1 wrrrryyy 0

olunka

#6733203 Napisano: 02.10.2020 11:38:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
frodo napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Wedel w Intermarche 0,Biedronka Bic tez nie dala nic  emotka

U mnie ten sam żałosny zestaw  emotka emotka emotka

u mnie tez to samo, czyli nic Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6732385 Napisano: 29.09.2020 12:52:33 w Czy informują/ informowali?
czy Belriso informowało z 2 etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6732124 Napisano: 28.09.2020 13:14:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

dostałam własnie sms z Konkursu vanish od agencji Addicters, i nie wiem czy to rezerwa z Tesco czy rozwiązany ITM, czy ktoś może wie?

Itm ma jeszcze czas do 7.10,  coś by to było szybko. 
I nikt inny się nie chwali 

czyli chyba rezerwa Tesco

Najlepiej się jeszcze z nimi skontaktować,  bo tutaj to każdy mądry  emotka  

Tylko, że w ITM nie było konkursu Vanisha, tylko "Superbohaterowie prania" z wieloma innymi markami (w przeciwieństwie do Tesco, gdzie był tylko Vanish) i nikt przy zdrowych zmysłach nie podpisał by tego "Konkurs Vanish"

w Tesco był Vanish i Calgon, a konkurs sie nazywał "Back to School", dlatego miałam watpliwosci Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

olunka

#6732116 Napisano: 28.09.2020 13:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

dostałam własnie sms z Konkursu vanish od agencji Addicters, i nie wiem czy to rezerwa z Tesco czy rozwiązany ITM, czy ktoś może wie?

czyli chyba rezerwa Tesco

Najlepiej się jeszcze z nimi skontaktować,  bo tutaj to każdy mądry  emotka  

napisali Konkurs vanish - a tak sie nie nazywa ani jeden ani drugi konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6732113 Napisano: 28.09.2020 12:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

czyli chyba rezerwa Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6732106 Napisano: 28.09.2020 12:32:09 w Czy informują/ informowali?
czy Belriso informowalo z 2 etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6732096 Napisano: 28.09.2020 12:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dostałam własnie sms z Konkursu vanish od agencji Addicters, i nie wiem czy to rezerwa z Tesco czy rozwiązany ITM, czy ktoś może wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6731434 Napisano: 24.09.2020 14:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Przedluz swoje wakacje Tchibo na str Smolara pojawila sie zakladka czy ktos potwierdzi  ze podpiete sa wyniki?bo u mnie jak zwykle...nic nie wygrałeś"

tez nic Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6731197 Napisano: 23.09.2020 16:34:48 w Smolar
magie1982 napisał(a):

Pojawiła się zakładka Lato aktywnych nagród. Podpięte wyniki? Ktoś sprawdzał?

tak, sa podpiete Wyświetl w wątku >>

olunka

#6731102 Napisano: 23.09.2020 12:45:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bluza z Pepsi - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6730660 Napisano: 21.09.2020 16:59:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
frodo napisał(a):

marcella napisał(a):

No Leszek zawiódł, aż niemożliwe było nie wygrać a jednak mi się udało.

Sprawdź spam może...

ja tez nie mam nic z Dino, spam sprawdzony Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6730073 Napisano: 18.09.2020 15:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja yez mam smsa z ostatniego dnia, a informowali  chyba w piątek. I nie widziałam Twojego pytania, bo już dawno bym napisała

ale nie trzeba komus specjalnie odpowiadac, wystarczy wpisac w watek - Informuja i sprawa załatwiona emotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6730070 Napisano: 18.09.2020 15:03:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

koala33 napisał(a):

melancholia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

melancholia napisał(a):

nikos napisał(a):

melancholia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Albedo odpisało mi na maila twierdząc, że wszyscy laureaci konkursu FA w Auchan zostali już powiadomieni. Coś tu śmierdzi! 

Ja miałam esemesa z ostatniego etapu.

Kiedy były eski?

W piatęk albo w poniedziałek, bo 14 byłam na poczcie.

a jak pytałam czy powiadamiali, to nikt nie odpisał...

A czy każdy musi Ci się tłumaczyć? Ja nawet nie widziałam Twojej wiadomości i nie śledzę każdego wątku tutaj. I mnie nie dziwi, że ludzie przestają się chwalić, jak jest takie roszczeniowe podejście do tego. 

Przepraszam, że się wtrącę, ale co jest roszczeniowego w próbie uzyskania informacji czy informowali z danego konkursu? Czy nie właśnie temu, żeby uzyskać taką informację, służy to forum? Myślę, że większość osób nie interesuje to czy wygrałaś bon czy materac - jest ponad 50 nagród na etap, nikt nic nie pisze i nie wie, to siłą rzeczy wszyscy (poza Tobą) myślą: halo, agencjo, co jest!

Raczej pretensjonalny ton, że nikt od razu nie odpowiedział. Może nie chciał, może nie widział, to zawsze dobrowolna informacja. Jak zobaczyłam dyskusję, to napisałam odpowiedź. Naprawdę muszą się teraz zgłaszać wszyscy zwycięzcy, bo inaczej kolejna teoria spiskowa, że agencja zapragnęła zostawić sobie kilka rybich ogonów?

po prostu - dopóki nikt nie napisze, że informują to jest szansa,ze dopiero będą wyniki, szczególnie gdy nagród dużo, ale fakt - to dobrowolna informacja i dobrze, że jeszcze są ludzie, którzy chetnie się dziela takimi informacjami, bo inaczej to forum nie miałoby sensu Wyświetl w wątku >>

olunka

#6730057 Napisano: 18.09.2020 14:46:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

melancholia napisał(a):

nikos napisał(a):

melancholia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Albedo odpisało mi na maila twierdząc, że wszyscy laureaci konkursu FA w Auchan zostali już powiadomieni. Coś tu śmierdzi! 

Ja miałam esemesa z ostatniego etapu.

Kiedy były eski?

W piatęk albo w poniedziałek, bo 14 byłam na poczcie.

a jak pytałam czy powiadamiali, to nikt nie odpisał...

i na 200 materacy - 1 wygrana na forum, o bonach nie wspomnęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6730044 Napisano: 18.09.2020 14:15:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kolejny podobny numer Albedo, zostaną z furą rybich ogonów.

tak, pamietam, wtedy tez to fa było Wyświetl w wątku >>

olunka

#6730025 Napisano: 18.09.2020 12:58:20 w Kupię...
zabawkę na urodziny dla rocznego chlopca, musi byc nowa Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6729863 Napisano: 17.09.2020 20:27:30 w Wkurza mnie...
slomkab napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Są niestety rzeczy które nawet na bazarkach charytatywnych za  diabła nie mają wzięcia. Chociażby plecak z Monte haha.Plecak super jakości, piórnik fajny tylko te napisy...

Moj syn jednak szczesliwy i chodzi w nim do szkoły, bo nikt  nie ma takiego:)

mój teżemotka bo plecak jest bardzo praktyczny z mnóstwem przegródek itd, a ulubiona pani z niemieckiego powiedziała, że super plecakemotka
a wkurza mnie, że czas tak szybko leci i za chwile zima będzie Wyświetl w wątku >>
0 0