Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tez tak sobie pomyślałam, ale nie chciałam się czepiać
potem pomyślą że to ja złośliwa jestem , bo już jedna osoba na forum przyznała że się mnie boi a ja staram się być taka dobra i uczynna dziewczynka Wyświetl w wątku >>
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
kochana u mnie takiej posuchy jak teraz dawno nie było Marzyłam o bonach do marketów, klockach z groszka dla synka, aucie z knorr tesco a tu taka cenzura Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
gratulujemy serdecznie Tobie i wszystkim nowym mamom i oczekującym Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
2030 lub 2031 (przeskoczyło z 2029) Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
a ja nie rozumiem że się mogą nie zabrać
Płacimy tyle kasy za przesyłki a oprócz tego musimy kwitnąć w kolejce po pół godziny, ja np. z dwójką dzieci zawsze. Normalnie krew mnie zalewa przez to. Jak się nie zabierają to:
a. niech przywozi paczkowy
b. niech zatrudnia wiecej osob
c. w sumie mi wszystko jedno, ale skoro place mnostwo pieniedzy za paczki to niech mi przynosza albo przynajmniej powiedza czemu nie donieśli, skoro siedze w domu Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
no np. te owieczki moje dzieci zawsze musza miec ze sobą, więc chyba nie są takie złe. Ja wiem jak one wyglądają, ale dzieciaki jakoś tak sobie upodobały że poprostu każda maskotka przy nich odpada. Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
i wkurza mnie jeszcze że ludzie są chytrzy
ale z tego powodu to już mi właściwie tylko przykro, więc nie bardzo się mieszczę w temacie Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
a mnie wkurza ze moj listek poszedl na l4/urlop/ zmienił prace/ zmienił rejon czy jeszcze coś innego i chodzi listka.
A jej sie nie chce dupska ruszyć i przynies nawet papierow z visy (a byłam w domu calutki dzień). Zostawiła awizo, mąż poszedł zrobił awanturę na poczcie, odebrał a Oni zapomnieli sobie wziąść potwierdzenia odbioru. A ja sierotka się nie znam i skoro pisało na potwierdzeniu odbioru że : przesłać do databroker to odesłałam poleconym Może chamsko z mojej strony ale nic mnietak nie wkurza jak PP, więc niech się nauczą, bo to w końcu w ich interesie sobie zabrać potwierdzenie odbioru Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
pewnie liczyli na wycieczkę Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
oż kurcze, a mnie nie ma na liście a wygrałam Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja pierniczę, ale by leciały karniaki gdybym to ja była takim moderatorem Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Bardzo mnie wkurza ludzka pazerność. Niektórzy za kilka złotych potrafią sprzedać człowieka
Wkurzają mnie też porządki świąteczne
Wkurza mnie obiad, który muszę ugotować
I wkurza mnie przesyłka z allegro, którą bardzo bym chciała mieć dziś w domku, ale narazie to stoi pod znakiem zapytania.
Jednak najbardziej chyba ta chytrość mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja jestem w tych co się łudzili i nie mają ani 1 nagrody ale cóż Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
napisala, bo ja wkurza Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
no chyba że u Ciebie
u mnie nie a szkoda Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tak Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
oj czekam i ja Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
bony cote dor
ja wczoraj nie odebrałam
i co robimy?? Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
przeciez wyraźnie napisali w smsie że mają święta Ależ oni mnie wkurzają Wyświetl w wątku >>
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
czy ktoś, kto często u nich wygrywa może to potwierdzić że zadzwonią drugi raz?? Wyświetl w wątku >>