Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3604897 Napisano: 08.08.2010 08:48:34 w Rossmann
obiło mi się o uszy że są prezenty w rossmanie, ale nie mogę znaleść. Czy naprawdę są? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604781 Napisano: 08.08.2010 07:44:03 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że nadal nie ma bonów z kafla ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604389 Napisano: 07.08.2010 08:46:24 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

może... nie wiem, nie znam się, jestem facetem... emotka mnie tu nie było emotka (uciekaj od kolesia!)

popieram w 100% Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604381 Napisano: 07.08.2010 08:45:05 w Wkurza mnie...
smsowicz, proszę idź spać, nie żebym coś chciała CI złego napisać, ale naprawdę wkurza mnie Twoja wypowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604372 Napisano: 07.08.2010 08:42:56 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

monia24 napisał(a):

wiesz, może masz rację, Ona nie będzie o tym myśleć, jakoś trochę się Jej poukłada aż do następnego razu, ale ja nie umiem stać z boku i się nie odezwać widząc takie traktowanie kobiety, w ogóle nie umiem wyobrazić sobie takiej sytuacji emotka

i wtedy znów zapyta na forum, Wy jej znów powiecie co jest jedynym słusznym rozwiązaniem, a ona znów rozważy za i przeciw... jeśli zdrowy rozsądek nie zadziała teraz, to nie zadziała i po Waszych komentarzach, no chyba, że koleżanka wie, że Wy wiecie co dla niej najlepsze

a WKURZAJ¡ mnie ulewy... jak widzę co się działo w Bogatyni i pomyślę co może się dziać już za chwilę w Zgorzelcu, to emotka

ale ja nie mowie ze po mojej wypowiedzi zmieni zdanie, to Jej zycie, ale moze potrzebuje sie wygadac, moze to doda jej sił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604368 Napisano: 07.08.2010 08:40:57 w Wkurza mnie...
ja myślę że jednak warto popisać, może Jej własnie potrzebna taka dyskusja, troche pokrzyczec, ponarzekac, zeby nabrac sil na dalsze zycie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604358 Napisano: 07.08.2010 08:37:45 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

monia24 napisał(a):

damianwro, a pomyśl czego mogła chcieć finessa pisząc własnie do anonimowych osób?

na pewno nie tego, co próbujesz mi cichaczem przemycić emotka ... jutro już o tym nie będzie pamiętać, forum będzie głosować w sondzie i za tydzień emotka

wiesz, może masz rację, Ona nie będzie o tym myśleć, jakoś trochę się Jej poukłada aż do następnego razu, ale ja nie umiem stać z boku i się nie odezwać widząc takie traktowanie kobiety, w ogóle nie umiem wyobrazić sobie takiej sytuacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604355 Napisano: 07.08.2010 08:35:54 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

A ja nic nie dostałam emotka

emotka

znaczy że okresu??? emotka

Ło matko, już wiem o co kaman emotka
za dużo osób obecnie ze mną gada, tutaj, na pw i gg, a poza tym blondynkam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604351 Napisano: 07.08.2010 08:34:48 w Wkurza mnie...
agusia32 napisał(a):

A ja nic nie dostałam emotka

emotka

znaczy że okresu??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604347 Napisano: 07.08.2010 08:32:49 w Wkurza mnie...
damianwro, a pomyśl czego mogła chcieć finessa pisząc własnie do anonimowych osób? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604341 Napisano: 07.08.2010 08:31:12 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Wkurzają mnie takie wiadomości na pw:

siemka.
Jezeli zrobisz konto na (i tu jest link) i wypelnisz ankiete startowa odklikam wszystko.

Albo wejdz na (xxx)

zarejestruj sie potem wejdz w moje konto->dane->adres uzytkownika i utworz adres
masz wszystko wypelnic nawet telefon!
i jak zapiszesz napisz

Zostalem zaproszony z polecenia
(xxxxx)
prosze o dodatkowe 200 kapiakow

na kontakt@(xxx)

A gdzie jakieś proszę, dziękuję? I co to za ton: masz wszystko wypełnić emotka
I w co mi delikwent odklika, jak ja w klikane nie gram... Mam zresztą info w stopce dotyczące spamu, ale po co czytać stopki, lepiej wysłać wiadomość hurtem.

tyż to dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604337 Napisano: 07.08.2010 08:29:45 w Wkurza mnie...
finessa przemyśl to co mówią koleżanki emotka
jeśli 3 osoby mówią że jesteś pijana to ich kochana się prześpij. naprawde szkoda zycia dla takiego typa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604166 Napisano: 07.08.2010 07:19:42 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Nie, źle nie było. Jedyną jego wadą jest to, że jest bałaganiarzem. Ja posprzątam, on rozwali, napsoci jak dziecko... nawet za tyłkiem szklanki do zlewu nie odniesie, talerza po jedzeniu nie odstawi, wszystko robię ja, a on nawet w życiu szczotki do zamiatania nie trzymał... a jak mówię, że mógłby to czy to zrobić, to twierdzi, że ja jestem kobietą i to do mnie należy...

przeraziło mnie to co piszesz,
uciekaj, minimalizuj straty i uciekaj

Ojoj żebym to ja miała, gdzie.. Jestem z mamą w konflikcie, bo ona go nie akceptuje.. emotka Może się zmieni, jutro z nim pogadam, bo dzisiaj to jest wstawiony po tej imprezie emotka

finessa jeśli taki typ się zmieni to tylko na gorsze, pogadaj z mamą, wcale się nie dziwie że jest przeciwko niemu, mama napewno ci pomoze Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3604119 Napisano: 07.08.2010 06:51:17 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

finessa napisał(a):

merynosek napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurza mnie mój chłopak, dzisiaj nie chciałam wykonać jego polecenia i zastartował do mnie z łapami emotka

Nie marnuj sobie życia i nie nazywaj go już swoim chłopakiem...

Wkurza mnie... wszystko...

Łatwe to nie jest, tym bardziej, że jesteśmy już ze sobą dużo czasu... hmm upił się z kolegami na imprezie, może był poddenerwowany, a ja nie chciałam mu zrobić kanapki. Troszkę niecenzuralnie mu to zakomunikowałam A sam sobie pasożycie zrób, chodzisz, brudzisz, nic nie robisz tylko pasożytujesz... może za ostro poleciłam po bandzie i się wkurzył emotka

kochana uważaj na siebie obarczane się winą to niestety standardowa procedura w rodzinnej przemocy. Nawet jeżeli coś ostro powiedziałaś to nie jest powód dla agresji i podnoszenia ręki i nie tłumacz że był pijany.

Czyli nie od wczoraj też się źle układało skoro tak go nazwałaś.

Nie, źle nie było. Jedyną jego wadą jest to, że jest bałaganiarzem. Ja posprzątam, on rozwali, napsoci jak dziecko... nawet za tyłkiem szklanki do zlewu nie odniesie, talerza po jedzeniu nie odstawi, wszystko robię ja, a on nawet w życiu szczotki do zamiatania nie trzymał... a jak mówię, że mógłby to czy to zrobić, to twierdzi, że ja jestem kobietą i to do mnie należy... emotka

kobito najgłupsza rzecz to zostać z takim, skoro tak zachowuje się teraz to co zrobi za 10 lat??? Proszę Cię, zastanów się. Chcesz żeby Twoje dzieci patrzyły jak taki cenzurak się na Tobie wyżywa? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3593759 Napisano: 03.08.2010 07:16:01 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

Twix, czyli w regulamin patrzę, a nie widzę

Dwoi mi się już i troi przed mymi oczami,
a nie widzę wciąż, gdzie stoi rzecz z paragonami,
że ich oddać tyle trzeba, co zgłoszeń wysłałam,
niech mnie piorun trafi z nieba, że nie doczytałam! emotka

Już koperta poszła w piątek z paragonem jednym,
a tu nagle rośnie wątek z jakimś info wrednym.
Piszę krótki więc poemat i wylewam żale,
bo nic na ten dziwny temat nie dostrzegam wcale emotka

boska jestes emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3586759 Napisano: 31.07.2010 08:44:36 w Oddam za darmo
errorr napisał(a):

Zapunktowani 1 litr na film wchodzi emotka

PMNAKX 97WKJK AEAA

Jak pobrałeś/aś pisz i nie w....iaj innych (sorki ale...)

ja zabralam, dziekuje Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3585986 Napisano: 31.07.2010 02:00:06 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

zyziak napisał(a):

Wkurza mnie wczoraj dostarczyli mi skutery z Nałęczowianki
a jeden za nic nie chce odpalić emotka emotka emotka

Nie narzekaj, dostałeś 2 skutery i jeszcze masz wonty emotka pewnie jest gwarancja albo jakiś mechanik w poblizu.
Niektórzy są próżni jak...

matko tak czytam i nie mogę zrozumieć o tych wątach emotka nie dostał za piękny uśmiech i nikt Mu łaski nie zrobił, wygrał sobie - a to już inna kwestia. Skoro wygrał powinien dostać sprawną nagrodę - spróbuj reklamować. Przecież nie może tak być że nam dziadostwo zepsute wciskają. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3584728 Napisano: 30.07.2010 08:47:15 w Paragony
monia24 napisał(a):

klaudia0505 napisał(a):

mam warkę z dzisiejszą datą jak ktos chętny to zapraszam na pw

jesli nie wygralas mozesz wyrzucic, potrzebny nr paragonu przecież emotka

albo nie wyrzucaj, moze jakas rezerwowka bedzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3584725 Napisano: 30.07.2010 08:46:50 w Paragony
klaudia0505 napisał(a):

mam warkę z dzisiejszą datą jak ktos chętny to zapraszam na pw

jesli nie wygralas mozesz wyrzucic, potrzebny nr paragonu przecież emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3579259 Napisano: 29.07.2010 09:29:07 w Poczta kradnie
ziolko napisał(a):

monia24 napisał(a):

Ziołko ale cena listu poleconego to 3,65 a nie 2,20 emotka

wiem, ale tu chodzi o koszty traktowania listu jako polecony, czyli dodatkowo 2,20 do ceny listu zwykłego - tak zrozumiałam. I tak jest w cenniku

Np.
Masa: do 50g
Opłata zasadnicza    1.55 zł
Traktowanie przesyłki listowej jako poleconej    2.20 zł
Suma    3.75 zł

acha, no tak, już rozumiem Wyświetl w wątku >>
0 0