Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3013402 Napisano: 12.01.2010 07:15:44 w Wkurza mnie...
Kurcze u mnie to nie ma mowy o nieodzywaniu. Ja się wkurzę i myślę sobie: nie odezwę się, a mąż za mną już po kilku minutach chodzi i mowi: no nie dąsaj się już. No i po mnie, albo wybuchnę śmiechem, albo cosik i cenzura, koniec cichych dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3013143 Napisano: 11.01.2010 09:24:48 w PODZIĘKOWANIA
lucynka20 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

marielu napisał(a):

Dziękuję wszystkim tym, którzy wczoraj dzielnie walczyli o mój powrót, czasem z narażeniem życia tudzież reputacji. Mimo krepującej sytuacji , muszę przyznać że w pewien sposób odniosłam sukces - ponad zasady , górą wzięły pozytywne emocje , a mój trud by w czasem nudne i obwarowane regulaminem forum zawiał wietrzyk radości, uśmiechu, dowcipu ( nie raz z dolnej półki ^^…. emotka ) wietrzyk rozładowujący napięcie i złe emocje …
Dziękuję w szczególności tym którzy dodawali za mnie konkursy – nie wymienię z nicka tylko dlatego że mogła bym kogoś pominąć, a tego bym nie chciała  dla was zanim pójde spać przytargałam po kilo kiełbasy wyborowej, pasztetófke i dwa wina emotka emotka

czymby bylo to forum bez Ciebie????

super ze wróciłaś bardzo mnie to cieszy emotka ale teraz pomyslmy tak miałas poparcie i 60 konkurów dodanych a co jesli jakas osoba wyleci i nie będzie mieć poparcia nie wejdzie na forum , 60 konkursów to sporo więc teraz powinno to być jakoś zrewanżowane ! niech będzie troszke sprawiedliwie ! bo ja na rok nawet nie znajde 60 konkursów , mam nadzieje że nikt się nie urazi !

no a czemu ktoś ma się urazić. Napisałaś coś co czuje teraz większość. Wszyscy (przynajmniej prawie) lubią na forum Marielu, ale co z takimi mniej lubianymi?? Chlapną gdzieś ozorem, wylecą i ślad po nich zaginie. emotka

A w temacie: dziękuję Lucyprowi, Renatce i Paulince za dzisiejsze poggaduchy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3006811 Napisano: 09.01.2010 12:52:16 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

to ja jeszcze zapytam o te winiary, jak rozumiecie ten paragraf:

14.Każdy Uczestnik moze przesłac dowolna ilosc zgłoszen pod warunkiem dokonania odpowiedniej
wielokrotnosci zakupu promocyjnego okreslonego w pkt. 11 a niniejszego regulaminu. Ten sam
kod kreskowy zakupionego produktu objetego Loteria może byc użyty w Loterii wyłacznie jeden
raz.

czyli co, na paragonie muszą być 3 różne produkty? i na kolejnym zgłoszeniu jeszcze inne 3?

Nie, wg. mnie mogą być np. trzy galaretki truskawkowe, ale każda ma inny kod kreskowy w sensie fizycznym, są jednakowe, ale trzy sztuki. I każdy może być użyty tylko raz, czyli jak trzy galaretki to 1 sms, jak 6 to 2 smsy. A fizycznie w razie wysyłania kodów, musi ich być 6, wszytsko jedno jakich.

Moje 3 galaretki truskawkowe Winiary mają z tyłu identyczny kod i co wtedy?

no właśnie, bo galaretki czy kisiele nawet o różnym smaku mogą mieć ten sam kod, zastanawiam się czy inny będą mieć te z cukrem czy bez - oczywiście kisiele czy budynie, np.

Maja taki sam, ale nie ten sam emotka

poza tym rózne smaki mają rózne kody - napewno
te same smaki mają takie same kody
ale myślę że fizycznie muszą być 3 galaretki - mogą być takie same Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3006807 Napisano: 09.01.2010 12:50:26 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

twix4 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

tato999 napisał(a):

karkocka napisał(a):

masza napisał(a):

kto mi moze pomoc w tym konkursie/ wciaz mnie spychaja w doł/ 1, 5 m-ca zbieralam głosy i na nic............

http://www.akadem...pl/konkurs/pokoj/173 emotka

Twój głos został dodany! emotka
powodzenia!

i ja oddałam

głosik oddany emotka

głos oddany emotka

i ja

2521 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2994065 Napisano: 05.01.2010 11:23:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
emanuela24 napisał(a):

jakiś chłopak się po pierwszym losowaniu chwalił - później nie słyszałam nie widziałam

to się chyba mkkrzysiek chwalił - a potem pisał że żartował Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2994061 Napisano: 05.01.2010 11:21:49 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

a mnie wkurza to,że jak chcesz komuś pomóc i dajesz mu palca,to on chce całą rękę emotka nie nadaję się na Matkę Teresę z Kalkuty emotka

jeśli chodzi Ci o mnie to wybacz ale nie wiem co to są wyciory - może w takim razie ktoś inny kto wie mi wytłumaczy

grzecznie zapytaj to Cie zjedzą emotka

chyba nie o Ciebie bo to nijak wg mnie się do siebie nie ma
a co to są wyciory??? - sama nie wiem i chciałabym się dowiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2993827 Napisano: 05.01.2010 10:25:57 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

radosna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurzył mnie mój chłop... Oooooooo, jak mnie wkurzyyyyyyyył... emotka

Wkurza chłop?
Daj mu mop
albo szczotkę
oraz zmiotkę.
Niech wytrzepie,
stanie w sklepie
obiad da Ci
i zapłaci
za rachunki,
za sprawunki.
Siedź przed TV,
chłop się dziwi,
że masz mdłości.
Niech chłop pości!

emotka rewelacja

o matko radosna, jesteś super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2981962 Napisano: 31.12.2009 02:13:05 w Wkurza mnie...
toudikot napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

toudikot napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja mam promocyjne Dorato emotka
Normalnie też bym nie kupiła bo nie znoszę

ja nawet dorato juz nie kupuje (obrazilam sie jak ostatnio nic nie wygralam emotka )

hehe ja tez dorato promocyjne emotka inni bede wlepieni w fajerwerki a my w korki emotka

ja bede wlepiona w polsat emotka

nie liczcie na to dorato, w tej promocji otwarłam 4 szampany i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2981445 Napisano: 31.12.2009 10:59:36 w PODZIĘKOWANIA
A ja dziękuję wszystkim, którzy byli ze mną przez cały ten rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2977349 Napisano: 30.12.2009 08:36:22 w Oddam za darmo
joasia4786 napisał(a):

adekbossek napisał(a):

ałoroczny Program Zapunktowani.pl zostaje przedłużony na 2010 rok!
Zgromadzone punkty nie przepadają wraz ze zmianą katalogu i przedłużeniem czasu trwania programu. Będziesz mógł je nadal wymieniać na nowe, atrakcyjne nagrody z naszych katalogów.

Także jednak ważne emotka

ale chyba tylko do konca stycznia przedłużyli, czy się mylę??

adekbossek napisał(a):

Wydaje mi sie ze na caly 2010, akcja promocyjna obejmie caly rok z tego co czytalem.

Tak, na cały rok, ale loterii z wycieczkami już chyba nie będzie, tylko program lojalnościowy, ale nie wiem, może się mylę Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2968808 Napisano: 27.12.2009 08:21:49 w PODZIĘKOWANIA
Renatko kochana moje
emotka emotka emotka
i czekam z lodówką pełną na Ciebie emotka na wiosnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2968676 Napisano: 27.12.2009 07:36:50 w Allegro.pl - bez linków
Ja myślę że ta reklamacja trochę naciągana - raczej komuś kawka nie zasmakowała - i chce oddać. Jednak musisz się jakoś ustosunkować - niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2968409 Napisano: 27.12.2009 06:21:59 w Allegro.pl - bez linków
Nikawera ale to że piszesz że jest nieużywany nie upoważnia Cię do nie uwzględnienia reklamacji, jednak tutaj masz tą sprawę z komentarzem, co przemawia na Twoją korzyść, skoro wystawił komentarz to teraz można mniemać że jednak wada mogła powstać z winy użytkownika - dowiedz się w ogóle co to za wada. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2968403 Napisano: 27.12.2009 06:20:08 w Allegro.pl - bez linków
xagadee napisał(a):

nikawera napisał(a):

Witam!
Mam pytanie odnośnie Allegro...
1 grudnia sprzedałam ekspres przelewowy do kawy i użytkownik skontaktował się wczoraj (26 grudnia) ze mną i zażądał ode mnie zwrotu pieniędzy za zakupiony towar, gdyż twierdzi, że posiada on wadę fabryczną.
W opisie przedmiotu widniała informacja nowy, nieużywany. Użyłam słowa Nieużywany, gdyż przedmiot nie był nawet sprawdzony przed wystawieniem aukcji oraz nie posiadał gwarancji. W innych moich aukcjach umieszczałam informację, że sprzęt był uruchomiony w celu jego sprawdzenia czy działa. Dlatego w aukcji z ekspresem umieściłam opis nieużywany.
4 grudnia wysłałam przesyłkę, a 16 grudnia otrzymałam następujący komentarz do aukcji: wszystko w porządku, szybka wysyłka, dobry kontakt, co dla mnie jest potwierdzeniem na to, że ekspres został sprawdzony i był sprawny. Bo skoro kupiony przedmiot nie był zgodny z opisem to dlaczego dostałam pozytywny komentarz? Minął prawie miesiąc od dokonania zakupu, a kupujący teraz zgłasza, że przedmiot jest wadliwy i żąda zwrotu pieniędzy! Powiadomił Allegro, że otrzymał towar niezgodny z opisem...
Czy faktycznie przedmiot był niezgodny z opisem, skoro po otrzymaniu przesyłki dostałam potwierdzenie w komentarzu że wszystko w porządku a po kolejnych prawie dwóch tygodniach nagle kupujący twierdzi, że przedmiot ma wadę fabryczną? Czy kupujący może żądać w tej sytuacji zwrotu pieniędzy? Proszę o radę - co powinnam zrobić w mojej sytuacji?

jaka to wada?

moim zdaniem powinnaś przyjąć ekspres do reklamacji, sprawdzić i zdecydować, czy reklamację uwzględnić czy nie
emotka jeśli kupujący ma rację oddać całość wpłaconych przez niego pieniędzy (razem z kosztami wysyłki w obie strony)
emotka

tylko że kupujący komentarzem potwierdził że wszystko w porządku, więc czemu teraz nagle nie tak? Jeśli np. kupował komuś na prezent to po co wystawiał pozytywny komentarz - mógł poczekać. Dziwne to dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2968293 Napisano: 27.12.2009 05:50:23 w Żegnamy zmarłych
simon2005 napisał(a):

dziś rano zmarł mój tato:(
jest mi potwornie zle,
mama zmarła 2,5 roku temu emotka

teraz są już razem... emotka

emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

monia24

#2964166 Napisano: 25.12.2009 08:53:43 w PODZIĘKOWANIA
A ja dziękuję mojemu spowiednikowi
RENIU emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2964002 Napisano: 25.12.2009 07:11:02 w Inne mniejsze markety
knajmrodzki napisał(a):

http://tnij.org/e9a9

3d emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2962644 Napisano: 24.12.2009 08:31:22 w Poczta kradnie
puchiko napisał(a):

kinga1 napisał(a):

puchiko napisał(a):

szarakk napisał(a):

crism napisał(a):

szarakk napisał(a):

wysłałam ksiazke poleconym priorytetem 3 tyg temu i do tej pory nie dotarła emotka

Warto skladac reklamacje czy lepiej sobie darowac, bo ze zlodziejami sie nie wygra?

Zawsze składam i prawie zawsze jestem na plus! emotka Raz tylko oddali mi mniej, niż warta była przesyłka, no ale nie była ona wysłana z podaną wartością.

przesylka wrocila do mnie, dwa razy awizowana. Adresat twierdzi, ze nie bylo zadnego awiza.

u mnie też zdarza się, że ja nie dostaję awiza jak i osoby, którym wysyłam paczki tez nie dostają emotka a przesyłka leży na poczcie

listonosz ma obowiązek przynieść list polecony do adresata czy może zostawiać awizo i nie brać go z poczty? U mnie jeden listonosz robi to nagminnie mimo, że ktoś jest w domu

zalezy od wagi

a jest taki zapis w regulaminie? rozumiem, że małe urzędowe pisma ma nosić a większe to już zależy od jego dobrej woli?

no właśnie nie wiem, bo za dużą paczkę płacisz dużo i chyba powinni przynosić, mój mąż nieraz na poczcie robił afery bo jak byliśmy w domu to nie pofatygowali się tylko awizo wrzucali to nikt Mu nigdy nie powiedział że nie muszą nosić, więc chyba jednak powinni Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2961324 Napisano: 23.12.2009 12:24:08 w PRZEPROSINY
Fajnie tutaj się zrobiło emotka
Jestem pod wrażeniem, naprawdę emotka
W końcu ludzie przestali rzucać w siebie błotem, może tylko na krótki czas, ale naprawdę dobre i to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#2960492 Napisano: 22.12.2009 10:32:33 w PRZEPROSINY
tedance napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka ktoś się na tedance konto włamał? emotka

Z okazji Świąt mówię ludzkim głosem, no emotka

jestem pod wrażeniem, więc w zamian za to na develey nie mogę ale w drugi link masz ode mnie 263 Wyświetl w wątku >>
0 0