Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#2759721 Napisano: 17.10.2009 06:34:19 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

Maa wydaje mi się że nikt do Ciebie nie dotrze. Nie wiem czy znasz sprawę do końca czy też nie i dlatego piszesz to co piszesz, ale przeczytaj dokładnie wątek i zastanów się dobrze: Skoro kilkanaście osób Ci mówi że jesteś pijana to idź i się prześpij. Zupełnie nie masz racji w tym co piszesz. Nam nie chodzi o to, że np. nasze hasła są super a nie mamy nagrody. Nam chodzi o to, że tej nagrody nie ma nikt. Agencja jest naciskana strasznie, ale tylko dlatego że są niekonsekwentni i każdy się boi że się wykpią. Gdyby oświadczenie z datą rozwiązania konkursu do 4 listopada pojawiło się jako pierwsze każdy by czekał spokojnie. Ale oni piszą co chcą a potem poprostu ściągają to ze stronki i piszą coś nowego. Ludzie tylko domagają się swoich praw. Ja myślę że większości z nas knorr bokami wychodzi i wylatuje z półek. Kupujemy tylko na konkursy, żeby mieć paragon. I dlatego wymagamy uczciwego rozwiązania konkursu.

nie no na bierzaco na pewno nie jestem bo nie nadazam za tymi wszystkimi postami.doczytalam ze jest jaaks afera i ze organizator dal oswiadczenie na stronie, ale skoro rzecyzwiscie mowisz ze organizator robi jakies oszustwa daje oswiadczenie potem go zmienia, sciaga itd no to ok

o to właśnie chodzi, że na stronie Media S Mobile pojawiło się oświadczenie że 14 zostały powiadomione osoby z 7135 a do 16 będą powiadomione z 7141. 16ego oświadczenie ze stronki zniknęło, za to później na naszej stronce pojawiło się nowe, z nową datą. Przecież to dorośli ludzie, niech się zdecydują Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2759704 Napisano: 17.10.2009 06:28:38 w Carrefour konkursy
Maa wydaje mi się że nikt do Ciebie nie dotrze. Nie wiem czy znasz sprawę do końca czy też nie i dlatego piszesz to co piszesz, ale przeczytaj dokładnie wątek i zastanów się dobrze: Skoro kilkanaście osób Ci mówi że jesteś pijana to idź i się prześpij. Zupełnie nie masz racji w tym co piszesz. Nam nie chodzi o to, że np. nasze hasła są super a nie mamy nagrody. Nam chodzi o to, że tej nagrody nie ma nikt. Agencja jest naciskana strasznie, ale tylko dlatego że są niekonsekwentni i każdy się boi że się wykpią. Gdyby oświadczenie z datą rozwiązania konkursu do 4 listopada pojawiło się jako pierwsze każdy by czekał spokojnie. Ale oni piszą co chcą a potem poprostu ściągają to ze stronki i piszą coś nowego. Ludzie tylko domagają się swoich praw. Ja myślę że większości z nas knorr bokami wychodzi i wylatuje z półek. Kupujemy tylko na konkursy, żeby mieć paragon. I dlatego wymagamy uczciwego rozwiązania konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2759681 Napisano: 17.10.2009 06:20:25 w Carrefour konkursy
Maa to nie o to chodzi że my nie wygrałyśmy ale że nie wygrał nikt. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2759210 Napisano: 17.10.2009 04:05:43 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

acherek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

acherek napisał(a):

maa napisał(a):

a tak na marginesie to powiem szczerze ze i tak sie ciesze ze postaowili przyznac dodatkowe nagrody bo przeciez mogloby byc tak ze powiedzieliby ze przyznali nagrody sposrod wszystkich odpowiedzi. a nasze tlumaczenia ze nikt z forum ktory slal na 7141 nie wygral mysle ze nie zakonczylyby sie powodzeniem. zawsze mogliby stwierdzic ze komisja konkursowa przyznala nagrody dla najlepszych prac i co mielibysmy do powiedzenia gdyby stwierdzili ze dla 7135 nie przyznali zadnej nagrody bo wsyzstkie odpowiedzi bylyby slabe?!

Dokładnie, hasła to subiektywne odczucia komisji która zawsze się z tego wytłumaczy, co im się podoba a co nie.

ale jak mogliby nie przyznać?? w regulaminie nic nie pisze ze mogą nie przyznać żadnej nagrody - a tak zrobili (według regulaminu)

No ale nie wszyscy biorący udział w tym konkursie są skupieni na forum i jak im udowodnisz że nikt z numeru 7141 nie wygrał ?

wiec wlasnie dokladnie mi o to chodzi. zamiast wiec robic zadyme dajmy im spokojnie rozwiazac konkurs i cieszmy sie ze jeszcze jest szansa na nagrode. Ja caly czas wychodze z zalozenia ze mogliby nam w ogole olac, stwierdzic ze brali pod uwage wszystkie odpowiedzi i wybrali najlepsze a co z tego ze wszystkie z 7135. Nic bysmy im nie zrobili. Prosta zastada brali pod uwage z obu numerow bo co innego pisalo na ulotce a co innego w regulaminie.I zaden organ by im nic nie zrobil. Taka prawda.

oj bardzo się mylisz, doinformuj się troszkę a potem pisz. Regulamin to podstawa do złożenia reklamacji, rg. mowił o przyznaniu 84 bonów dla numeru 7141. Generalnie konkurs nie został rozwiązany, bo nikt takiej informacji o wygranej nie dostał. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757273 Napisano: 16.10.2009 08:07:22 w Carrefour konkursy
chasia napisał(a):

Może zróbmy zestawienie osób, które wysłały sms-y na 7141. Poznamy skale zdarzenia emotka

i tak sie nie doliczymy
ale ja slalam 3 smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757264 Napisano: 16.10.2009 08:04:51 w Carrefour konkursy
grusia2 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Wiem że tak pisali, ale skoro w zwrotce miałam słowo KNORR to czemu miałabym przypuszczać że to zła zwrotka???

z tesco była taka sama bez słowa tesco jak dobrze pamiętam...
jak w ogóle mogli nie zareagować kiedy ludzie wydzwaniali i pytali, który w końcu numer jest dobry
na pewno nie mam zamiaru tak tego zostawić i wyślę swoje spostrzeżenia do rzecznika, gdyby potem miały być ewentualne kłopoty ze składaniem reklamacji

ja nie gralam w tesco wiec nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757233 Napisano: 16.10.2009 07:56:16 w skojarzenia
usta - pocałunek Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757228 Napisano: 16.10.2009 07:54:15 w Carrefour konkursy
Wiem że tak pisali, ale skoro w zwrotce miałam słowo KNORR to czemu miałabym przypuszczać że to zła zwrotka??? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757220 Napisano: 16.10.2009 07:49:15 w Carrefour konkursy
grusia2 napisał(a):

monia24 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

monia24 napisał(a):

mysha napisał(a):

A ja mam tylko nadzieję, że mają te nasze smsy wysłane na 7141 a nie że poszły w kosmos emotka

nawet nie mów emotka

sory, ale musza byc zarejestrowane, bo jesli komenda smsa bylaby nierozpoznana to przyszloby takie info, a z tego co kojarze to zwrotka przychodzila w miare sensowna...

to prawda, zwrotka była witamy w konkursie knorr czy jakoś tak

ktoś pisał, że w pierwszych dniach była nawet witamy w konkursie knorr carrefour (wtedy zwroty z 7135 nie dochodziły i zaczęli słać na nr z regulaminu), potem 7135 się naprawił, a z kolej z 7141 zwrotki już przychodziły tylko witamy w konkursie knorr bez słowa carrefour

Ja słałam 29 września zwrotka przyszła taka:
KNORR:Witaj w konkursie! Twoje zgłoszenie zostało zarejestrowane. Zwycięzców o nagrodach powiadomimy SMS-em. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757210 Napisano: 16.10.2009 07:46:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniau napisał(a):

monia24 napisał(a):

tedance napisał(a):

monia24 napisał(a):

tedance napisał(a):

monia24 napisał(a):

bruce napisał(a):

tedance napisał(a):

monia24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A wiecie, ja sobie tak myślę, że może oni mają własne sklepy i paragonów klientom nie dają. Ja muszę się o Wedla upominać. Prawie wszędzie!!!

ja o wedla sie nie upominam bo kupuje po 30 na raz, spróbowali by nie dać emotka

A to nie jest tak, że trzeba na każdy osobny paragon? emotka

w tym sęk! dlatego to takie świetne!

tak, kupuje po 30 naraz, w sensie 1 dnia, ale na osobne paragony emotka

Uuu, już sobie nagrabiłaś u kasjerek emotka

phi, wcale sie nie przejmuje, w koncu na tym praca kasjerek polega zeby kasowała emotka

A nie zazdrościsz czasem? emotka Siedziałabyś sobie wygodnie na kręconym fotelu, jak jakaś dyrektorowa, a przed Tobą 50-ciu żuczków- konkursowiczów, każdy nieśmiało trzyma koszyczek batoników i z tryumfującym spojrzeniem oznajmia: każdy na osobnym paragonie poproszę emotka emotka

wiesz ona się uczyła to siedzi na kasie, mnie się nie chciało to wylądowałam na e-konkursach emotka

Dobra jestes monia emotka
Ja kurde mam 3 paragony i już czuję sepi wzrok na sobie...
i cięzki oddech tłumu przy kasie na swoich plecach też czuje...
dlatego jak biore na 3 paragony to kazda podchodzącą do kasy osobę ostrzegam uprzejmie...
jednak przeważnie ktoś jest niemiły i odburknie coś...

Monia dzieki Tobie będę mogła wziść na moje 3 marne paragony bez wyrzutów sumienia:)

oj kochana kiedyś też się na 3 paragony bałam kupować, a teraz myślę że jeśli mam się błaźnić to na większą skalę emotka wcale się tym nie przejmuję, po to jadę żeby mi tak nabili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2757201 Napisano: 16.10.2009 07:43:20 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

monia24 napisał(a):

mysha napisał(a):

A ja mam tylko nadzieję, że mają te nasze smsy wysłane na 7141 a nie że poszły w kosmos emotka

nawet nie mów emotka

sory, ale musza byc zarejestrowane, bo jesli komenda smsa bylaby nierozpoznana to przyszloby takie info, a z tego co kojarze to zwrotka przychodzila w miare sensowna...

to prawda, zwrotka była witamy w konkursie knorr czy jakoś tak Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756981 Napisano: 16.10.2009 06:32:39 w Carrefour konkursy
mysha napisał(a):

nawet nie mów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756872 Napisano: 16.10.2009 05:55:07 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

wiecie czy jutro pracuje ta agencja ?

oj pewnie nie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756720 Napisano: 16.10.2009 05:04:07 w Carrefour konkursy
Dokładnie, uważam że lepiej by dla nich było gdyby normalnie przyznali się do błędu i powiedzieli że np. za tydzień wyniki, tyle i tyle bonow i koniec. A gmatwaja i pogarszaja sytuacje Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756680 Napisano: 16.10.2009 04:57:30 w Carrefour konkursy
A ja mam wątpliwości jak oni chcą to zrobić.
Poza tym słyszałam już wiele razy że hasła wybrane - dlaczego więc taki odległy termin informowania zwycięzców emotka Oj nie podoba mi się to. Czuję że chcą poprostu żeby nam emocje opadły i część osób żeby odpuściła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756658 Napisano: 16.10.2009 04:53:28 w Carrefour konkursy
grusia2 napisał(a):

martul napisał(a):

no tak z obydwu nr
ale nie piszą wyraźnie że będą teraz wybierać ze wszystkich zgłoszeń z obu nr. tylko ogólnie ,że będą nagrodzone zgłoszenia z 7135 i 7141

przecież ponoć 84 bony już zostały rozlosowane dla nru 7135 to dlaczego znów ten prefix ma brać w losowaniu 4.11 emotka emotka
albo teraz będą same bony dla 7141, albo proszę anulować zupełnie konkurs i dopiero wtedy pisać, że będą brane pod uwagę oba numery, co za bezsens emotka

Ja uważam ze te smsy które poszły do zwycięzców z 7135 też są wiążące i nie mogą ich cofnąć, bo się pomylili. Ale uważam że teraz cała pula powinna być dla nas, czyli dla 7141, skoro to był numer regulaminowy i skoro 7135 już dostało 84 bony. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756647 Napisano: 16.10.2009 04:51:26 w Carrefour konkursy
Wiecie co, mnie to się wydaje że nas poprostu wykiwają i tyle. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756634 Napisano: 16.10.2009 04:48:21 w Carrefour konkursy
Oj Kaki madrze piszesz ale jakoś wierzyć mi się nie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756561 Napisano: 16.10.2009 04:20:47 w Carrefour konkursy
Regulamin zakładał wybór haseł z numeru 7141. Rozdali bony dla numeru 7135 - ich strata. Ale czemu teraz mają dawać znowu bony dla numeru 7135??? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2756485 Napisano: 16.10.2009 03:49:59 w Carrefour konkursy
0 0