Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monia24

monia24

#3173274 Napisano: 06.03.2010 11:17:28 w Wkurza mnie...
magma6 napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monisi napisał(a):

a mnie wkurza znowu kurier z siódemki bardzo ulomna firma nic nie jarza rozdupcaja przesylki i wogole sa do kitu emotka emotka emotka

zgadzam się z tym, nigdy nie byłam zadowolona z ich usług, bo albo każą do siebie wyjeżdżać albo awizują przesyłki i odsyłają do nadawcy, chociaż nie było ich u mnie w domu emotka

na odmian do mnie z siódemki przyjeżdza przemiły gość i zawsze wszystko sam taszczy na 2 piętro -poprzedzając wizytę telefonicznie;)

a mnie wkurza,ze nie wiem co na niedzielny obiad przygotować
emotka

kup z Winiar nowy Pomysł na ..Soczystą karkówkę z ziemniakami emotka

popieram - pycha

a w temacie: wkurza mnie że mam sprzątanie, co chwilę idę to robić i znowu tutaj wracam - efekt porządków mizerny Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3167620 Napisano: 04.03.2010 07:45:53 w Popraw sobie humor...
avatea napisał(a):

Kierowca widzi przed sobą znak drogowy Maksimum 80 km. Zwalnia więc do 80 kilometrów na godzinę. Po jakimś czasie widzi znak Maksimum 60 km, zwalnia więc ponownie. I znów kolejny znak - Maksimum 20km. Kierowca zdenerwował się, ale zwalnia i wściekły wlecze się po szosie. Po godzinie jazdy spostrzega następny znak - Witamy w Maksimum!

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3164468 Napisano: 03.03.2010 07:57:12 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

melissa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

polec napisał(a):

Ja już chyba jestem zdania, że facet to tylko facet. Jeden przewód w głowie, więc cóż od niego można wymagać. emotka

e gadacie - trzeba wiedzieć jak samca podejść emotka a wtedy jest posłuszny emotka

Bo męża trzeba sobie wychować emotka - mój już chodzi jak złoto emotka

emotka emotka chcialabym to widziec emotka emotka chyba przez moment emotka emotka

Zapraszam - możesz zobaczyć na własne oczy emotka

ja też mam fajnego męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3163368 Napisano: 02.03.2010 05:12:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

monia24

#3157646 Napisano: 28.02.2010 08:27:14 w Wkurza mnie...
ciasssteczko napisał(a):

obawiam się, że przez to podawanie fałszywych raportów (złośliwie czy w dobrej wierze) spowoduje niedługo zalew tego wątku, więc dobrze, że Beata się odezwała emotka

mnie zaś w dziedzinie konkursowej wkurza, że mam tyle haseł do napisania, że już nie wiem za co się zabrać, a najchętniej leżałabym bezczynnie brzuchem do góry emotka

mam to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3157619 Napisano: 28.02.2010 08:18:14 w Wkurza mnie...
acha, a w temacie wkurza mnie że nadal nie mam dopracowanych haseł na delikatesy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3157615 Napisano: 28.02.2010 08:17:03 w Wkurza mnie...
beata28 napisał(a):

monia24 napisał(a):

beata28 napisał(a):

monia24 napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

monisi napisał(a):

co racja to racja nie pomagasz nie udzielaj sie emotka

kochaniutka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie co to niby dla oka są bardzo pomocni a tym samym wyjatkowo perfidni bo wprowadzaja celowo ludzi w błąd podajac złe raporty ( timotei konkretnie).
Nie lepiej juz wcale nic nie gadac i sępić sobie te szlafroki , po co komus kity wciskac i na koszty narazać...?
Nie chce ktos pomóc to jego sprawa ale
po co zmyslać... dla mnie to chore.

no tez tak bylo z takim konkursem z gra emotka

Ja proponuje wymienic tutaj z nikow takie osoby, zeby kazdy nastepny wiedzial ze sciemniaja!

co racja to racja nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj tez mnie to wkurza emotka

emotka

gadanie, nigdy nie wiadomo ile osób miało ten sam raport, a szlafrok zawsze tylko 1 emotka niepotrzebnie obwiniacie ludzi, mnie też ktoś podał raport - nie wygrałam, ale nawet przez myśl mi nie przeszło obrzucić tego Kogoś błotem

Nie mówię o przypadku, kiedy ktos mówi raport- 59 wygrywa - logiczne jest wtedy ,ze jak jest jedna nagroda to cała reszta pójdzie z kwitkiem.
Mówię o tym , że ktos zupełnie inny raport podaje niż ten który faktycznie wygrywa i robi to celowo.
W dalszym ciagu pisze o Timotei , na forum pojawiły sie dobre dusze podajace dobre raporty a ja wiem ,ze nie ma bata ,zeby te raporty wygrały,bo wygrywa zupełnie co innego.

Monia24 , gdzie przepraszam pisze w moim poście jak kogoś błotem obrzucam?

kochana przeczytaj sama swój post a zrozumiesz

poza tym czy wygrałaś szlafrok??? Jeśli tak to przepraszam - może masz rację. Ja dowiedziałam się że wygrywa raport daleki od 59 i nie mówię że ktoś mnie okłamał bo nie wygrałam i nie mam dowodów że wygrywa zupełnie inny niż podała mi dana osoba emotka

Wygrałam niejeden szlafrok i był to zawsze ten sam raport i baaaaaaaardzo inny niż te podawane oficjalnie na forum.

Wiem dokładnie co napisałam i uwierz mi , zupełnie inaczej rzucam błotem - może jeszcze bedzie okazja...
emotka

Ps. Nie znamy się raczej a Ty mi piszesz - kochana? emotka

aaa, jeśli jest tak jak piszesz to zwracam honor - myślałam że ktoś podał Ci raport i nie wygrałaś i dlatego tak piszesz. Ostatnio tyle jadu na forum, że pierwsze takie skojarzenia się rzucają emotka
No tak, może nie znamy się, słowa kochana użyłam celowo - co byś sobie nie myślała że ja w Ciebie rzucam tym wyżej wymienionym błotem, byle sobie coś na forum napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3157579 Napisano: 28.02.2010 08:03:48 w Wkurza mnie...
agulecece napisał(a):

monia24 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

A nie przesadzacie przypadkiem?
Przecież nawet jak się poda raport to pewności wygranej nie ma.To,że jednemu się uda wcale nie musi oznaczać że drugemu też,przecież nie wiemy ile osób o danej godzinie udział bierze.

no właśnie

ktoś chce dobrze i powie jak on wygrał a wy na niego naskakujecie.nikt nikogo do niczego nie zmusza wiec na koszty nie naciaga robicie to dobrowolnie idac na łatwizne cudzym sposobem

a wniosek z tego taki, że jeśli nawet uda Ci się wygrać 5 razy pod rząd z tym samym raportem, to lepiej nie mówić nikomu bo jeśli ktoś niedaj Boże nie wygra to Ty zostaniesz oszustem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3157573 Napisano: 28.02.2010 08:02:12 w Wkurza mnie...
beata28 napisał(a):

monia24 napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

monisi napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie co to niby dla oka są bardzo pomocni a tym samym wyjatkowo perfidni bo wprowadzaja celowo ludzi w błąd podajac złe raporty ( timotei konkretnie).
Nie lepiej juz wcale nic nie gadac i sępić sobie te szlafroki , po co komus kity wciskac i na koszty narazać...?

Ja proponuje wymienic tutaj z nikow takie osoby, zeby kazdy nastepny wiedzial ze sciemniaja!

co racja to racja nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj tez mnie to wkurza emotka

emotka

gadanie, nigdy nie wiadomo ile osób miało ten sam raport, a szlafrok zawsze tylko 1 emotka niepotrzebnie obwiniacie ludzi, mnie też ktoś podał raport - nie wygrałam, ale nawet przez myśl mi nie przeszło obrzucić tego Kogoś błotem

Nie mówię o przypadku, kiedy ktos mówi raport- 59 wygrywa - logiczne jest wtedy ,ze jak jest jedna nagroda to cała reszta pójdzie z kwitkiem.
Mówię o tym , że ktos zupełnie inny raport podaje niż ten który faktycznie wygrywa i robi to celowo.
W dalszym ciagu pisze o Timotei , na forum pojawiły sie dobre dusze podajace dobre raporty a ja wiem ,ze nie ma bata ,zeby te raporty wygrały,bo wygrywa zupełnie co innego.

Monia24 , gdzie przepraszam pisze w moim poście jak kogoś błotem obrzucam?

kochana przeczytaj sama swój post a zrozumiesz

poza tym czy wygrałaś szlafrok??? Jeśli tak to przepraszam - może masz rację. Ja dowiedziałam się że wygrywa raport daleki od 59 i nie mówię że ktoś mnie okłamał bo nie wygrałam i nie mam dowodów że wygrywa zupełnie inny niż podała mi dana osoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3157522 Napisano: 28.02.2010 07:42:19 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

A nie przesadzacie przypadkiem?
Przecież nawet jak się poda raport to pewności wygranej nie ma.To,że jednemu się uda wcale nie musi oznaczać że drugemu też,przecież nie wiemy ile osób o danej godzinie udział bierze.

no właśnie Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3157520 Napisano: 28.02.2010 07:41:52 w Wkurza mnie...
olusiia975 napisał(a):

monisi napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

beata28 napisał(a):

emotka

gadanie, nigdy nie wiadomo ile osób miało ten sam raport, a szlafrok zawsze tylko 1 emotka niepotrzebnie obwiniacie ludzi, mnie też ktoś podał raport - nie wygrałam, ale nawet przez myśl mi nie przeszło obrzucić tego Kogoś błotem Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3155290 Napisano: 27.02.2010 08:34:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
kuku napisał(a):

No właśnie. Chodzi mi o stary konkurs - z rejestrowaniem transakcji zrealizowanych do 31 grudnia 2009 roku. W regulaminie pisze, że nagrody mają zostać dostarczone do 26 lutego

ale dzień ostatni wydania nagrody to dzień, w którym oni mogą nadać przesyłkę - może przyjdzie po niedzieli i to też będzie zgodne z regulaminem Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3152707 Napisano: 26.02.2010 07:42:54 w Carrefour konkursy
czarnaporzeczka2 napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

a tak spytam z ciekawości tam jest wysyłka czy odbior nagród (kosze) bo kuzynka sie chwali ze jej wpadł

wlasnie regulamin nie mowi nawet na temat daty wysylki
ale napewno beda wysylac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3152696 Napisano: 26.02.2010 07:40:28 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

Mam paragon z Katowic - jakby ktoś szukał to pw emotka

U mnie zero wygranych emotka

ja tez mam 2 paragony z katowic
tam sie nie udalo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3152644 Napisano: 26.02.2010 07:30:08 w Carrefour konkursy
0 0

monia24

#3151397 Napisano: 26.02.2010 12:27:03 w Carrefour konkursy
Czyli co, naprawdę nie ma na co czekać??? Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3150781 Napisano: 26.02.2010 09:33:16 w Carrefour konkursy
Jenyyyyy ale bym chciała żeby już dali wyniki budżetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3150245 Napisano: 26.02.2010 07:39:02 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się że kupiliśmy wczoraj synkowi pierwszy poważny rowek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3150118 Napisano: 26.02.2010 06:52:30 w Carrefour konkursy
No więc czekamy na wyniki budżetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monia24

#3147711 Napisano: 25.02.2010 12:30:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kala405 napisał(a):

awizo na pakiet-duzy format-co to moze byc emotka

podusia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0