Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3147467 Napisano: 25.02.2010 11:40:35 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

monia24 napisał(a):

A ja sobie kupię dodatkowy starter i będę smski puszczać po terminie a jeśli oni nie rozwiążą w terminie to będę się kłócić że i ja nie zdążyłam w czasie wysłać emotka

już kiedyś pytałam się w jednej agencji że skoro oni nie trzymają się terminów to jak ktoś z nas wyśle paragon po czasie też będzie uznany ?
wtedy babka odłożyła słuchawke emotka emotka
ale zastanawia mnie czy to takie trudne podać w regulaminie dłuższy termin i mieć w zapasie kilka dni ? przecież to chore ostatnio ani jeden konkurs nie jest rozwiązywany w czasie emotka

oj, to brzydko Cię Pani z agencji potraktowała, ja bym zadzwoniła do Jej przełożonego emotka
tak, żaden konkurs nie jest rozwiązany w czasie, ale ja czekam już tylko na budżet więc jestem spokojniejsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147421 Napisano: 25.02.2010 11:26:15 w TESCO konkursy
A ja sobie kupię dodatkowy starter i będę smski puszczać po terminie a jeśli oni nie rozwiążą w terminie to będę się kłócić że i ja nie zdążyłam w czasie wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147380 Napisano: 25.02.2010 11:15:42 w TESCO konkursy
a ja w ogóle nie liczę na wycieczkę, hasła mam bezsensu, gralam o kosmetyki, więc spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147351 Napisano: 25.02.2010 11:05:05 w TESCO konkursy
monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

a mozna na jeden adres wiecej wyslac zgloszen z palmoliwe czy tylko jedne dane wyslac emotka

właśnie czytam regulamin w tej sprawie emotka

ja w zasadzie nie widzę nic na ten temat że nie można wygrać na 1 gospodarstwo więcej zestawów , ba, tam nawet nie ma ograniczeń na osobę. Wyślę więc na różnych domowników. Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147334 Napisano: 25.02.2010 10:58:20 w TESCO konkursy
frezja napisał(a):

a mozna na jeden adres wiecej wyslac zgloszen z palmoliwe czy tylko jedne dane wyslac emotka

właśnie czytam regulamin w tej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147019 Napisano: 25.02.2010 09:25:54 w TESCO konkursy
toudikot napisał(a):

monia24 napisał(a):

A kochani ślecie im scany paragonów czy tylko dane???

tylko dane

dzięki, muszę poodsyłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147002 Napisano: 25.02.2010 09:22:50 w TESCO konkursy
A kochani ślecie im scany paragonów czy tylko dane??? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3141263 Napisano: 23.02.2010 06:40:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
emanuela24 napisał(a):

monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sambolera napisał(a):

są jednak osoby co odrywają punkty (w Tesco widziałam poodrywane te gratisowe z Kinder bueno z trójpaków)

(ja sie nie wkurzam, że nie wygrałam bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie)

no zawsze się czarna owca trafi - ale jakoś nie wierzę w to że te klany rodzinne zniżyły się do tego poziomu aby kraść kody emotka (jakoś sobie tego nie wyobrażam kraść kody i jeszcze się w sądzie tłumaczyć z niszczenia opakowań produktów ) no ale są ludzie i ludziska

mi tylko jeszcze brakuje jakiejś teorii spiskowej że kradną znaczki na poczcie czy coś w tym stylu emotka emotka emotka emotka bo przecież by wygrać hurtowo trzeba trochę tego powysyłać emotka

kochana ale tutaj organizator ułatwił sprawę bo w 1 kopercie na 1 dane można więcej zgłoszeń posłać emotka

ale w jednym losowaniu raz wygrać
emotka

ale wiesz, wysle 40 zgłoszeń a nada 4 listy - zawsze taniej a duza szansa na wygrane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3141021 Napisano: 23.02.2010 05:58:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
emanuela24 napisał(a):

sambolera napisał(a):

są jednak osoby co odrywają punkty (w Tesco widziałam poodrywane te gratisowe z Kinder bueno z trójpaków)

(ja sie nie wkurzam, że nie wygrałam bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie)

no zawsze się czarna owca trafi - ale jakoś nie wierzę w to że te klany rodzinne zniżyły się do tego poziomu aby kraść kody emotka (jakoś sobie tego nie wyobrażam kraść kody i jeszcze się w sądzie tłumaczyć z niszczenia opakowań produktów ) no ale są ludzie i ludziska

mi tylko jeszcze brakuje jakiejś teorii spiskowej że kradną znaczki na poczcie czy coś w tym stylu emotka emotka emotka emotka bo przecież by wygrać hurtowo trzeba trochę tego powysyłać emotka

kochana ale tutaj organizator ułatwił sprawę bo w 1 kopercie na 1 dane można więcej zgłoszeń posłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3140971 Napisano: 23.02.2010 05:43:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
emanuela24 napisał(a):

olciak napisał(a):

dala napisał(a):

Ja nie płaczę, bo tylko 1 zgłoszenie wysłałam, więc prawdopodobieństwo wylosowania było nieduże, choć niektórym i to wystarczyło (i bardzo dobrze). Smucą tylko wyniki w takiej postaci jakiej są, czyli jakieś klany rodzinne. A może są wśród nich ci, którzy wycinali punkty w sklepach, mogli wysłać wtedy bez inwestowania dużych sum ogromną ilość zgłoszeń. Żal mi takich oszustów, bo nie sądzę, że należą do szczęśliwych osób, skoro są gotowi do takich czynów.

szkoda, ze nie trzeba paragonów wraz z wyciętymi punktami wysyłać emotka

czasami aż mnie wkurza jak takie paranoje wymyślacie
ja osobiście nie grałam - może jeszcze mnie pokusi i wyślę - a nie grałam właśnie dlatego że nie lubię wysyłać pocztą (jeśli wyślę to na 100% nie jedno czy dwa zgłoszenia)
na winiary - wszyscy są źli bo ludzie na 100% podrabiają paragony ( ja sama osobiście kupowałam na 5 paragonów po 90 produktów na każdym !!!!)
na kinder na 100% wycinają kody
ludzie - w konkursach są osoby które potrafią kilka tysięcy złotych zainwestować( nawet kilkadziesiąt jak w konkursie ERY )
a Wy ciągle swoje - ciągle jakieś teorie spiskowe
emotka
i żal mi ludzi którzy z rozgoryczenia że nie wygrali potrafią kogoś oskarżyć o oszustwa, kradzieże kodów, podrabianie paragonów - chyba smutne i bezcelowe życie takie osoby prowadzą - widać spiski jak z telenoweli - żal mi takich ludzi
oczywiście żal mi też tych którzy liczyli na wygraną bo bardzo jej potrzebują a im się nie udało - ale żeby zaraz takie pomówienia w stronę zwycięzców wstyd - LUDZIE OPANUJCIE SIÊ

oj Emanuela - święte słowa
napisałam wcześniej że Ci co wygrali dużo musieli zainwestować.
Coraz bardziej mnie wkurza to że po każdym konkursie wielkie dyskusje są na temat oszustw - często wymyślonych oszustw.
Ludzie - skoro osoba X wygrała 4 nagrody to napewno nie wysłała 1 zgłoszenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3140553 Napisano: 23.02.2010 04:04:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

kinga1 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

monia24 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

monikar napisał(a):

psika napisał(a):

monikar napisał(a):

psika napisał(a):

Po co grać, po co się wkurzać, po co tracić czas jak i tak ci sami wygrywają - po 4 lapy dla jednej rodziny to chyba przesada a tacy mali jak ja nic, zero. To wkurza... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja w tym miesiącu gram na każdego w rodzinie emotka

I jaki efekt??????????

nie wiem bo dopiero zamierzam tak grać

własnie po kilka laptopoów na te same nazwiska z tej samej miejscowosci porazka emotka

Nie biorę udziału w Zimie, ale z ciekawosci zerknęłam na wyniki. To są jakieś jaja! Jesli z dużego maista powtarza się jedno nazwisko, to można jeszcze to uznać za zbieg okoliczności, ale jesli z jakiejś małej mieściny 4 razy to samo nazwisko? Ja dziękuję... Z lekka przegiecie moim zdaniem. emotka

emotka też łzy leje , gdzie tu sprawiedliwość emotka

tak nam się mówi, bo nie wygraliśmy, ale Ci ludzie napewno zainwestowali kupę kasy

moze i tak ale powinno być jak w innych konkursach 1 laptop na gospodarstwo

i to najbardziej boli......

niejedni maja kilka inni nic

jak dobrze rozumiem na nowy miesiąc trzeba zaczynać zbieranie od nowa? te punkty z tego miesiąca nie przechodzą??

przechodzą tylko na samochód

tedance napisał(a):

Kurde, wiedziałam że z tą Zimą tak będzie, dlatego nie grałam, żeby oszczędzić sobie nerwów...hurtownicy górą emotka

ja grałam, nic nie wygrałam, ale mam nadzieję że teraz będzie lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3140516 Napisano: 23.02.2010 03:52:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
pamal73 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

monikar napisał(a):

psika napisał(a):

monikar napisał(a):

psika napisał(a):

Po co grać, po co się wkurzać, po co tracić czas jak i tak ci sami wygrywają - po 4 lapy dla jednej rodziny to chyba przesada a tacy mali jak ja nic, zero. To wkurza... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja w tym miesiącu gram na każdego w rodzinie emotka

I jaki efekt??????????

nie wiem bo dopiero zamierzam tak grać

własnie po kilka laptopoów na te same nazwiska z tej samej miejscowosci porazka emotka

Nie biorę udziału w Zimie, ale z ciekawosci zerknęłam na wyniki. To są jakieś jaja! Jesli z dużego maista powtarza się jedno nazwisko, to można jeszcze to uznać za zbieg okoliczności, ale jesli z jakiejś małej mieściny 4 razy to samo nazwisko? Ja dziękuję... Z lekka przegiecie moim zdaniem. emotka

emotka też łzy leje , gdzie tu sprawiedliwość emotka

tak nam się mówi, bo nie wygraliśmy, ale Ci ludzie napewno zainwestowali kupę kasy Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3140082 Napisano: 23.02.2010 02:23:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dojechał zestaw do nurkowania UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3139938 Napisano: 23.02.2010 01:55:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotarła podusia z Italvelluti

Poczta Polska - jako pakiet - czyli niepolecona Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3139246 Napisano: 23.02.2010 11:36:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
awe napisał(a):

monia24 napisał(a):

lalunia napisał(a):

monikar napisał(a):

ktoś wie kiedy mają być wyniki z miesięcznego losowania Zimy Mistrzów?

Wyniki mają być dzisiaj wieczorem albo jutro rano, dzwonilam przed chwilą emotka

o nie, wcześniej komuś powiedzieli że dzisiaj emotka

mnie tak powiedziala Pani przed 10-tą emotka

ano właśnie
bardzo chciałabym żeby były dzisiaj, chociaż i tak napewno nie wygram, ale przynajmniej bym się nie denerwowała Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3139215 Napisano: 23.02.2010 11:24:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
lalunia napisał(a):

monikar napisał(a):

ktoś wie kiedy mają być wyniki z miesięcznego losowania Zimy Mistrzów?

Wyniki mają być dzisiaj wieczorem albo jutro rano, dzwonilam przed chwilą emotka

o nie, wcześniej komuś powiedzieli że dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3138799 Napisano: 23.02.2010 10:07:42 w Carrefour konkursy
Kurcze wkurzają mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3138760 Napisano: 23.02.2010 09:57:42 w Carrefour konkursy
AAA i gdyby ktoś był chętny pomolestować to proszę

22/4089938 tylko jak pisałam - przez 40 minut Jej nie będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3138755 Napisano: 23.02.2010 09:56:49 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

monia i jak dodzwoniłaś się ?

wiesz co, nie dzwoniłam teraz, ale zadzwoniła dziewczyna od nas z forum i Jej powiedzieli że za 40 minut babka wróci, bo narazie wyszła emotka Ale ja nie lubię tej agencji - niby tacy sympatyczni a w kulki lecą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3138579 Napisano: 23.02.2010 09:14:42 w dzis mam urodzinki
mariolakal napisał(a):

A propos: czyżbym dzisiaj znów kończyła naście ??? emotka Dla wszystkich wirtualne piwko i wieczniki bo tort u mnie nie schodzi...
emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0