Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#4081829 Napisano: 27.01.2011 09:03:28 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

kubatbg napisał(a):

http://www.papilo...a-w-meczarniach.html

... że jakaś ze w Polsce niestety wycofano karę śmierci...

Widzieliscie w tv ludzi? Gdyby nie policja, sami wymierzyliby kare! Gdy dowiedzialam sie o tej srawie, serce prawie mi peklo. A najgorszy jest gniew na tych, ktorzy dopuscili do tego. Ojca powiesic za jaja i matke tez, bo musiala wiedziec co sie dzieje. To samo z sasiadami- nie wierze, ze nic nie slyszeli! A opieka spoleczna? A lekarze?

Jestem zdecydowanie przeciwko karze śmierci, uważam że Bóg dał nam życie i tylko On ma prawo odebrać, poza tym to zbyt miłosierna kara dla takiego buca. Ja bym takiego skazała na dożytownie katowanie, życie w męczarni i o chlebie i wodzie, niech cierpi gnida i marzy o śmierci. Aż trudno uwierzyć że takie rzeczy się zdarzają, nie umiem sobie tego wprost wyobrazić. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4060673 Napisano: 19.01.2011 10:24:07 w TESCO konkursy
janiek napisał(a):

Pchacze dzwonią emotka

ale nie do mnie emotka gratki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4060629 Napisano: 19.01.2011 10:09:56 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie konkursy, o. Nie umiem wygrać aparatu w netto, ani sanek, ani nawet kubka czy cóś tam emotka Nie umiem wygrać chodzika w tesco, nie mam siły puścić na nestle chociaż mam paragony, i ogólnie do d.py, łłeeeeee, Monia ma doła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4041877 Napisano: 12.01.2011 10:01:07 w Carrefour konkursy
No i co z tymi suszarkami z rezerwy? Niby to 50 zł albo i nie, ale wkurzają mnie takim postępowaniem. Piszę do P&G chyba, bo czekam od września. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4030404 Napisano: 08.01.2011 07:08:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

lula81 napisał(a):

anava napisał(a):

a wyświetlają się wam fotki przy domówkach/

nie emotka mnie nawet na mapie jeszcze nie zaznaczyli emotka

ja juz jestem emotka

a jak obejrzec te zdjęcia bo ja nic nie widzę poza ulicami Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4024465 Napisano: 06.01.2011 07:50:40 w Carrefour konkursy
keiti78zg napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

radosna napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a czy osoby z rezerwy które miały dostac suszarke dostały ją? podobno kazdy kto był laureatem miał ja dostac ? co z tym fantem? moze cos przeoczyąłm?

Mnie poinformowali w sms-ie o wygranej, ale nie jestem na liście laureatów, chociaż paragon i dane im wysłałam.

ale ja kojarze reklamacje po których podobno było napisane ze kazdy kt był poinformowany smsem ma dostac suszarkę.

dokładnie, Procter tak obiecało po serii reklamacji, stronę wcześniej ktoś skopiował ich odpowiedź

juz próbowałam to gdzies odnalezc i co z tym fantem , czy któras z takich osób dostała suszarkę? co była laureatem a nie jest na liscie zwyciezców?

ja dostałam jako laureat, mąż na rezerwówce nie dostał pomimo że pisał reklamacje i dostał odpowiedź że dostanie
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4023398 Napisano: 06.01.2011 01:40:47 w Allegro.pl - bez linków
masza napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

loczeq napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

no i ujmę to, bo dziwne że gdy zadawałam to pytanie odpisał zaraz po tym jak zakończyła się aukcja, poprosiłam grzecznie o wysłanie poleconym kurierem plus doliczenie koperty , na co odpisał że cena pokrywa również prace emotka niech mu będzie wpłace ale jeszcze nie mogę się powstrzymać żeby coś mu napisać emotka

a ja stane za sprzedajacym

kazdy umie liczyc, a koszty wysylki sa znane

ja wole zaplacic za przedmiot 10 zl i za wysylke 50 niz u innego 80 zl za przedmiot i darmowa wysylke emotka

jaki polecony kurier??
emotka

jeśli widze w aukcji, że coś co normalnie kosztuje ok 40-50 zł, u kogoś jest za kilka-kilkanaście zł za to przesyłka jest kosmiczna, to nie kupuję...
ale mogłaś skontantowac się z nim najlepiej telefonicznie, zanim aukcja się skończyła.
Nie wiem co teraz. Facet nie musi się zgodzić na to, żebyś sama wybierała kuriera, biorąc udział w aukcji czy KT wyrażałaś zgodę na jej warunki.

A koszty pakowania, pracy itp owszem, doliczają, ale w ten sposób na lewo zarabiają na tym, bo nie płacą od tego kosztów wystawienia aukcji emotka

to była aukcja z licytacją, pytanie zadałam zanim aukcja się skończyła, chciałam czekać z przebijaniem, dopiero na koniec licytowałam, odp dostałam odrazu po zakończeniu aukcji. To było tylko pytanie emotka
oczywiście zapłacę, poprosiłam tylko o fakture z wyszczególnieniem kosztów emotka
Jego wybór nie pisnęłabym słowem gdyby potrafił choć troszke zachować kultury

taa... facet odpisał od razu PO zakończeniu aukcji emotka
hehe

ciekawe ile faktycznie kurier będzie kosztował

wiesz co mnie wkurzyło ?
Głupie odpowiedzi typu, pytam się jaki koszt wynosi kuriera i koperty a jaki pracy, płace więc chciałabym wiedziec, a baran odpisuje że nie mój interes przesyłka może kosztować 1 zł a reszta 49 i to jego sprawa
emotka wystarczyłoby grzecznie odpisać że dolicza do tego paliwo na dojazd na pocztę itp
wkurzają mnie takie buraki emotka

tyle, że niektórzy jak coś jest warte np 100zł to wolą wystawić je za 30 zł i przesyłka 70zł, bo wtedy allegro nie zabiera im tyle prowizji

W ragulaminie allegro jest punkt ze nie mozna zarabiac na kosztach wysyłki

no i mozna wystwić tez odpowiednią notę sprzedającemu, od tego jest teraz punktacja

te pkt dla mnie tez sa niedorzeczne. Ja dostalam taka note - koszt przesylki znacznie wyzszy niz w cenniku, moj koszt wysylki 10 zł, a cena na kopercie 7,50 , ale przeciez koperta jeszcze 2,15 - o tym juz zapomnieli sobie kupujacy, patrza tylko na stepel Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4022571 Napisano: 06.01.2011 08:20:04 w Inne mniejsze markety
badgirl napisał(a):

wsciekly napisał(a):

badgirl napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

na stronie abc pojawił się licznik sms -
ile zgłoszeń wysłali najaktywniejsi zawodnicy emotka

http://promocje.sklepyabc.pl/

emotka emotka emotka

ale po co emotka emotka emotka emotka emotka

Nagroda główna jest dla osoby ,która wyśle najwięcej sms.
Może Organizator podaje ilość ,bo chce nakręcić sprzedaż i ilość wysłanych sms?

- taki wyścig szczurów z podglądem emotka

Ciekawe ile sms wyśle zwycięzca?
60-70szt?
Więcej się nie opłaca emotka

jeśli uwzględnimy koszt 2 esków na 1 prawidłowe zgłoszenie + do tego paragon za minimum 20 zł
(a w tym wypadku mogą wymagać do każdego zgłoszenia oddzielnego kwitka z kasy !!!),
konkurs staje się mało opłacalny emotka emotka emotka

gdyby jeszcze nagrodą był jakiś voucher, fajny sprzęt, kaska emotka

teraz warto grać tylko o nagrody dzienne emotka

O tym właśnie piszę -nie warto grać o główną emotka

Wartość niecałe 2tys ,a na dodatek mało chodliwy towar emotka

ale jest jeszcze taka opcja, że niektórzy mogą mieć darmo paragony, więc pokrywają tylko koszty smsa, więc zwycięzca może posłać o wiele więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4013076 Napisano: 03.01.2011 09:28:25 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

zadrżał i stanął na baczność??
Dziękujemy za zyczenia zdrówka, podejrzewam, że bez antybiotyku się nie obędzie, ale pojedziemy wieczorem na pogotowie bo nie chcę czekać do jutra..

kolejny wkurz: jakim prawem Era włączyła mi Granie na czekanie bez mojej zgody? Właśnie dostałam smsa, że usługa będzie niedługo płatna.. jaka usługa? WTF? Nic im nie wysyłałam emotka emotka

Deaktywowałam własnie coś, czego nie właczyłam.. złodziejstwo..
Telefon z nowym numerem (na konki) mam od niecałego miesiąca..

no wlasnie, pierwszy miesiac za darmo a potem sie placi, oni z automatu wlaczaja ta usluge teraz, licza ze nie jeden nie wylaczy i tak mu gralo bedzie jak mi ;/
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3990986 Napisano: 24.12.2010 08:50:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dojechała suszarka z alwaysa ale tylko dla laureatów a dla rezerwy nie ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3985093 Napisano: 21.12.2010 09:07:43 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś,że jak już wygrałam nagrodę to okazuje się ,że zaprzepaściłam gdzieś paragon.Przepadł jak kamień w wodę emotka
Jest mi tak strasznie przykro,że nie wiem jak to określić.Ogłosiłam ,że kupię paragon bo nie chcę nic za darmo i choć tylu osobom pomogłam w czymś to jak ja potrzebuję pomocy ..nie ma żadnego odzewu emotka

skąd ja to znam?
Oj poratowałabym jakbym miała, może jednak się ktos odezwie:)

emotka emotka

niestety tez nie posiadam takiego paragonu, nawet o konkursie nie slyszalam emotka

ehh..ja tez mam spar pod nosem a o konkursie nic nie wiedzialam emotka

z jakiego konka chcesz ten paragon moze mam

doczytałam że finish w spar
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3983940 Napisano: 21.12.2010 03:16:33 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

olunka napisał(a):

mahuska napisał(a):

Kilka nazwisk- Świeżość jesieni

http://www.e-kupo...lata%20jesieni%C4%85

ktoś jest z katowic na niej emotka

mnie nie ma:(

heheh no a ja Ciebie podejrzewałam heh
emotka emotka emotka

a ja to w ogóle nie mam nic, ale liczę na rezerwę ooooo Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3982975 Napisano: 21.12.2010 09:58:45 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

słał moze Graf smsy z colgate?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3982973 Napisano: 21.12.2010 09:58:22 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

joan napisał(a):

clearka napisał(a):

ignam napisał(a):

clearka napisał(a):

emotka
Czy dostaliście już bony z konkursu Karlsbad: Wrześniowe Okazje emotka

Nie emotka

Kto to jeszcze czeka na bony z konkursu Karlsbad w Carrefour Wrześniowe okazje? Co z tymi bonami??? Wysyłka miała zostać zrealizowana do 16 grudnia..! Do 22 grudnia jest ostateczny termin składania reklamacji emotka emotka emotka

Wczoraj był listek, ale ich nie przyniósł emotka Dzięki za info o reklamacji, obym nie musiała spędzić wieczoru na pisaniu tychże emotka

ja tez czekam wciaz na 2 bony na jaki adres trzeba słac reklamacje?

REKLAMACJA - Wrześniowe Okazje, Wolbromska
38, 03-680 Warszawa

ja już mam naszykowaną emotka emotka

Mahuska dzisiaj pisała, że dostała. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3982950 Napisano: 21.12.2010 09:51:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mahuska napisał(a):

Bony z wrześniowych okazji- listonoszem emotka

przczytałam że z listonoszem i zaczęłam się bać emotka ale super że dochodzą, ja też czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3959476 Napisano: 14.12.2010 08:21:31 w Wkurza mnie...
bellcia napisał(a):

dolly napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze niedawno wrocilysmy z corka ze szpitala (znowu) pisalam ostatnio jak to dr nie zbadala dziecka i odeslala nas do domu mowiac ze malej nic nie jest i patrzac podjerzlliwym wzrokiem jakobym symulowala chorobe dziecka. Tego samego dnia w nocy z sob na nd mala dostala takiego ataku kaszlu lacznie z wymiotami ze myslalam ze sie udusi!! nie mogla oddychac! pojechalismy na pogotowie czekam na doktor patrze wchodzi TA SAMA baba co nas badala wczesniej (ILE oni tak siedza bylam w sobote o 12 w dzien potem o 4 w nocy w niedziele i ona znowu była) myslalam ze zemdleje bo juz sie gapila z mina mowiaca nie zawracaj mi glowy to zdrowe dziecko łaskawie tym razem chociaz ją zbadała diagnoza ostre zapalenie krtani i skierowanie na oddział, podali jej zastrzyki i ponad 3 godziny inhalacje. mała byla tak przerazona ze jak poszlam z nia do lazienki to nóżki jej sie trzesły jak galarety. ublagalam zeby wziasc mala do domu bo do szpitala mam blisko w razie czego, dostalismy antybiotyki i jakos zyjemy. WKURZA mnie ze ta glupia baba wczesniej nawet nie zbadała małej i doszlo do takiego ataku dusznosci myslalam ze sie udusi emotka chce na nia zlozyc skarge bo jej olewczosc moze doprowadzic do tragedii (dzieci przed nami tez nie badala twierdzac ze sa zdrowe emotka )

Ty sie nawet nie zastanawiaj, tylko składaj skargęemotka emotka emotka

popieram!
całe szczęście że z małą OK!

oj ja bym nie odpuściła, tym bardziej że w grę może wchodzić zdrowie i życie innych dzieci.

A w temacie: wkurza mnie żem głupia emotka . Wchodzimy wczoraj do zoologicznego i mówię do męża - kup co Ci potrzeba. No to wziął sobie do serca i 200 przy kasie musiałam zapłacić. Jak ja nienawidzę rybek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3959121 Napisano: 13.12.2010 10:21:24 w Oddam za darmo
natka955 napisał(a):

Jestem nowa moglibyscie mi powiedziec o co chodzi w tym co napisala/sal beboch ??

beboch oddala kody coke dla kogos kto zbiera
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3959058 Napisano: 13.12.2010 10:06:24 w Oddam za darmo
magnus napisał(a):

zapunktowani

RR3EHA 6FENNN HRWK

nie wklepujcie, bo ktoś już wykorzystał. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3949446 Napisano: 10.12.2010 09:38:44 w Proszę przeczytać ważne...
A ja mam pytanie - dodałam do bazy konkurs Pewność świeżego oddechu - pojawił się dodany przez Pionasa, a potem ktoś go usunął. Ni jak nie mogę go znaleźć w bazie. Dlaczego został usunięty? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3945254 Napisano: 09.12.2010 05:45:58 w Allegro.pl - bez linków
kurlandzka ma rację, jedynie jeśli za koszt wysyłki zapłaci o wiele mniej, oczywiscie trzeba doliczyc koszty pakowania i opakowania - to mozna to pieknie ujac w komentarzu. Wyświetl w wątku >>
0 0