Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#4114613 Napisano: 06.02.2011 11:21:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

79magda napisał(a):

inka113 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

nie wiem czy sie przebije ale chce zapytac czy byly juz wyniki z leclerca bialy stol ... emotka

nie za szybko wymagasz od tej agencji wyników?! emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

Biały stół wlecze się jak pijany wół ...
Najpierw niech dokończą listę Always i Naturelli,
abyśmy z głowy to już mielli!

mąż nadal nie ma czym swojej łysiny suszyć emotka zarąbali Mu suszarkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4109091 Napisano: 04.02.2011 10:42:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

monia24 napisał(a):

joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

zaraz mnie pewnie zlinczujecie
ale o co chodzi ?? wiecie od dawien dawna że tak jest i nikomu nie chciało się konkurować ?? możecie też poświęcić trochę czasu i się wysilić - ja tego nie robię bo jestem za leniwa - ale też nie psioczę - tylko szczerze gratuluję autek - mają czas i głowy pełne pomysłów no i zdolności manualne to i nagrody wpadają emotka
nie rozumiem tej nagonki emotka

Wysilamy się, ale zgodnie z regulaminem i własnym sumieniem emotka

popieram Joan, regulamin to regulamin, każą pisać hasło to piszę hasło, wole nie wygrać auta niż żeby tutaj za miesiąc na mnie psioczyli. emotka

Szczerze? To pewnie ona ma to gdzieś czy ktoś tu ją wyzywa czy nie. Bo to ona wygrywa samochody, a nie wy! emotka

Ale chodzi tu o łamanie regulaminu i tyle

Kochana, ja o tym wiem emotka
Ale dla mnie sprawa robi sie o tyle poważna, że zwykły człowiek może łamać regulamin, ale organizator powinien wyciągać z tego konsekwencję a nie lekką ręką nagrody rozdawać. Ale w sumie co mnie to, ja jestem z niższego rzędu, nawet jeepa w kerfiurze nie wygrałam, na swoje pierwsze wygrane autko musze poczekac. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4109082 Napisano: 04.02.2011 10:39:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

monia24 napisał(a):

joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ale o co chodzi ?? wiecie od dawien dawna że tak jest i nikomu nie chciało się konkurować ?? możecie też poświęcić trochę czasu i się wysilić - ja tego nie robię bo jestem za leniwa - ale też nie psioczę - tylko szczerze gratuluję autek - mają czas i głowy pełne pomysłów no i zdolności manualne to i nagrody wpadają emotka

popieram Joan, regulamin to regulamin, każą pisać hasło to piszę hasło, wole nie wygrać auta niż żeby tutaj za miesiąc na mnie psioczyli. emotka

Na mnie mogą psioczyć, ale chcę móc ze spokojem spoglądać w lustro i opowiadać innym, jak udało mi się auto wygrać emotka

to se jeszcze poczekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4109060 Napisano: 04.02.2011 10:34:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

popieram Joan, regulamin to regulamin, każą pisać hasło to piszę hasło, wole nie wygrać auta niż żeby tutaj za miesiąc na mnie psioczyli. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4098538 Napisano: 01.02.2011 10:26:46 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

taga u nas w realu koło volvo na którego się napaliłam.... jest tyle czekolad że nawet ty nie dasz rady ich wszystkich pochlonąć emotka

może mi ktoś napisać co konkretnie pisze na opakowaniu promocyjnym bo już zglupiałam, a nie ma mnie w domu....a chce zadzwonić i nie zrobić z siebie głupka emotka

a ja myslę że nic nie wskurasz. Na opakowaniu pisze i o zachowaniu paragonu i o okresie, w którym odbywa się promocja. Zazwyczaj produkty promocyjne kupuje się w okresie promocji, oni również nie mieli obowiązku podać wcześniej regulaminu. Wiem że jesteś wkurzona, ale wg mnie nic nie zdziałasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4097671 Napisano: 01.02.2011 04:34:10 w Konkursowiczki w ciąży
Oj popieram Melisę - u mnie różnica 3 lat, jestem bardzo zadowolona. Teraz, kiedy młodszy ma 4 lata, nie chce mi się myśleć o pieluszkach, kolkach itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4097115 Napisano: 31.01.2011 08:34:56 w Wkurza mnie...
eywa napisał(a):

cayenne napisał(a):

eywa napisał(a):

wkurzają mnie sprzedawcy na allegro
kupiłam ,to piszę ładnie meila, że kupiłam,że jutro zrobie przelew i poinformuje o tym, że pozdrawiam itd a co dostaje w zamian ? ok już się nawet wysilić i podpisywać ludziom nie chce emotka

Jak ja dostaję takie emaile to nawet ok nie odpisuję.
Spróbuj odpisać 50 osobom :
dziękuję za zakup, mam nadzieję ble ble ble ble ble
potem spakuj towar , odpisz na inne naprawdę ważne emaile, zamów towar z hurtowni, wystaw aukcje, zrób jakieś remanenty, wystaw faktury, jakieś reklamacje rozwiąż, zawieź przesyłki na pocztę, odbierz 30 telefonów od dziwnych klientów itd

nie pije tutaj do Ciebie absolutnie, ale dla mnie to jak praca, ja jak chodzę do pracy, to nie wyobrażam sobie mimo nawału jej czy złego dnia,humoru nie odpowiedzieć na pytanie czy pozdrowienie, no ale to tylko moje podejście, kontakt z drugim człowiekiem zawsze dla mnie będzie ważny emotka

ja też się staram odpowiadać na maile - mało tego na allegro staram zawsze sie wysyłać że np. dziękuję za wpłatę - paczka została wysłana. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4094705 Napisano: 31.01.2011 09:14:15 w dzis mam urodzinki
wszystkiego dobrego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4094616 Napisano: 31.01.2011 08:47:18 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

monia24 napisał(a):

no a mnie przecież nie o suszarkę za 40 zł chodzi, tylko o to dziadostwo jakie odstawili

Wiadomo emotka Gdyby sytuacja była nieco inna (otrzymaliby moje dane osobowe), podjechałabym do ich biura, zrobiła z siebie zapłakanego mugola i gapiła się jak sroka w gnat na osobę, która ten cały cyrk wymyśliła... Piękna wizja! emotka

mówisz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4094586 Napisano: 31.01.2011 08:39:50 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Uderzyć, nie uderzyć, oto jest pytanie... Gdyby chodziło o stuknięcie ich pokrzywą w czerepy za bezpodstawne zbieranie danych, miałabym mniej wątpliwości emotka

no a mnie przecież nie o suszarkę za 40 zł chodzi, tylko o to dziadostwo jakie odstawili Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4094497 Napisano: 31.01.2011 08:11:48 w Carrefour konkursy
No i co robimy? Już chyba nie ma na co czekać, tylko albo rezygnujemy albo uderzamy do TQG? Sami nie doślą. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4094442 Napisano: 31.01.2011 07:50:07 w Pomocy!!!!
kubatbg napisał(a):

http://www.facebo...?v=wall&filter=1

pomocy!!!!! emotka

#
Ty i inne osoby (6) lubicie to. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4091978 Napisano: 30.01.2011 08:58:47 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza że nadal nie mam ekspresu z real, oooo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4086480 Napisano: 28.01.2011 12:13:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Monika11 napisał(a):

monia24 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Apart przywióz DPD

z delikatesów?

pewnie chodziło o biżuterię Apart a nie aparat emotka

no tak, a głodnemu chleb na myśli emotka przepraszam za zaśmiecanie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4086375 Napisano: 28.01.2011 11:41:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
beata28 napisał(a):

Apart przywióz DPD

z delikatesów? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4081922 Napisano: 27.01.2011 09:35:37 w Wkurza mnie...
a w nosie z takimi organizacjami, ale co zrobić, takie mamy prawo ;( No zwierzaki rzeczywiście, też biedne, ale w takiej sytuacji to nawet nie chce mi się o tym pisać, jak mówisz, to sprawa drugorzędna. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4081882 Napisano: 27.01.2011 09:22:26 w Wkurza mnie...
kubatbg napisał(a):

ale niestety .. bedziesz mu serwowała zupkę 2 danie kolacyjkę oraz opłacała prąd oraz światło za tego Pana z włanych zapraconacyh pieniązków...

emotka emotka emotka ale mnie to wkur..

zupkę? drugie danie? chyba żartujesz, pisałam o chlebie i wodzie, w ilości na przeżycie.
Ale rzeczywiście, ile osób tyle zdań, więc nie ma się co przekomarzać. I tak nic nie zmienimy, i tak jutro, najdalej za tydzień dojdzie do kolejnej tragedii. ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4081861 Napisano: 27.01.2011 09:15:41 w Wkurza mnie...
Kuba, ale ja nie chcę nikogo resocjalizować.
Uważam tylko że nawet jeśli by go spalili na stosie to pocierpi chwilę i na tym się skończy. Ja bym tam wolała żeby tacy przeżywali męki do końca swojego życia i błagali o śmierć. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4081850 Napisano: 27.01.2011 09:12:50 w Paragony
monia24 napisał(a):

mam 2 paragony na chodzik, chętnie wymienie 1 na wygrany nr emotka , ewentualnie odsprzedam

I mam paragon na pastę z kerfura - nie zagrałam
i mam płatki nestle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4081846 Napisano: 27.01.2011 09:11:45 w Paragony
mam 2 paragony na chodzik, chętnie wymienie 1 na wygrany nr emotka , ewentualnie odsprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0