Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#4220666 Napisano: 15.03.2011 09:36:27 w Pomocy!!!!
POMOCY!
nie wiem co się dzieje ale
- nie mogę się zalogować na stare konta leona, na które grane było w poprzedniej promocji
- nie mogę założyć nowych kont na nowe maile, bo leon wie ze podaje niepoprawne dane emotka
- dzieci placza za walizkami, bo głupi leon reklamuje konkurs emotka
Czy ktoś tak ma czy tylko ja? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4193309 Napisano: 04.03.2011 03:49:06 w Pomocy!!!!
babariba napisał(a):

potrzebuję rady - oczywiście dobrej emotka

w jednym z konkursów wygrałam nagrodę - ale zamiast jednej przyszły dwie - dzień po dniu kurier je przywiózł
starter, na który wygrałam nagrodę jest już nieaktywny - więc nie mogą się ze mną skontaktować telefonicznie

co mam robić? - czekać na jakiś kontakt od nich czy sama się skontaktować i zgłosić nadprogramową wygraną? Dodam, że nagroda warta ok 400zł

mam zagwozdkę i nie wiem czy martwić się czy cieszyć emotka

w sumie wg mnie to tylko sprawa Twojego sumienia. W sumie to ich błąd i nie wiem czy mają prawo pociągnąć Cię do odpowiedzialności jeśli nie oddasz. Ale może być tak, że ktoś będzie musiał za ten błąd zapłacić z własnej pensji - może ten ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i dla Niego to spora kwota. My możemy doradzić, ale problem jest Twój i sumienie Twoje. Musisz wybrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4192010 Napisano: 04.03.2011 08:51:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doszło dvd i aparat z delikatesów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4185681 Napisano: 01.03.2011 08:42:33 w Allegro.pl - bez linków
pawel1615 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Czy ktoś mi podpowie jak wysłać oficjalne przez allegro przypomnienie o zawarciu transakcji i ostateczną prośbę o zapłatę za przedmiot? Towar sprzedany 7 lutego, 17 dzwonilam do babeczki bo się nie logowała na all, więc myślę, że może jest w szpitalu albo gdzieś i nie chciałam z grubej rury walnąć. A ona mi że jest na wyjeździe i wpłaci po powrocie. Uważam że to ona powinna mnie poinformować o późniejszej wpłacie, tym bardziej że na stronie o mnie mam że po 7 dniach jeśli nie ma kontaktu ani wpłaty wystawiam negatywa. Ale to szczegół. W każdym razie babeczka od kilku dni się loguje a ja nadal nie mam kasy - minął prawie miesiąc.

nie jestem pewien, ale chyba trzeba rozpoczać spór i wtedy allegro samo wyśle do niego wiadomość

asiam napisał(a):

monia24 napisał(a):

Czy ktoś mi podpowie jak wysłać oficjalne przez allegro przypomnienie o zawarciu transakcji i ostateczną prośbę o zapłatę za przedmiot? Towar sprzedany 7 lutego, 17 dzwonilam do babeczki bo się nie logowała na all, więc myślę, że może jest w szpitalu albo gdzieś i nie chciałam z grubej rury walnąć. A ona mi że jest na wyjeździe i wpłaci po powrocie. Uważam że to ona powinna mnie poinformować o późniejszej wpłacie, tym bardziej że na stronie o mnie mam że po 7 dniach jeśli nie ma kontaktu ani wpłaty wystawiam negatywa. Ale to szczegół. W każdym razie babeczka od kilku dni się loguje a ja nadal nie mam kasy - minął prawie miesiąc.

Po lewej:
CENTRUM SPORÓW
ZWROTY PROWIZJI
Tam odnajdujesz aukcję i klikasz PRZYPOMNIJ KUPUJ¡CEMU

dziękuję, wysłałam wg sposobu Asi. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4185336 Napisano: 01.03.2011 06:51:13 w Allegro.pl - bez linków
Czy ktoś mi podpowie jak wysłać oficjalne przez allegro przypomnienie o zawarciu transakcji i ostateczną prośbę o zapłatę za przedmiot? Towar sprzedany 7 lutego, 17 dzwonilam do babeczki bo się nie logowała na all, więc myślę, że może jest w szpitalu albo gdzieś i nie chciałam z grubej rury walnąć. A ona mi że jest na wyjeździe i wpłaci po powrocie. Uważam że to ona powinna mnie poinformować o późniejszej wpłacie, tym bardziej że na stronie o mnie mam że po 7 dniach jeśli nie ma kontaktu ani wpłaty wystawiam negatywa. Ale to szczegół. W każdym razie babeczka od kilku dni się loguje a ja nadal nie mam kasy - minął prawie miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4175122 Napisano: 25.02.2011 11:27:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
carina napisał(a):

kurcze a ja nakupiłam papieru a z kołderki nici emotka dobrze że chociaż papier fajny emotka

papier świetny, to prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4175080 Napisano: 25.02.2011 10:59:29 w Zabawa - Zniszcz życzenie
Pijesz piwko, masz go do woli, ale jutro masz takiego kaca jak nie miałaś nigdy
Chciałabym żeby lekarka która odmówiła dzisiaj pomocy mojemu dziecku kiedyś też znalazła sie w takiej sytuacji jak ja dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4175059 Napisano: 25.02.2011 10:47:03 w Zabawa - Zniszcz życzenie
niszczysz życzenia, ale jest Ci smutno bo inni też nie są szczęśliwi
Chcę się napić winka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4175039 Napisano: 25.02.2011 10:38:00 w Połączenia nieodebrane
marielu napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

dziś ok 20:00 miałam 3 połączenia z zastrzeżonego nie wiem kto to a nie mogłam odebrać i teraz mnie to męczy
mam nadzieję że z konków o tej porze niedzwonią

a do was też dzwonili?

o do mje dzwonili, nawet kcialam odebrać ale była moja ulubiona reklama i postanowiłam udawac tfardziela emotka

tylko że tą fajną reklamę musiał przerwać jakiś głupi film, też tego nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4154161 Napisano: 18.02.2011 07:58:47 w Zabawa - Zniszcz życzenie
wygrywasz bony ale wypierzesz je w spodniach
chciałabym iść w końcu umyć zęby, ale mi się nie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4153605 Napisano: 18.02.2011 04:24:15 w Zabawa - Zniszcz życzenie
schudniesz i zostanie z Ciebie skóra i kości
Chciałabym żeby było już lato, a przynajmniej wiosna Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4153319 Napisano: 18.02.2011 02:53:12 w Zabawa - Zniszcz życzenie
Zaśpiewasz w idolu, ale zostaniesz obrzucona jajkami emotka
chciałabym wyjechać w wakacje nad morze Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4147163 Napisano: 16.02.2011 05:18:26 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

loczeq napisał(a):

janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

teoretycznie sklepy (real, tesco etc) nie porowadza sprzedaży hurtowej wiec mieli prawo i wystarczy ze tym by sie zaslonili a nie w ten sposob co Ci powiedzieli ;]

w STG nie sprzedadzą więcej niż 12 na paragon
ponieważ cena jest promocyjna i nie prowadzą sprzedaży hurtowej dla sklepikarzy !!!
a że ktoś jest konkursomaniakiem to ich nie interesuje - można 10 razy sobie wchodzić emotka
to jest zalecenie odgórne - więc podejrzewam że pisać to sobie możesz emotka

ja jak w real kupowałam ekoland herbaty na kosze piknikowe to miałam chyba 30 sztuk to nabiła, ale wydzwaniała i pytała czy może
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4141503 Napisano: 14.02.2011 08:19:23 w Wkurza mnie...
AgaAga napisał(a):

misiulka napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie to, ze chcieli mi wcisnac telefonicznie jakas super szwajcarska bizuterie....

to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl emotka

skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he emotka emotka

sciema na maxa, uwazajcie emotka emotka

Curlux?

hmm, być może tak własnie to brzmiało, ale głowy nie dam...ciekawe skad mają na mnie namiary emotka emotka

do mnie też dzwonili i to dwa razy ale juz jakiś czas temu emotka ja ta nazwe zapamietalam jako bużur emotka tez nie wiem skąd moj nr tel. mieli
ale wysłuchalam i podziekowałam - to sie zapytał dlaczego nie emotka a ja że mnie nie stac bo mam inne wydatki emotka

Corlux, to ci od maszynek do golenia, majtek szwajcarskich i jak się okazuje od biżuterii emotka
Wkurzają mnie co jakiś czas.

proście o usunięcie danych z bazy danych firmy, Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4138779 Napisano: 13.02.2011 08:53:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jedna laseczka co mi spamuje skrzynkę o klika, i nawet pocałuj się w d... nie napisze. to też jej piszę żeby ładnie było się przywitać a nie tylko linka i że prosi czy coś tam. A ta mi żebym ignorowała no chyba że czekam aż listy będzie pisać hehe emotka Ja nie jestem zwolenniczką klikania, ale jeśli mam czas i faktycznie chodzi o klik/głos, który nie wymaga rejestracji to głosuję, ale właśnie osobom które napiszą chociaż: cześć, zagłosujesz mi? blebleble. to chyba im zależy więc lepiej wygląda jak się chociaż przywitają, no nie? co inne jak mi pisze ktos co codzien ze mna pisze, a co innego jak ktos kogo nick pierwszy raz na oczy widze. no ale moze to ja dziwna jestem i moze sam link wystarczy? juz sama nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4135151 Napisano: 12.02.2011 12:35:15 w Allegro.pl - bez linków
kaoa napisał(a):

kiedy ktoś płaci mi za pomocą Płacę z Allegro i zlecam wypłatę to ile muszę czekać, żeby pieniądze były na moim koncie? emotka
czekam od wczoraj od 12.38 i nic emotka
a nie mogę nigdzie znaleźć informacji o tym
emotka

ja sobie ustawiłam, że mi sam przelewa codziennie, maila z allegro jak ktos wplaci dzisiaj to dostaje po polnocy jutro ze przelane, ale jesli to sobota to pieniazki mam w poniedzialek Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4135105 Napisano: 12.02.2011 12:22:56 w Dziś cieszę się z.....
Ja dzisiaj, a nawet od kilku tygodni cieszę się z tego, że marzenia się spełniają, czasem nawet szybciej niż byśmy chcieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4117223 Napisano: 07.02.2011 10:02:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aendrius1 napisał(a):

monia24 napisał(a):

dojechał aparat z Delikatesów emotka sztuk 1

jaki kurier wozi nagrody z DC??

DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4117014 Napisano: 07.02.2011 08:58:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dojechał aparat z Delikatesów emotka sztuk 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4115200 Napisano: 06.02.2011 02:41:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
baxter napisał(a):

monia24 napisał(a):

radosna napisał(a):

79magda napisał(a):

inka113 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

nie wiem czy sie przebije ale chce zapytac czy byly juz wyniki z leclerca bialy stol ... emotka

nie za szybko wymagasz od tej agencji wyników?! emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

Biały stół wlecze się jak pijany wół ...
Najpierw niech dokończą listę Always i Naturelli,
abyśmy z głowy to już mielli!

mąż nadal nie ma czym swojej łysiny suszyć emotka zarąbali Mu suszarkę emotka

to zapraszam do mnie, mam na zbyciu suszarki emotka

kochana, ale tamta była wyjątkowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0