Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3578704 Napisano: 29.07.2010 08:20:13 w Poczta kradnie
Ziołko ale cena listu poleconego to 3,65 a nie 2,20 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3575353 Napisano: 28.07.2010 06:55:54 w Inne mniejsze markety
kiedy będą wysyłać bony kaufland?? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3570113 Napisano: 25.07.2010 04:33:06 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

Poda mi ktoś model kamerki z Winiar?? Wlaśnie wróciłam z wakacji i mam info od kuriera że będzie jutro emotka

http://www.skapie...p/891854_komentarze/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3567378 Napisano: 23.07.2010 04:59:19 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

http://avatea.blo...rzuszysko_bbhcg.html

mój brzuch i nieatrakcyjność emotka jestem ciężkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wcale nie, jesteś śliczną kobietą w ciąży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3563129 Napisano: 21.07.2010 07:56:24 w Paragony
rafi323raf napisał(a):

dobra dobra bo karniaki się posypią za gadanie nie na temat, a ostatnio się sypią jak nigdy emotka

Rafałku ależ my na temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3562999 Napisano: 21.07.2010 07:10:23 w Paragony
rafi323raf napisał(a):

monia24 napisał(a):

avatea napisał(a):

abodak napisał(a):

beataa81 napisał(a):

piotrol napisał(a):

tedance napisał(a):

Szukam paragonu Alma Kraków - Kościuszki emotka

mam taki paragon. Ludzie!!! mam jej go dać?

pewnie emotka

taaakkk

Tedzi paragonu nie dać... no co ty... Dać emotka

daj, daj
emotka

sprzedać! emotka

eeee, Rafi, co Ty emotka niech odda, Tedzia też Go poratuje kiedyś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3562983 Napisano: 21.07.2010 07:06:25 w Paragony
avatea napisał(a):

abodak napisał(a):

beataa81 napisał(a):

piotrol napisał(a):

tedance napisał(a):

Szukam paragonu Alma Kraków - Kościuszki emotka

mam taki paragon. Ludzie!!! mam jej go dać?

pewnie emotka

taaakkk

Tedzi paragonu nie dać... no co ty... Dać emotka

daj, daj
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3561721 Napisano: 21.07.2010 09:56:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

monia24

#3558521 Napisano: 20.07.2010 07:23:00 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
swibek napisał(a):

bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

moim skromnym zdaniem absolutnie do wyrzucenia nadaje się wątek, który już od miesięcy niepotrzebnie zaśmieca ten portal, jakby nie było - konkursowy - a nosi on nazwę: Astrologicznie i przesympatycznie ....
napisałam już w tej sprawie wczoraj i dzisiaj do Adminów, prosząc o jego usunięcie
ta, co go zakładała tak bez sensu i celu - zgodnie z przewidywaniami i sceptycznymi ocenami jego przydatności, zgłaszanymi przez wielu na tym portalu już na samym początku, w lutym 2010 - miała chyba nie po kolei w głowie!

(może od razu jasno napiszę, żeby znowu nie odczytano opacznie moich słów, że tą osobą jestem ja... emotka emotka )

wybaczcie, ale przed dzisiejszą mszą tak się przejęłam Opatrznością Bożą, że aż strzeliłam ortografiaka, czego staram się zazwyczaj unikać... wielkie sory...
emotka emotka emotka

co do wypowiedzi swibka - popieram!
powinien być chociaż jeden konkurs tak na wpisowe.... tylko jeśli to będzie chodziło o nowego użytkownika, może powielić już konkurs dodany przez innych, bo przecież nie będzie miał jeszcze dostępu do bazy ( emotka emotka emotka emotka emotka )

dokładnie.. tu chodzi tylko o zasadę, żeby jakikolwiek konkurs znaleść i umiejętność dodania go do bazy.. do dziś o kilku lat jest tu masa osób, które nie dodały konków: bo albo nie potrafią albo im się nie chce.. a 1 konek to naprawdę nie wiele.. emotka
..chylę czoła tym co po latach próbują i potrafią zapytać czy poprosić o pomoc.. emotka

tylko przy rejestracji nie masz możliwości jeszcze zapytać, a są takie osoby jak ja, które rejestrując się niewiele miały z konkami wspólnego i dopiero z czasem naumiały się jako-tako szukać konków emotka Może lepszym pomysłem byłoby to, żeby każdy zarejestrowany dodawał co miesiąc chociaż 1 konkurs emotka Jak myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3556047 Napisano: 19.07.2010 07:58:02 w Carrefour konkursy
mmaddamm napisał(a):

Kiedy można się spodziewać wyników Toy Story? Nie wiecie?

podobno w tym tygodniu miały być na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3552461 Napisano: 17.07.2010 06:10:30 w Firmy kurierskie
kingaa napisał(a):

dysia napisał(a):

dla mnie InPost- beznadziejna firma

oni nie wiedzą do czego służy dzwonek do drzwi emotka Zawsze znajdujemy listy pod drzwiami, często całe mokre jak deszcz pada... bo takiemu z In Postu nie chciało się zadzwonić, a wszyscy w domu i ktoś by list odebrał... emotka

a ostatnio miałam problem z odbiorem przesyłki bo polecone były na osobę niepełnoletnią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3537098 Napisano: 10.07.2010 07:58:22 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

monia24 napisał(a):

krynia napisał(a):

smolki napisał(a):

isiulka napisał(a):

pola731 napisał(a):

zyziak napisał(a):

pola731 napisał(a):

a nikt nie ma zrzutu z ekranu ?
bo sklepy są tak oznakowane , że nigdzie słowa o żelu nie ma ...

Na plakacie kup Ariel min.3,5kg emotka no chyba że to był stary plakat jakiś

plakat świeży - u mnie taki sam emotka

na ulotkach też kup ariel , ale regulamin mówi jasno o proszku i żelu. Dlatego odpuscilam:)

rozumie że jak dokopię proszek to wszystko bedzie ok, w regulaminie nie pisze że muszą być na jednym paragonie

muszą - zawsze honorują tylko jeden paragon

a ja bym zadzwoniła, raz mi babeczka z jakieś agencji pozwoliła dokupić na drugim paragonie - konkurs knorr abc

ale o ile się nie mylę Knorra w ABC robił Brandhous a nie 4 Frame
co agencja, to inne zwyczaje

tutaj chodzi o to, żeby jak najwięcej zarobić na tej promocji - inaczej nie zmienialiby regulaminu w pierwszym dniu konkursu

ale może i tutaj wyrażą zgodę, przecież i tak ktoś kupi to i to Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3536990 Napisano: 10.07.2010 07:17:03 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

smolki napisał(a):

isiulka napisał(a):

pola731 napisał(a):

zyziak napisał(a):

pola731 napisał(a):

a nikt nie ma zrzutu z ekranu ?
bo sklepy są tak oznakowane , że nigdzie słowa o żelu nie ma ...

Na plakacie kup Ariel min.3,5kg emotka no chyba że to był stary plakat jakiś

plakat świeży - u mnie taki sam emotka

na ulotkach też kup ariel , ale regulamin mówi jasno o proszku i żelu. Dlatego odpuscilam:)

rozumie że jak dokopię proszek to wszystko bedzie ok, w regulaminie nie pisze że muszą być na jednym paragonie

muszą - zawsze honorują tylko jeden paragon

a ja bym zadzwoniła, raz mi babeczka z jakieś agencji pozwoliła dokupić na drugim paragonie - konkurs knorr abc Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3533831 Napisano: 09.07.2010 01:03:46 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

babariba napisał(a):

joka
wszyscy dostali zapas z Kubusia II tura?

ja jeszcze nie dostałam...

ja tez jeszcze nie dostalam

ja też jeszcze jednego zapasu z 2 tury nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3533825 Napisano: 09.07.2010 01:01:41 w TESCO konkursy
Ja miałam 2 stłuczone soczki, kurier na tym wózeczku podwiózł pod klatkę, a dalej sami wnosiliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3531392 Napisano: 08.07.2010 05:49:04 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję ANNB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3528931 Napisano: 08.07.2010 07:05:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą kubusie, dużo kubusiów emotka
pan ma do rozladowania 2 palety w myslowicach - to info dla zainteresowanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3509070 Napisano: 01.07.2010 05:41:10 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie rozliczenie prądu które przyszło wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3502676 Napisano: 28.06.2010 09:02:08 w Wkurza mnie...
annaroza napisał(a):

w zasadzie to nic mi do tego, ale to mnie wkurzyło: https://www.e-kon...osoba=smiosz&p=1

a mnie kochana to nie wkurza tylko dalam 5 i zglosilam do pionasa Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3488824 Napisano: 23.06.2010 08:27:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marielu napisał(a):

nie żeby mi się tam nie podobało , ale ponieważ mam zamiar przejśc na wczesniejsza emeryturę ( tudzież długi urlop) ciągle biję się z myślami.

Dlaczego są równi i równiejsi

Dlaczego niektórzy nie dostają ani punktów karnych ani banów , ani nawet upomnień ...

Dlaczego mary była w swoim czasie wybrańcem i dostała pierwotnie 10 karniaków i bana nad banami za to za co inni dostali jeden lub... wcale ?

taki prosty przykład - tedziuchna nasza sympatyczna - w pewnym momencie miała 5/5 - bana nie było , z rozliczenia powinno jej zostać 2/5 a ma zero emotka

inni spamują jak jasna cholera na forum i też karniaków nie dostają emotka

Idąc dalej - Mary nie spamuje, Mary nie obraża mieszkańców e- konkurów , nie jest szkodliwa .. prawda?

A jednak dostaje w zad.

Ci którzy faktycznie obrażają, upokarzają innych , są niemili a wręcz obraźliwi mogą na forum być bezkarnie...

Dlaczego ?

to są oczywiście pytania retoryczne - bo jak zawsze odpowiedzi od administracji się pewnie nie doczekam. Ale przyznam że nawet nie oczekuję... kto by tam się jakoms mary psejmowal emotka

Tak czy siak nie podoba mi się to , ale walczyc z wiatrakami nie będę. Od 1 lipca zabieram swoją cenzuracke z forum ku radości... pewnej grupy wzajemnej adoracji emotka

resztę ( tę normalną i porządną ) całuję tam gdzie lubią najbardziej

emotka

a wiesz że jak Cie nie lubie (znaczy tekstow Twoich, a Ciebie nie znam wiec nie wiem) tak przyznam CI rację emotka
wiele karniakow sie nalezy za rozne sprawy, az w oczy kole to co niektorzy robia i nic ,a inni za nic leca z forum ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0