Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zeida
Postów 699
Data rejestracji 02.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, mój Puszek to pers i teraz właśnie wygląda jak nieszczęście - na grzbiecie nie ma włosów, łysieje na bokach i czole, okazało się, ze ma uczulenie na jad pchli, więc wczoraj 4 zastrzyki , masaże,smarowidła, drugi kot zdrowy jak ryba ale po podaniu środka na pchły dostał jakiejś głupawki i w nocy skakał na telewizor, łaził dookoła łóżka i ogólnie był pobudzony - znowu nocka nieprzespana - wory pod oczami mam i wściekła jakaś jestem - ja już nie wiem, czy przez te koty, czy po prostu jesienno-zimowy dół jakiś mam! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, a ja jak dzisiaj zobaczyłam dzieciaki na powietrzu, jak szaleją w śniegu, byłam przeszczęśliwa ! Stałam 10 minut w ukryciu i obserwowałam z przyjemnością, jak wożą się na zmianę na sankach, jak biegają. Ja jestem trochę chora, więc nie bawię się z dzieckiem na dworze. Nawet, jak dzieci przemoczą ubranka to mają w szatni skarpetki i spodnie na zmianę. A pani pomaga takim leniuszkom, jak moje , zapiąć zamek w kurtce, itp.
No i niektóre mamy reagują tak : o jejku, jejku, bo się spoci, bo się zamoczy... Inna mama mówi: niech nie siedzą ciągle w ławkach, niech korzystają ze śniegu.
I jak tu wszystkim dogodzić ! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
32 punkty tylko Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://mistrzowie...9/Renifer-Zaprzegowy Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie jest nie do pomyślenia - tylko ciasteczka w wynajętym lokalu? I dzieci ciągle strofowane (ojtam ojtam przesadziłam - dzieci zainspirowane robieniem bransoletek).
Nie ma tańców, nie ma kółek...
W każdym razie mąż i dziecko do domu wrócili i się rzucili na coś ciepłego i porządnego..., godz. 19.40 Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja na arielu
czego oni chcą?
może woda z mydłem w rzece Warcie ? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łosz kurde !
Mój żarcik jako pierwszy i żadnej nagrody
Chociażby długopis dali ... Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś miał niedawno połączenie z prywatnego? Nie zdążyłam... Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mąż jak tak potrafi usługiwać mamusi, to może Tobie też nie odmówi codziennych masaży, śniadanek do łóżka i ciągłej pociechy? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę, jakbym wcześniej widziała te reklamy, wiedziałabym, co pisać !
Jakiś taki niesamowicie zakręcony humor - i takie tez hasła zwyciężały !
Ja postawiłam tylko na humor typu - samczyk biedronki ma bonbonki a samiczka biedronka - zderzaki - cośtam się wtedy rymowało, nie pamiętam...
lub, że w śliwkach z biedronki robaczek, co powidłom dodaje smaczek
no i klapa...
ani jednego BONBON-a Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od pani Helen Chirs,
N ° 38 Rue Des Martyrs Cocody
Abidżan, Wybrzeże Kości Słoniowej.
Kontakt:
DEAREST Boży,
Jestem wyżej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem żonaty z Mr Chirs Williams. który pracował z ambasady Kuwejtu w Wybrzeżu Kości Słoniowej na dziewięć lat przed śmiercią w 2007 roku. Byliśmy małżeństwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarł po krótkiej chorobie, która trwała zaledwie cztery dni.
Przed śmiercią oboje na nowo narodzić chrześcijaninem. Po jego śmierci postanowiłem nie ożenić lub dostać dziecko poza moim domu małżeńskich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój mąż żyje on złożony sumę 1,5 mln USD (jeden milion pięćset tysięcy Dolar amerykański) w banku tutaj w Abidżanie na koncie postaci zawiesiny.
itd Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane