Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6683644 Napisano: 17.02.2020 12:12:52 w Pożegnanie Amif
asantesana napisał(a):

Jutro przed południem jestem umówiona z bubbą w kwiaciarni, zamówimy kwiaty w takiej formie, aby kwiaciarnia dostarczyła je na miejsce i żeby było dobrze. Mam plan, aby były w kolorach e-konków (zieleń, biel, czerwień). Napis prosty, taki jak zaproponowała malenka89, aby nie było kontrowersji. We środę rano bubba (dziękuję) podejdzie zrobić zdjęcie, aby uciąć spekulacje co do urody kwiatów. Następnie odczekam 2-3 dni, aby już wszystkie wpłaty zostały zaksięgowane i pomyślimy nad formą wyboru celu charytatywnego, aby uniknąć kolejnych kontrowersji. Mam nadzieję, że uszanujecie nas, bo od wczoraj nie robię nic innego, tylko zajmuję się tym tematem i odpisywaniem na pw. 

emotka dziekujemyemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6683616 Napisano: 17.02.2020 11:41:55 w Pożegnanie Amif
asantesana napisał(a):

Kochani, mnie ręce opadły, poważnie. Jeśli ktoś chce przejąć inicjatywę, ja chętnie oddam pałeczkę i przeleję wpłacone pieniądze. Nie mogę siedzieć i czekać z założonymi rękami, ponieważ okaże się, że kwiaciarnia nie zrobi zamówienia na czas, a wiązanki nikt nie dostarczy na cmentarz. Bubba poszła na rekonesans do kwiaciarni, czekam na info od niej i jesteśmy umówione na wspólne wybranie. Jeśli ktoś chce to zrobić lepiej, zapraszam na priv, przeleję wpłacone pieniądze i mówię to z pełną powagą i szacunkiem.  

myślę, że ta dyskusja nie ma sensu, bo ile osob tyle zdań, zamierzeniem było kupić symboliczny wieniec dla Amif od e-konków, a reszte wpłacic na jakis cel dobroczynny, kto chce ten wpłaca, wpłaca ile chce, jesli ktoś nie chce kwiatów/wienca może sam wspomóc jakis cel z myślą o Amif, takie jest moje zdanie Wyświetl w wątku >>

olunka

#6683290 Napisano: 16.02.2020 20:26:23 w Pożegnanie Amif
malenka89 napisał(a):

Jak wiecie zmarła nasza koleżanka z forum Amif. Wiele osób ją znało, także myślę, że dobrym pomysłem będzie wieniec od nas wszystkich. Jeśli się nie znajdzie ktoś, kto może być na pogrzebie to zamówimy wieniec z Poczty Kwiatowej albo lokalnej kwiaciarni z dowozem do kościoła czy na cmentarz. Temat założyłam, aby wpisały się tu osoby, które są skłonne dołożyć się do zrzutki. Myślę, że będzie to kwota nie większa niż 10 zł. 

Proszę o wpisy osób, które chcą się dołożyć. I może znajdzie się ktoś chętny z wolnym czasem, aby się tym zająć (zbiórką pieniędzy).

Ps. Temat usuniemy po pogrzebie.

ja się dołoże Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

olunka

#6683275 Napisano: 16.02.2020 20:13:26 w Żegnamy zmarłych
malenka89 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś od nas jedzie na pogrzeb Amif?  Jjakis forumowy wieniec? Jak tak to dajcie mi proszę znać na messangerze 

Wygląda na to, że nikt się nie wybiera... Tak sobie pomyślałam, że może chociaż jakiś wieniec od forumowiczów? Poczta Kwiatowa może dostarczyć na pogrzeb...

Koszt takiego wieńca w zależności od rodzaju wynosi od 150 do 250 zł z szarfą i dowiozą na pogrzeb. 25 osób po 10 zł, a stawiam, że dużo więcej osób znało Amif, więc pewnie wyszłaby mniejsza składka... 

nie znałam jej ale śledziłam jej wpisy więc na wieniec chętnie się dołożę, tylko dajcie znać kto się tym zajmuje (może być priv)

narazie mamy raptem kilku chętnych emotka  

tez się dołoże Wyświetl w wątku >>
[*] 0

olunka

#6682761 Napisano: 14.02.2020 13:32:05 w Żegnamy zmarłych
bruce napisał(a):

amif napisał(a):

Wczoraj zmarła forumowiczka amif Renatka wiele osób z forum ja znało Rodzice pogrążeni w żałobie.

Szczere wyrazy współczucia, to była Wspaniała, Serdeczna Osoba... emotka

miałam przyjemność spotkać się Nią osobiście i poznać, bardzo mi przykroemotka i nie mogę uwierzyć Wyświetl w wątku >>

olunka

#6682060 Napisano: 12.02.2020 14:40:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cytrusek77 napisał(a):

A tak chciałam czerwoną walizkę. Nawet keczupu nie dali emotka

mnie tez nie, ech Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6682019 Napisano: 12.02.2020 13:20:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

olunka

#6681721 Napisano: 11.02.2020 12:23:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odkurzacz ręczny z "Posprzataj po świetach" - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6681689 Napisano: 11.02.2020 11:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

(...) W Danii jak się wchodziło do autobusu to każdy pasażer pierwszy mówił dzień dobry kierowcy, a w Polsce kierowca obrywa jak otworzy drzwi z 2-3 sekundowym opóźnieniem.

Nie chcę juz prowadzić dłużej tej dyskusji bo jest to temat rzeka, ale uważam, żę dopoki nie zmieni się podejść ludzi do cudzych pieniędzy, do czyjejś włożonej pracy i nie będziemy mieli szacunku do WSZYSTKIEGO co nas otacza, to niestety dalej tak będzie.
Pozdrawiam serdecznie

Zgadzam się emotka A na pocieszenie Ci powiem, że w autobusach / busach, gdzie pasażerowie wchodzą tylko przodem lub muszą kupić bilet u kierowcy... też się w Polsce mówi Dzień dobry, więc nie wszystko pupa, jakaś nadzieja się w sercu tli emotka

Ja pamiętam, w latach 90-tych, w autobusach przy miejscu dla kierowcy widniały takie bardzo wyraźne napisy" BĄDŹ DOBRY DLA KIEROWCY, ON TAKŻE JEST CZŁOWIEKIEM!".  emotka

a ja pamiętam : "Nie wolno rozmawiać z kierowcą" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

olunka

#6680787 Napisano: 07.02.2020 12:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji od Smolara z konkursu karnawałowego nagród w itm?

ja nie mam Wyświetl w wątku >>

olunka

#6680390 Napisano: 06.02.2020 11:55:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw z Paradontax z DN - srawdzone na stronie:)
i z Lidla też zestaw Wyświetl w wątku >>

olunka

#6680136 Napisano: 05.02.2020 15:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

a z DN masz pasty? bo jak nie to będę zmuszona twoja teorie obalić emotka

Nie grałam w DN, nie mam aż takiego parcia na te pasty emotka Tzn. wiadomo: smaruję się nimi od stóp do głów codziennie, a nocą prowadzę pastowy handel obwoźny na Tauzenie i w ogóle to zajebiaszcze są takie nagrody, ze łzą wzruszenia w oku witam kuriera... emotka

no to koniecznie musisz nadrobic takie niedopatrzenie, sa jeszcze 2 konki emotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6680133 Napisano: 05.02.2020 15:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

u mnie 0/3

U mnie: 0/4. Ale na pewno lista laureatów jeszcze nie podpięta, bo jakże bym mogła nie wygrać zestawu past? Wykluczone! emotka

a z DN masz pasty? bo jak nie to będę zmuszona twoja teorie obalićemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6680125 Napisano: 05.02.2020 15:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Smolar dodał zakładkę w wynikach - Lidl sensodyne i aquafresh. Ktoś może sprawdzić czy są już naniesione?

Zakładka była już wczoraj o czym pisałam w wątku czy informowali. Jeden z forumowiczów twierdzi, że były już nawet smsy

On pisał o Drogerii Natura, a zakładka Lidla pojawiła się dzisiaj popołudniu emotka Nie chce mi się sprawdzać paragonów, zmęczyłam się walką z wiatrem, żeby nie pofrunąć ku niebu jak latawiec emotka

u mnie 0/3 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6680021 Napisano: 05.02.2020 11:44:24 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

forrrum napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Na stronie smolara można sprawdzić wyniki Parodontax z Natury, proszę czy ktoś może potwierdzić, że podpięte?

https://wyniki.smolar.pl/

Tyle to ja wiem, pytałam czy wklepane i ktoś ma wygraną

nikt sie nie chwalił to miejmy nadzieje, że nie Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6679755 Napisano: 04.02.2020 11:35:02 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Czy na stronie Smolara są już aktywne wyniki, paradontax Drogerie Natura?

obawiam sie ze tak, bo juz w laureatach tez jest zakładka, u mnie niestety zero Wyświetl w wątku >>
1 renatak0 0

olunka

#6679503 Napisano: 03.02.2020 12:52:19 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

patyk napisał(a):

Tak z ciekawości zapytam ile płacicie za śmieci od osoby? U mnie ostatnio podwyżka gigant i aż dojść do siebie nie moge emotka  było 14 a jest 33  emotka

W tym roku będę płaciła po podwyżkach (o ile nic się nie zmieni):
- zimna woda -> 15,11 zł za m3,
- wywóz śmieci -> 12,00 zł za osobę miesięcznie (segregujemy, jakby co).

to smieci macie tanie, w Katowicach przed podwyzka bylo 14 zł, a teraz 21,30 zl (segregowane) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6679111 Napisano: 01.02.2020 17:00:14 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza,bo sprzątam dom i tak - pronto się skończylo, nie mam czym podłóg umyc i co teraz? a konkursów brakemotka
o już wiem, nie będe sprzatac tylko psikać Glade'memotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6678736 Napisano: 31.01.2020 11:35:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
wg mnie wystarczy z jakiego konkursu i  jak informują emotka zawsze można na forum znaleźć co to za konkurs,sposób zamieszczania tej informacji - obojętny Wyświetl w wątku >>

olunka

#6678458 Napisano: 30.01.2020 11:56:37 w Czy informują/ informowali?
benasia napisał(a):

Do kiedy Kiora z Biedronki ma czas na info?

do 31.01 Wyświetl w wątku >>