Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#2960486 Napisano: 22.12.2009 10:31:41 w PRZEPROSINY
slavek napisał(a):

emotka ktoś się na tedance konto włamał? emotka

tez tak sobie pomyślałam, ale nie chciałam się czepiać emotka
potem pomyślą że to ja złośliwa jestem , bo już jedna osoba na forum przyznała że się mnie boi a ja staram się być taka dobra i uczynna dziewczynka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2952176 Napisano: 18.12.2009 06:29:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
js28 napisał(a):

dzisiaj kiepściutko emotka , nawet samochód mi się zbuntował emotka

kochana u mnie takiej posuchy jak teraz dawno nie było emotka Marzyłam o bonach do marketów, klockach z groszka dla synka, aucie z knorr tesco a tu taka cenzura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2950789 Napisano: 18.12.2009 07:37:39 w Konkursowiczki w ciąży
jutis napisał(a):

gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam!! a przy okazji... dopisuję się do listy emotka

gratulujemy serdecznie Tobie i wszystkim nowym mamom i oczekującym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2948897 Napisano: 17.12.2009 12:43:24 w Pomocy!!!!
basiasiwek28 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

Pomocy -wypadłam z rankingu
Znajdzie się dobra duszyczka i kliknie

http://www.knorr....episy/lodowiec-babci

Dziękuję bardzo

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka

2030 lub 2031 (przeskoczyło z 2029) Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2946653 Napisano: 16.12.2009 01:21:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Jak się nie wkurzać na pocztę...

Poszłam na pocztę wysłać dwie paczki, lecę na złamanie karku, żeby zdążyć przed przerwą w okienku dopadam okienko o 11,20 a tam karteczka, że nieczynne, pomimo, że przerwa miała być od 11,30.
Przy innych okienkach ludzi masa, a ja z dzieckiem... więc niestety musiałam zrezygnować z wysyłki, a gdy ktoś przede mną zrobił o to burę to mu się jeszcze oberwało emotka

Wróciłam do domu, dzwoni domofon i listonoszka mi oświadcza, że wczoraj miałam polecony, ale nie brała ze sobą (ok ja to rozumiem, bo ciężko faktycznie masa listów itd.) ale pomijając już to, że go nie wzięła to też zapomniała nawet awizo zostawić i dopiero dziś mi łaskawie wrzuci do skrzynki emotka

Jak tu być spokojnym, no jak ja się pytam???

Troszkę mi ulżyło jak się wygadałam emotka

Centralne Biuro Antykryzysowe radzi:
radzi:
- przed wizytą na Poczcie należy udac sie do apteki i zakupić tabletki na uspokojenie o trudnej do wymówienia nazwie (to ważny aspekt tego szatańskiego planu) koniecznie w szklanej butelce... następnie założyć używane rękawiczki gumowe (te od czyszczenia kibelków ze śladami wżarcia po Domestosie emotka ) i tak wyposażona mozesz przystąpic do wdrażania części B planu......
- stanąć na Poczcie w widocznym miejscu, trzymając w gumowych rękawiczkach przed sobą buteleczkę ze środkiem uspokajającym i głośno oznajmić:
UWAGA! Mam trychninocyjanoraptorycynus i nie zawaham sie go użyć ! Żądam wolnego korytarza do okienka!!

....jeśli nie poskutkuje, zawsze możesz malowniczo zażyć przyniesiony środek i osunąć się z błogą miną emotka wprost w ramiona najprzystojniejszego faceta w kolejce - murowane, że Cię przepuści emotka emotka

a ja nie rozumiem że się mogą nie zabrać
Płacimy tyle kasy za przesyłki a oprócz tego musimy kwitnąć w kolejce po pół godziny, ja np. z dwójką dzieci zawsze. Normalnie krew mnie zalewa przez to. Jak się nie zabierają to:
a. niech przywozi paczkowy
b. niech zatrudnia wiecej osob
c. w sumie mi wszystko jedno, ale skoro place mnostwo pieniedzy za paczki to niech mi przynosza albo przynajmniej powiedza czemu nie donieśli, skoro siedze w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2946540 Napisano: 16.12.2009 12:37:47 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

taaga20 napisał(a):

js28 napisał(a):

wkurza mnie, że nie dostałam owieczki - breloczka, i już pewnie nie dostanę emotka

nie ma czego żałować emotka

ja tez nie dostałam emotka skoro pobrali dane to chociaz owieczki powinni dac, skoro i tak się należały emotka

no np. te owieczki moje dzieci zawsze musza miec ze sobą, więc chyba nie są takie złe. emotka Ja wiem jak one wyglądają, ale dzieciaki jakoś tak sobie upodobały że poprostu każda maskotka przy nich odpada. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2946495 Napisano: 16.12.2009 12:19:02 w Wkurza mnie...
Oooo
i wkurza mnie jeszcze że ludzie są chytrzy emotka
ale z tego powodu to już mi właściwie tylko przykro, więc nie bardzo się mieszczę w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2946476 Napisano: 16.12.2009 12:11:18 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Poczta, czekam na paczkę zamówioną na Allegro i doooopa blada, paczki brak!

Ojj, PP nie rozpieszcza ani jakością usług, ani cenami... Też czekam na paczkę emotka Ale przynajmniej kurier, który zwykle przynosi mi przesyłki, jest milutki emotka

Niestety nie miałam wyboru, jedyną opcją wysyłki była tylko PP emotka

Miałam na myśli kuriera z Poczty Polskiej, bo panowie od paczek, to chyba też kurierzy, a nie listonosze.

U mnie jest jeden i ten sam od paczek i listów emotka

a mnie wkurza ze moj listek poszedl na l4/urlop/ zmienił prace/ zmienił rejon czy jeszcze coś innego i chodzi listka.
A jej sie nie chce dupska ruszyć i przynies nawet papierow z visy (a byłam w domu calutki dzień). Zostawiła awizo, mąż poszedł zrobił awanturę na poczcie, odebrał a Oni zapomnieli sobie wziąść potwierdzenia odbioru. A ja sierotka się nie znam i skoro pisało na potwierdzeniu odbioru że : przesłać do databroker to odesłałam poleconym emotka Może chamsko z mojej strony ale nic mnietak nie wkurza jak PP, więc niech się nauczą, bo to w końcu w ich interesie sobie zabrać potwierdzenie odbioru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2945129 Napisano: 15.12.2009 10:13:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
olus15 napisał(a):

Chyba już wiemy dlaczego nikt się nie chwalił Warsztatami Piękna emotka
Zapewne nie podali nazwisk bo okazałoby się, że nie tylko ludzie z małych miejscowości wygrywali rodzinnie ale z tych większych a może nawet ta liczna grupa warszawiaków
Wyniki masakra
ciekawe czy opłacało im się kupować przyczepę Shwarzkopfa żeby dostać bony do rossmanna za 100zł

pewnie liczyli na wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2940655 Napisano: 14.12.2009 11:31:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
olcia24 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Visa - nie znam w swoim środowisku nikogo oprócz mnie kto fatyguje się by zarejestrować tranzakcje
więc wątpię czy to miliony
a są już wyniki? może jeszcze nie informowali

wyniki już są-a o wygranych (torbach) informowali co tydzień

https://www.visap...et/pl/zwyciezcy.html

i znów mamy rodzinne wygrywanie ;D

rodzina Ś z miejscowości Radoszyce - 7 osób emotka

oż kurcze, a mnie nie ma na liście a wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2933835 Napisano: 11.12.2009 11:26:24 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

tedance napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

wkurza mnie ze admini nie mianują jakiegos moderatora co by tu zrobił porzadek bo się robi burdel na kółkach emotka

Ja jestem chętna! Gdzie można zgłaszać kandydaturę? emotka

o Tobie kochana akurat pomyślałam emotka

ja pierniczę, ale by leciały karniaki gdybym to ja była takim moderatorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2933749 Napisano: 11.12.2009 11:01:32 w Wkurza mnie...
Oj jak dawno nie pisałam w tym wątku na temat. Ale dziś nadrobię emotka
Bardzo mnie wkurza ludzka pazerność. Niektórzy za kilka złotych potrafią sprzedać człowieka emotka
Wkurzają mnie też porządki świąteczne
Wkurza mnie obiad, który muszę ugotować
I wkurza mnie przesyłka z allegro, którą bardzo bym chciała mieć dziś w domku, ale narazie to stoi pod znakiem zapytania.
Jednak najbardziej chyba ta chytrość mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2933672 Napisano: 11.12.2009 10:43:06 w Inne mniejsze markety
facet napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja mam dwójkę i też chciałam i lalkę i klocki
i też nie widzę w tym nic złego

Tyle tylko jest w tym złego, że jest to NIEZGODNY z regulaminem! I cóż tu więcej dyskutować....

Jeżeli o mnie chodzi to mam 1 nagrodę - zgodnie z regulaminem, i wystarczy mi.
Szkoda mi tylko tych co się łudzili, że jest sporo nagród, więc może i oni się załapią (szczególnie, że jest wyraźny zapis w regulaminie, że nie mogą wygrać 2 osoby w rodzinie).

a co powiesz na to jak ja mam 4 córki? i co, tylko dla jednej mam wygrac lalkę?
To już musisz dyskutować z tymi co pisali regulamin... Jeżeli by dopuścili 1 nagrodę na osobę to mogłabyś jak najbardziej, ale skoro wyraźnie tego zakazali?

ja jestem w tych co się łudzili i nie mają ani 1 nagrody ale cóż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2933378 Napisano: 11.12.2009 09:24:45 w Wkurza mnie...
czarna2318 napisał(a):

beata28 napisał(a):

frezja napisał(a):

wkurzaja mnie wiochy ten smrod ,brud a fuj emotka emotka emotka

Wiochę to Ty sobie zrobiłaś tym postem.

Pozdrawiam wszystkich mieszkańców dużych i mniejszych wiosek.

W miastach też jest smród i brud.Nie rozumie po co to napisałaś emotka

napisala, bo ja wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2933357 Napisano: 11.12.2009 09:17:19 w Dziś cieszę się z.....
czarna2318 napisał(a):

A ja cieszę się,że w końcu śnieg zaczyna prószyć emotka

no chyba że u Ciebie
u mnie nie a szkoda Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2931790 Napisano: 10.12.2009 07:01:25 w Carrefour konkursy
helatko napisał(a):

czy kalsbard jak dzwoni to pytają o imię i nazwisko?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2926406 Napisano: 09.12.2009 11:13:15 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

ciekawe kiedy bedą informować o bonach z L'eclerka z konkursu Vanisha emotka

też czekam emotka
do czwartku mają czas emotka

oj czekam i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2926266 Napisano: 09.12.2009 10:42:54 w Połączenia nieodebrane
maja21z napisał(a):

ja też przed chwiką nieodebrałam zastrzezonego emotka

bony cote dor
ja wczoraj nie odebrałam
i co robimy?? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2926202 Napisano: 09.12.2009 10:22:02 w TESCO konkursy
toudikot napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

jolcia20 napisał(a):

b. Nagrody Dzienne:
b.1. 96 bonów towarowych Tesco o wartości 100,00 zł brutto każdy
b.2. 64 zestawy herbat TWININGS o wartości 30,00 zł brutto każdy

a na liscie jest tylko 89 osob!!

Wszystkie nagrody w Konkursie zostaną wydane Laureatom przez Organizatora za
pośrednictwem poczty kurierskiej do dnia 30.11.2009 r. Datą wydania nagrody jest dzień
nadania przesyłki. emotka więc gdzie one są ???

nagrody z knorra w realu mialy zostac wydane do 27.11 i dalej ich nie ma, a w medias nikt nie odbiera

przeciez wyraźnie napisali w smsie że mają święta emotka Ależ oni mnie wkurzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2923926 Napisano: 08.12.2009 04:29:16 w Carrefour konkursy
Reni napisał(a):

monia24 napisał(a):

Reni napisał(a):

monia24 napisał(a):

A do mnie chyba dzwonili zaraz po 17ej, nie słyszałam telefonu i nie odebrałam. Zastrzeżony. Czy to oni????

czary mary-tak to oni emotka

tez mi pocieszenie skoro nie odebralam i nie zadzwonili drugi raz emotka

zadzwonią emotka

czy ktoś, kto często u nich wygrywa może to potwierdzić że zadzwonią drugi raz?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0