Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#4252207 Napisano: 29.03.2011 06:11:20 w dzis mam urodzinki
iwonciaaa napisał(a):

20 lat minęło, jak jeden dzień emotka moje 20-te

spełnienia marzeń emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4240534 Napisano: 23.03.2011 07:53:24 w Zagrajmy razem na charytatywny cel!

monia24

#4238124 Napisano: 22.03.2011 09:41:23 w Zagrajmy razem na charytatywny cel!

monia24

#4236231 Napisano: 22.03.2011 11:00:04 w Wkurza mnie...
loginka u nas zimna woda łącznie z odprowadzeniem ścieków ponad 10 zł za metr sześcienny. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4235751 Napisano: 22.03.2011 08:23:35 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

karolkas napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

masza napisał(a):

karolkas napisał(a):

A nie wkurza ze mamy wlasnosciowe mieszkanie a czynszu płacimy 600 zł i ciągle podwyższają, bo to bo siamto. I chyba muszę jakieś inne mieszkanie szukac z tanszym czynszem emotka

albo dodatek mieszkaniowy by się przydał z u. Miasta emotka

dla mnie to jest bezsensu - nie dość że kupujesz mieszkanie za kupę kasy - to musisz jeszcze płacić czynsz - to trochę irracjonalne jest jak dla mnie - po prostu paranoja emotka

dokładnie , podniesli nam fundusz remontowy do kwoty 120 zl emotka bo chca dach w kamienicy remontować i jeszcze wspolnota chce wziac kredyt, ktory my bedziemy musieli splacac. I jakbym chciala sprzedac mieszkanie to nic mi po tym, ze dach wyremontowany, wartosci mieszkania mi nie zwiększy. A ja bede splacac nie wiadomo ile tego kredytu.Nie dlugo to bedziemy placic tyle co za wynajem.

płacimy 700 za wynajem + opłaty emotka

z tym czynszem to masz kosmos, u nas 72 m to ok 400zł czynszu..

my za niecałe 50 metrów płacimy 400 zł, ale w tym jest woda, kosz, fundusz remintowy, ogrzewanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4232716 Napisano: 21.03.2011 07:49:04 w Dziś cieszę się z.....
monisia23 napisał(a):

Ciesze sie, ze dzis zobaczylam Imie mojego mlodszego synka, na liscie przyjetych do przedszkola dzieci! emotka
Od wrzesnia obaj moi chlopcy chodzic beda do jednej przedszkolnej grupy! emotka

gratki emotka u nas dopiero listy 15 kwietnia będa, cały marzec można jeszcze zapisywać. Ale jakoś nie liczę że mój młodszy się dostanie do tego przedszkola co chcę.
A w temacie - cieszę się że dzisiaj pierwszy dzień wiosny i że w tym tygodniu spełni sie moje marzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4230506 Napisano: 20.03.2011 10:02:34 w Pomocy!!!!
kecaj64 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

z gory przepraszam .... emotka
obiecalam sobie ( i nie tylko ) ze koncze z klikanymi , ale kilka razy weszlam w watek KLIKNIJCIE kliknelam i sie wciagnelam emotka
niestety dosc pozno weszlam do konkursu , ale jestem tak blisko 30 ze juz nie chce sie poddac,,,brakuje mi ok 46 glosow a konkurs konczy sie 21 marca
i tu moja prosba : jezeli jest jakas mila duszyczka ktora kliknelaby na zdjecie mojej coreczki bede niezmiernie wdzieczna :*
http://www.kocham...i#/gallery/item/830/
wzamian moge dac kod zapunktowani lub zaglosowac gdzie indziej
dzis juz zebralam chyba wszystkie glosy na KLIKNIJCIE
emotka

615 poszedł

643
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4230118 Napisano: 19.03.2011 11:01:54 w PODZIĘKOWANIA
kurde tak sobie patrzę na mój login i aż się uśmiechnęłam na to 24 emotka echhhh
Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4230115 Napisano: 19.03.2011 10:59:54 w PODZIĘKOWANIA
Reni napisał(a):

Podziękowania dla Moni i Kalisto za pogawędki na gg o konkach i nie tylko emotka
Jak również dla Magdy za kolejne sympatyczne spotkanie emotka

ps. Magda nie zapominaj że mnie też zaprosiłaś... w takim tempie zabraknie Ci miejsca w tym apartamencie... emotka emotka

że Monia to ja? Czym se uroiła? buhahah emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4229731 Napisano: 19.03.2011 08:48:14 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

leona napisał(a):

Nie przesadzajcie - niektóre dzieci nie są w stanie usiedzieć w domu, tak się rwą do szkoły, nauki i rówieśników. Sama mam 4latkę, więc wiem co mówię. Osobiście poszłam do szkoły w wieku 6 lat a mój brat 5 i odczuwamy same zalety takiego wczesnego startu.

Myślę, że tu nie chodzi o to czy dziecko wysiedzi, czy nie, czy jest mniej dojrzałe czy więcej, ale o to, że najzwyczajniej w świecie jest to zabieranie dzieciństwa. Mój syn też musi od września przez tą durną ustawę iść do zerówki i to mnie wkurza. Bo to,że da sobie radę wiem o tym, ale też wiem, że skończy się zabawa, a zaczną obowiązki, na które jest jeszcze czas.
Śmiało jeszcze rok mogłyby dzieciaciaczki posiedzieć w domu/przedszkolu i cieszyć się beztroską.

Kali popieram Cię w 100 procentach. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4229670 Napisano: 19.03.2011 08:24:25 w Wkurza mnie...
kiro napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

nie wkurza a po prostu wku...a mnie taka jedna minister z grzyweczką namawiająca rodziców do posłania do szkoły sześciolatków!
ażeby to szlag najjaśniejszy trafił!
mam nadzieję ze rząd się zmieni zanim ta nieznająca się kompletnie na niczym kobita zrujnuje całą oświatę,
w życiu bym nie myślała ze będę tęsknić za Romanem....

ta reklama doprowadza mnie do furii!!!!

mój młodszy synek w listopadzie skończył 4 latka i od września już musi do zerówki pójść
zabierają dzieciom dzieciństwo

nie musisz juz posylac dziecka do szkoly .

ale do zerówki już musi, bo rocznikowo ma 5 lat, więc to pierwszy rocznik który już musi iść do zerówki w tym roku. Już na szczescie 4 mial w styczniu, wiec jeszcze rok przed nami. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4228959 Napisano: 19.03.2011 02:20:53 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

z gory przepraszam .... emotka
obiecalam sobie ( i nie tylko ) ze koncze z klikanymi , ale kilka razy weszlam w watek KLIKNIJCIE kliknelam i sie wciagnelam emotka
niestety dosc pozno weszlam do konkursu , ale jestem tak blisko 30 ze juz nie chce sie poddac,,,brakuje mi ok 46 glosow a konkurs konczy sie 21 marca
i tu moja prosba : jezeli jest jakas mila duszyczka ktora kliknelaby na zdjecie mojej coreczki bede niezmiernie wdzieczna :*
http://www.kocham...i#/gallery/item/830/
wzamian moge dac kod zapunktowani lub zaglosowac gdzie indziej
dzis juz zebralam chyba wszystkie glosy na KLIKNIJCIE
emotka

emotka

587 Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4224987 Napisano: 17.03.2011 06:06:16 w Pomocy!!!!
masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

POMOCY!
nie wiem co się dzieje ale
- nie mogę się zalogować na stare konta leona, na które grane było w poprzedniej promocji
- nie mogę założyć nowych kont na nowe maile, bo leon wie ze podaje niepoprawne dane emotka
- dzieci placza za walizkami, bo głupi leon reklamuje konkurs emotka
Czy ktoś tak ma czy tylko ja?

a skąd leon wie , ze podajesz nieporawne dane? emotka

no właśnie ja tego nie wiem skąd on taki mądry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

monia24

#4223403 Napisano: 16.03.2011 10:42:12 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

monia24 napisał(a):

No niby wiem że sobie poradzi, jest mądrym dzieckiem, ale przeraża mnie to wszystko, kurcze to jeszcze taki dzieciaczek, chyba każda matka to przeżywa, najgorzej na początku, potem jakoś poleci. I tak ma dobrze, młodszy pójdzie jako 6latek, czemu jestem strasznie przeciwna.

Mój pójdzie w przyszłym roku jako 6-latek - i to dopiero będzie masakra - dwa roczniki razem emotka

mój młodszy na szczęście pójdzie dopiero za 2 lata, więc już tylko sześciolatki
ale u nas w szkole pani dyrektor powiedziala, ze jesli bedzie duzo 6latkow to zrobia grupę tylko z nich, wiec za rok mysle ze te dzieci 6 i 7 letnie bada stanowily osobne klasy - oczywiscie w miare mozliwosci Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4223402 Napisano: 16.03.2011 10:40:53 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mał

monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

a mnie wkurzają moi teściowie!!
Dziś jeździli nam domu szukać do kupienia! Co im do tego gdzie mamy mieszkać!

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem.

małżeństwo mojej siostry się rozpadło właśnie przez to,że teściowa się wtrącała i narzucała szwagrowi własne zdanie jako jedynie słuszne emotka

kurcze i to jest własnie najgorsze emotka Rodzice nie zawsze mądrze postępują ale dzieci też powinni mieć trochę oleju w głowie

Mój brat poszedł do szkoły jak miał 5 lat na własne życzenie i właśnie wczoraj obronił mgr emotka ) Zagroził mamie dzieciak, że jak go nie wyśle to sam pójdzie bo zna drogę i skrót przez park emotka

No to powiem Ci że mnie pocieszasz, aczkolwiek nadal jestem przeciwniczką wysyłania pięciolatków do zerówki a sześciolatków do szkoły. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4223390 Napisano: 16.03.2011 10:34:06 w Wkurza mnie...
No niby wiem że sobie poradzi, jest mądrym dzieckiem, ale przeraża mnie to wszystko, kurcze to jeszcze taki dzieciaczek, chyba każda matka to przeżywa, najgorzej na początku, potem jakoś poleci. I tak ma dobrze, młodszy pójdzie jako 6latek, czemu jestem strasznie przeciwna. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4223369 Napisano: 16.03.2011 10:23:09 w Wkurza mnie...
W temacie: wkurza mnie że moje dziecko idzie już do szkoły, szkoła ogromna, nauki moc, strasznie się boję czy sobie poradzi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4223361 Napisano: 16.03.2011 10:19:23 w Wkurza mnie...
frezja napisał(a):

anava napisał(a):

leona napisał(a):

anava napisał(a):

a mnie wkurzają moi teściowie!!
Dziś jeździli nam domu szukać do kupienia! Co im do tego gdzie mamy mieszkać!

A dorzucą się chociaż do tego planowanego przez nich zakupu?
emotka

gdzieś mam to czy sie dorzucą- nie chcę by się wtrącali !!

nie chciałabym cię za synową
ani w przyszłości za teściową emotka

a ja tam sądzę że Anava ma rację. Młodzi powinni sobie sami wybrać mieszkanie, wiem ile radości mieliśmy w oglądania i wybierania. Rodzice/teściowie mieli już czas na swoje wybory, powinni dać żyć Młodym swoim życiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#4223339 Napisano: 16.03.2011 10:05:15 w PODZIĘKOWANIA
Z całego serca dziękuję PYSIEK30 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0