Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3697434 Napisano: 13.09.2010 04:49:02 w Inne mniejsze markety
janiek napisał(a):

jakie 2 konki grafa z Air wickiem sa w Leclercu? Ja wiem o jednym

pewnie nie skojarzyles tego http://www.graf.t...sien_z_nagrodami.pdf , bo to leclerc, billa i intermarche emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3696144 Napisano: 13.09.2010 08:48:48 w Inne mniejsze markety
czyli dobrze zrozumialam, dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3696067 Napisano: 13.09.2010 08:21:51 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

toudikot napisał(a):

mahuska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Grał ktoś też w Kato w Leclerc?

może kadjas emotka

a ja grałam emotka emotka

w Kato jak zwykle tłok, więc zdobycie laptopa bedzie graniczyło z cudem emotka

prace pisz a nie włócz się po nocy po forum emotka a tym bardziej żebym Cię w Katowicach nie widziała:P
A swoją drogą pytałam pania przy punkcie obsługi klienta czy ludziska wrzucają zgłoszenia z paragonami..pani urna obracała ale do środka nie chciała zajrzeć:)

ale kochana pokaż mi gdzie pisze o tych paragonach, bo ja widzę tylko że trzeba zachować, w tychach wrzuciłam bez paragonu. Osobiście jestem za wysyłaniem z paragonami, aczkolwiek ja nie widzę takiego zapisu, oświećcie mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3696062 Napisano: 13.09.2010 08:19:49 w Inne mniejsze markety
delfinka101 napisał(a):

Czesc jakie konki teraz w tym leclerc są?? Jadę do bydgoszczy to moze bym zagrała??.

vizir, 2 konki grafa z airwickiem oraz ariel super boski odplamiacz emotka i chyba coś krafta Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3694467 Napisano: 12.09.2010 10:59:58 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

ja byłam wczoraj w sosnowcu , a tam ani urny, ani ariela odplamiacza emotka i nikt nic nie wie, konk sie jutro kończy ciekawe jak rozdziela nagrod emotka

konk do 19ego przeciez Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3690419 Napisano: 10.09.2010 11:15:34 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

evja napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie że jestem rozdrażniona emotka od kilku dni coś mnie w d;;;; ugryzło emotka musze znaleść dobry środek uspokajający emotka niedawno pojechałam do marketu zrobiłam zakupy zostawiłam w koszu przyjechałam do domu usiadłam wygodnie emotka i biegiem do marketu po zakupy eh zgubiłam gdzieś rozum po drodze emotka

Kup Arktyczny Korzeń - mi pomaga, a kiedy go nie biorę chodze wściekła jak osa i mam zmienne nastroje - raz płacz raz radość. Z nim wszystko jest ok.

Moge podawac 8 latkowi?? Miał ostatnio duzo smutków i stresów..

Dalfinko nie możesz, produkt dla dorosłych

http://www.doz.pl...rzen_tabletki_60_szt
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3689268 Napisano: 09.09.2010 07:55:52 w Dziś cieszę się z.....
a ja się cieszę że dzisiaj moja normalna sytuacja się odwróciła - to nie ja prosiłam o mnóstwo paragonów a kasjerka emotka
zawsze kupuje na kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt paragonów. Dzisiaj skromniutko - zakupki rodzinne na 1 paragon w tym tylko konkursowe herbaty ekoland Pani jednak stwierdziła że to hurt i nie może sprzedać i poprosiła czy nie może nabić na kilka paragonów hihi, zawsze krzywo patrzą a dzisiaj proszę - sama się prosi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3687649 Napisano: 09.09.2010 09:11:34 w Inne mniejsze markety
zyziak napisał(a):

Byłem Dzisiaj w leclercu na Aspekt chciałem 20 paragonów na konk karlsbadu i oczywiscie nie odbyło się bez kłótni z kasjerką emotka
To nie ja wymyśliłem regulamin że chcą numer systemowy w smsie
po tym wszystkim się wkurzyłem i nie sprawdziłem czy jest urna na Ariel
emotka
Co za ludzie szkoda że nie mają kas samoobsługowych

niektore kasjerki niech sobie ziolka parza albo zmienia prace emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3687041 Napisano: 08.09.2010 08:43:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
utropek napisał(a):

Mam pytanie do tego kto wygrał Chucka, wysyłacie dane listem poleconym? czy samym priorytetem?

poleconym Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3683078 Napisano: 07.09.2010 01:11:20 w Oddam za darmo
dzasmina napisał(a):

Jeśli ktoś chciałby oddac kody Ekoland chętnie przyjmę emotka A tak w ogóle są tam jeszcze te kosze?

zadzwon moze do organizatora, powinni powiedziec Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3681301 Napisano: 06.09.2010 06:39:54 w Wkurza mnie...
jak ja szłam za chrzestną to wziął kasę za zaświadczenie ode mnie a jak mąż szedł rok temu to spytał czy ma dzieci i jak powiedział ze ma 2 to nie wzial nic za zaswiadczenie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3675322 Napisano: 04.09.2010 10:54:21 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

buskowianka napisał(a):

a mnie wkurza mój syn,który naśladuje swojego tatę i rozrzuca brudne skarpetki po całym domu,choć tłumaczę że brudy do prania emotka

He he ja mam męża o 2 synów czyli skarpetki x 3 emotka

o matko oczy przecieram i aż zdziwiona jestem że nikt z mojej trójki tak nie robi
<hura> Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3675222 Napisano: 04.09.2010 10:06:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

anaholub napisał(a):

oj tez strasznie jestem zawiedziona DC -miałam aż 5 zgłoszeń i kompletnie NIC!!!!!!
bardzo mi to podejrzane, nie cierpię Delikatesów! emotka

żadnych więcej zgłoszeń na kuponach
emotka emotka emotka

bo albo miejsca na odpowiedź za mało
(na odwrocie paragonu jak w Intermarche
lub przepis we kratce 1,2 na 2 cm jak w Delikatesach Centrum)

może warto apelować do organizatorów, żeby:
- umożliwili wysyłkę pocztową zgłoszeń (klient miałby wybór - wrzuca do urny lub sam wysyła)
- rozstrzygali wszystkie konkursy w centrali, żeby nie decydowało widzimisię sklepowych i były te same kryteria oceny

u mnie wśród rodziny i znajoma w sumie 14 zgłoszeń i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3674055 Napisano: 03.09.2010 06:25:35 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

monia24 napisał(a):

tylko Cb nie do końća masz rację. Na mojej poczcie nie dadzą listu do ręki aż nie podpiszesz

Na mojej też tak jest emotka
Myślę, że przy odrobinie dobrej woli i życzliwości wszystko można sobie ułatwić - zawsze przecież Gienia z poczty, na Twoje żądanie może Ci pokazać przez szybę adres, PRZED podpisaniem. To chyba kwestia podejścia do tematu. Ja dawno, dawno temu sparzyłem się na podpisach pod przesyłkami i od tamtej pory dokładnie sprawdzam, co i jak. To samo zresztą w firmie - zdarzyło się kilka razy, że kurier wyniósł z auta niewłaściwą paczkę, ale dzięki temu, że CZYTAM i zwróciłem uwagę, naprawił swój błąd od ręki, a nie na drugi dzień. emotka
Myślę, że tak prościej i mniej czasu (oraz nerwów) traci się na wyprostowywanie później emotka

WIesz, ja tak czytam Ciebie i nie mogę nie przyznać Ci racji, ale opowiem Ci taką rzecz. Mam taką jedną Tereskę na poczcie - tylko przy niej kolejka zawijana, każdy klient obsługiwany kilka minut - jakoś nie widzę Twoich rad w praktyce, trwałoby to naprawdę ogromną ilość czasu, Ona nigdy nawet listów znaleźć nie może a co dopiero każdemu pokazywać przez szybkę. Więc o ile przyznaję rację, że się da i że dobrze byłoby tak robić, o tyle w praktyce tego nie widzę - przynajmniej przy Tereni. Natomiast kiedy już po podpisaniu dostaję liścik/paczkę do łapki - mogę luknąć i ewentualnie w sumie w tej samej chwili zwrócić uwagę jeśli nie moja paczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3672499 Napisano: 03.09.2010 09:29:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

malgosiaw napisał(a):

malgosiaw napisał(a):

a mnie wkurza obsługa Poczty Polskiej .....

Dalszy ciąg historii jest następujący:
Poszłam ponownie po godzinie 18:00 odebrać moją przesyłkę (...) pani w okienku wygrzebała list - pismo z sądu.. serce miałam już w gardle podpisując potwierdzenie odbioru. Nie miałam pojęcia, o co może chodzić (...)
Bez zastanowienia otworzyłam kopertę, a w niej jakiś nakaz zapłaty na nie moje nazwisko.
Oczywiście - adresat też się nie zgadzał, gdyż widniał tam adres pewnej kancelarii radcy prawnego, czego niestety nie sprawdziłam będąc na poczcie. Wróciłam na moją kochaną, wypasioną, nowoczesną pocztę...wkurzona na maxa. Bez kolejki rzuciłam panience z okienka ten list i mój dowód, pytając, czy jakiekolwiek dane się tu pokrywają.
- To ja to pani wydałam? - usłyszałam..
Po raz kolejny przy sąsiednich okienkach oraz za mną awanturników nie brakowało. Chyba się złożymy na konkurencyjny biznes ;/
Panienka z okienka przeszukała swoje koszyczki i stwierdziła, że listu nie ma. Zawołała kierowniczkę. Kierowniczka usiłowała mi wmówić, że to absolutnie nie ich wina, a ludzie w tym czasie robili się tacy: emotka , a ja emotka taka.
Ostatecznie: wzięli mój numer telefonu i będą się kontaktować.
Niesamowita przygoda.. mam dosyć ;/
Na pewno nie dodam Poczty Polskiej do ulubionych.

Bez urazy, ale sama jesteś sobie winna. Gienia z Poczty nie ma prawa się pomylić? Ma, tak samo jak Ty. Ale gdybyś przeczytała adres na kopercie PRZED podpisaniem, skończyłoby się mniejszymi nerwami, Gienia znalazłaby właściwy list i kto wie, może jeszcze by Cię przeprosiła emotka

Wynieś z tego nauczkę na przyszłość i zanim coś podpiszesz bez zastanowienia, sprawdź, co to jest. Może następnym razem (oczywiście bezwiednie) podpiszesz wyrok śmierci na kogoś? emotka

tylko Cb nie do końća masz rację. Na mojej poczcie nie dadzą listu do ręki aż nie podpiszesz Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3672060 Napisano: 03.09.2010 07:00:21 w Inne mniejsze markety
jarekaska napisał(a):

monia24 napisał(a):

dorcia2766 napisał(a):

Hej, a wie ktoś co z konkiem kuchnia marzeń w delikatesach Centrum?

z tego co wiem do jutra mają być wyniki, czyli czekamy dzisiaj bo jutro sobota emotka

Wg regulaminu wyniki mają być na stronie do 3.09.,czyli do dzisiaj emotka

a więc jeszcze lepiej Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3671943 Napisano: 03.09.2010 05:11:41 w Inne mniejsze markety
dorcia2766 napisał(a):

Hej, a wie ktoś co z konkiem kuchnia marzeń w delikatesach Centrum?

z tego co wiem do jutra mają być wyniki, czyli czekamy dzisiaj bo jutro sobota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3666336 Napisano: 31.08.2010 07:34:01 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

A ja sie wkurzam, bo moje dziecko zamiast spac dokazuje i wymyśle tysiąc powodów aby siedziec u mnie

mam to samo, a jutro do 8ej musi byc w przedszkolu Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3666000 Napisano: 31.08.2010 05:13:03 w Inne mniejsze markety
is77 napisał(a):

monia24 napisał(a):

oczywiście co by się gromy nie posypały - żartowałam emotka

się boi emotka emotka emotka emotka
no, ja nie oddam swojego lapka, będę walczyć o niego jak lwica emotka

się boję, bo raz już się posypały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24