Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3292692 Napisano: 13.04.2010 01:23:37 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

bogdan43210 napisał(a):

wkurza mnie ilość serwisów które oszukują
np take a gift wygrałem a nagrody nie dostałem od lockerz do tej pory nie dostałem należących mi sie punktów.pisałem do nich w tej sprawie nawet nie raczyli odpisać

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi?

a ja do tej pory nie dostałam zupki vifon z zalewasz.pl i kielonków z soplicy - a to konki sprzed 2 lat - i tutaj dopiero się wkurzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3291900 Napisano: 13.04.2010 08:55:46 w Żegnamy zmarłych
mosia29 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

aniaaaa napisał(a):

beataa81 napisał(a):

Pani Prezydentowo ,wieczny odpoczynek <*>

już w kraju... (*)

<*><*><*>

(*) (*) (*)

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

monia24

#3291401 Napisano: 13.04.2010 05:47:27 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

monia24

#3289534 Napisano: 12.04.2010 09:51:04 w TESCO konkursy
w piątek był ostatni dzień wysyłki palmolive - dzis jeszcze nikt się nie pochwalił zestawem - więc nie wysłali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3289525 Napisano: 12.04.2010 09:46:22 w Inne mniejsze markety
ango napisał(a):

monia24 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ja dostałam potwierdzenie przeczytania emotka

ja dostałam prosbe uzupełnienia danych bo pesel zapomniałam wpisac emotka

moja siostra wysylala w dzien info o wygranej, potwierdzenie miala we wtorek i prosbe o nr dowodów, bo nie podała, ja wysylalam maile w czwartek - nie mam potwierdzenia

Ale tam nie trzeba bylo podawac numerow dowodow chyba emotka

trzeba było - lepiej doślij Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3289503 Napisano: 12.04.2010 09:38:06 w Inne mniejsze markety
jolcia12 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ja dostałam potwierdzenie przeczytania emotka

ja dostałam prosbe uzupełnienia danych bo pesel zapomniałam wpisac emotka

moja siostra wysylala w dzien info o wygranej, potwierdzenie miala we wtorek i prosbe o nr dowodów, bo nie podała, ja wysylalam maile w czwartek - nie mam potwierdzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3289398 Napisano: 12.04.2010 09:10:43 w Inne mniejsze markety
0 0

monia24

#3289210 Napisano: 12.04.2010 08:08:42 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje

monia24

#3289175 Napisano: 12.04.2010 07:50:13 w Żegnamy zmarłych

monia24

#3288946 Napisano: 12.04.2010 06:16:59 w Wkurza mnie...
inga_iga napisał(a):

bip napisał(a):

wkurzają mnie nabijacze i oszuści na czele z maga która ma jeszcze czelność mieć pretensje, że ktos sie przyznac nie chce, że niby robi to co ona! bo ona niby lepsza bo szczera! ludzie!!! jednak jeszcze bardziej wkurza mnie cos innego! oszukiwanie na portalach dla dzieci typu mini mini! czy te zachłanne istoty już mózgi mają tak wyzarte przez chciwość, że 4 czy 5-latkowi radość z osobiście wygranej zabawki potrafią odebrać?! ile dla was znaczy ta gówniana rybka czy puzzle? jak dzieciak ma konkurować z profesjonalnymi oszustkami?! wariatki! zastanówcie się jaką przykrość robicie dzieciaczkom, którym naprawde zależy na takiej zabawie a wy nie dajecie im najmniejszej szansy na wygrana... świat na głowie stoi chyba! opamiętajcie sie...

a pod tym podpisuje się ręcyma i nogami.

Przy okazji, ktoś wcześniej podniósł temat nieuczciwego klikania i zapytania, kto tego nie robi. Otóż ja nie robię i wszytskie oblikowane konkursy odpuszczam.
i jeszcze jedno. Wkurza mnie wypisywanie mi na PW prośbę o klikanie. Uprzejmie proszę o nie spamowanie mi na skrzynkę. Jeszcze pół biedy gdy ktoś prosi o głos na zdjęcie w miarę dobre, niestety najczęściej zdjęcia są średnie. Ale co z tego skoro liczy się wynik i wygrywają z pracami na o wile wyższym poziomie. Sa nieliczne wyjątki na prawdę fajnych zdjęć ale to nie zmienia faktu że każdy spam na mojej skrzynce, nawet z tymi dobrymi zdjęciami jest niemile widziany.
ps. pewnie ktoś mi zarzuci,że i moje fotki sa średnie, zgadzam się z tym i dlatego najczęściej odpuszczam nawet nieklikane konki foto emotka

z tym klikaniem to jest tak, że czasem na PW ktoś przysyła sam link, nawet nie zapyta o to czy się kliknie. To mnie najbardziej wkurza i wtedy nigdy nie klikam. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3288926 Napisano: 12.04.2010 06:07:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
zabkaradka napisał(a):

Hejka jak myślicie będą dzisiaj i w ciągu całego tygodnia normalnie powiadamiać o wygranej czy nie ma na co liczyć?
I czy np z soboty, niedzieli będą losowania nagród czy nie?
Jest żałoba narodowa więc może dotyczy to także konków?

no proszę Cię emotka
A jakby nam na tydzień pozamykali piekarnie itp??? Z całym szacunkiem dla żałoby narodowej, naprawdę bezdyskusyjnie to co się stało jest ogromną tragedią, ale życie musi toczyć się dalej. Przecież rozwiązywanie konkursów to praca agencji i nie mogą przez tydzień nic nie robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3286925 Napisano: 10.04.2010 06:32:57 w Pomocy!!!!
wojtekgra napisał(a):

łatwo to sprawdzić, jeśli masz erę lub orange

a jak?? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3286128 Napisano: 10.04.2010 11:46:57 w Żegnamy zmarłych

monia24

#3285301 Napisano: 09.04.2010 09:46:40 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

polec napisał(a):

kochana, gdyby nie elektroniczna niania, to nie wiem jak myłabym setki garów w kuchni, kiedy mały spał, a to, że czasem zjawił się Ktoś na kawie, to przyjemne z pożytecznym

Wódy nie pije, bo nie lubię!

ja myje gary bez niani, z przyjaciółmi ( o tak tak Mary też ma przyjaciół) spotykam się na kawie i też niania mi nie jest potrzebna, w razie co wystarczy mi intuicja i słuch..

ja tez wychowałam dwójkę bez niani, naczynia umyte (czytaj - nigdy nie miałam pleśni w garach emotka ), spotykam się też ze znajomymi, rodziną. Dzieci czyste, wyprasowane. I też jestem szcześliwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3284891 Napisano: 09.04.2010 07:26:15 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

lizzie napisał(a):

kolastynka napisał(a):

zeida napisał(a):

Wkurza mnie, że uprzedziłam męża, że może pojawić się dziś telefon o wygranej zmywarce a tu d... emotka
A on jak zwykle - daj sobie spokój z tymi konkursami !
No i na co mi te tabletki jak nie mam zmywarki a na nową mnie nie stać !

Ja mojego namówiłam, jeździł biedak po hipermarketach (czego nie znosi), zajawił się na zmywarkę i d..a blada. I też mi zostały tabletki emotka

A mnie wkurza bezmyślność organizatorów. No bo po co ktoś ma kupować tabletki, jak nie ma zmywarki? A jak ma i kupuje te tabletki, to po co mu druga zmywarka? Dla mnie kompletnie niezrozumiałe emotka

Dla mnie to raczej zrozumiałe.ktoś ma zmywarkę ,jutro nie ma nie?
Albo ze złości wywali przez okno emotka
Albo mu ukradną emotka
Przecież może się też zepsuć i wtedy ta druga przyda się jak znalazł.

a jak nie to super półka pod kwiatka będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3283475 Napisano: 09.04.2010 11:43:50 w Paragony
kurlandzka napisał(a):

monia24 napisał(a):

I jeszcze jedno - nie wyłudzaj paragonów emotka Bardzo brzydko z Twojej strony - ja bym się wstydziła. Sam sprzedajesz a ode mnie chcesz za darmo.

Mój post że oddam za darmo nie był prowokacją. Oddam za darmo osobie znanej na forum, która również pomaga innym, a nie sprzeda paragon jak ode mnie weźmie.
Wstydź się.

NIe wyłudzam, bo nie potrzebuję , oferowałaś za darmo więc napisałem że skorzystam z Twojej Promocji emotka ) ale już nie będę komentował ...

że skorzystasz bo brakuje Ci 2 do zmywarki emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3283012 Napisano: 09.04.2010 09:39:44 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

beciala napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

a tak a propos firmy graf.torun, na ich stronie jest inrofmacja o kolejnym konkursie w Kauflandzie, ale za nic nie idzie strony z regulaminem otworzyć, komuś się może udało?

chodzi o Codziennie świeża wygrana ?
u mnie się otwiera

emotka

A możesz wkleić tu linka z regulaminem? Bo ja za żadne skarby nie mogę otworzyć emotka

http://www.graf.t...wygrana_kaufland.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3282685 Napisano: 09.04.2010 08:06:28 w Wkurza mnie...
aleks21 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

wkurzają mnie poranne fanaberie mojego dziecka.....

emotka mnie też ... jak trzeba wstać do przedszkola to on chce pać jak sobota to o 7:00 włącz mi bajtę

kochana dziękuj Panu Bogu za tę 7ą godzinę. Moi często gęsto wstają o 5ej emotka

Co Wy powiecie? A mój wstał wczoraj o 22.40 i ryczał. Nic go nie mogło uspokoić, tylko przytulił się i musiałam go przez godzinę na rękach lulać. A mało to on wie waży, eh te dzieci
emotka

dobiję Was - mój rzadko kiedy się przed 9 budzi emotka ) A ma 19 miesięcy.
Z cyklu wkurza mnie - to wkurza mnie że niedługo koniec z takim fajnym spaniem. Mniej niż 50 dni do porodu mi zostało emotka

Ilonka ja moje dziecko młodsze przez poltora roku nosiłam dzień i noc - nie było mowy nawet o wózku. Wyłam, obgryzałam paznokcie, chodziłam głodna i niewyspana. Zreszta - teraz ma ponad 3 lata - do tej pory nie przespał ani 1 całej nocy. I teraz myślę że najgorsze za mną. Przynajmniej nie noszę tylko tulę. Ale już z górki - synek coraz fajniejszy i ja coraz częściej uśmiechnięta. Takie życie mamy. emotka Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3282659 Napisano: 09.04.2010 07:59:15 w Paragony
I jeszcze jedno - nie wyłudzaj paragonów emotka Bardzo brzydko z Twojej strony - ja bym się wstydziła. Sam sprzedajesz a ode mnie chcesz za darmo.

Mój post że oddam za darmo nie był prowokacją. Oddam za darmo osobie znanej na forum, która również pomaga innym, a nie sprzeda paragon jak ode mnie weźmie.
Wstydź się. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3282645 Napisano: 09.04.2010 07:56:54 w Paragony
kurlandzka napisał(a):

monia24 napisał(a):

i 2 paragony ajax - po 50 zł/szt - zapomniałam zagrać

hmmm wyśmiewała że chcę sprzedać paragon quantum a sama sprzedaje paragony ...(brak komentarza)

nie wysmiewalam sie ze sprzedajesz, bo sama nad twoim postem dalam oferte swoja, natomiast wkurza mnie ze juz drugi raz widze że cytujesz czyjś post z wyższą ceną, a podajesz swoją niższą

kurlandzka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

z 15.03 Carrefour sprzedam za 100 zł *2

i BP z 30.03

ja z z 14.03 quantum carrefour sprzedam za 40 zł

sprzedaj i za 10 zł. Ale nie rób drugiemu antyreklamy. Wyświetl w wątku >>
0 0