Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zeida
Postów 699
Data rejestracji 02.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmiotłeś pajęczynę Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To była ankieta o telewizji. Czy to znaczy, że nawet 10 punktów nie dostanę ? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam się na tym kompletnie - może ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby Sąd przyznał kota mężowi - zapłakałabym się z rozpaczy !!!! Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czemu, ale tez nie wytrzymuję długo - a może długo? bo np. pokłócę się z moim i obiecuję sobie, że w życiu pierwsza się nie odezwę. no i tak jest. Gadam tylko z dzieckiem, idę sobie do drugiego pokoju i puszczam jakiś film. Przed spaniem mój samiec nie wytrzymuje i przychodzi powiedzieć dobranoc. Ja, nadęta odpowiadam albo nie. Całą noc myślę, co to będzie, bo przecież na pewno będzie rozwód - podział malutkiego, ale zawsze - majątku (mieszkanka, dziecka, kota - strasznie trudno to podzielić, więc myślę całą noc). Nad ranem zbiera mnie - muszę pospać trochę - to przeciąga się do 10 (na szczęście dziecko też tak lubi pospać), a jak wstaję - chłopa nie ma - myślę sobie - po co ten rozwód od razu ? A może zobaczymy, co mój mąż chce na obiad? Oczywiście- żadne z nas nigdy nie przeprasza - ale to zawsze mąż dzwoni i pyta, co na obiad, a może wyskoczymy z dziekiem do ..., albo zadzwoni ktoś ze znajomych i jakoś to się rozchodzi....
Dziwne to życie z inną płcią... Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to odpisuję,
w tym dniu byłam w potrzebie finansowej, a że wygrałam piwo więc pomyślałam, że komuś pomogę komuś i sobie też. Nieważne już bo konto przepadło, nie mam juz plusa, bo nikt się nie zgłosił, nieważne.
Prosiłam o pomoc w wygraniu piwa, ale nie za darmo. Wzamian oferowałam, to co akurat mam do wymiany. Pisałam, co mam, tego nie zacytowałaś. Nie chciałam nic za darmo. Czy nie można na tym forum prosić?
Okazuje się, ze dla niektórych trzeba pisać i chyba cytować samych siebie, bo nie rozumieją.
Faktycznie raz mam w życiu z górki, raz pod górkę.
a w tym tygodniu to niestety wali mi się życie forumowe i osobiste, wszystko razem. Może dlatego piszę czasem chaotycznie. Ale na pewno ze mną każdy może się dogadać, i tak jak pisałam, batony wygrywałam całkowicie za darmo. Cały dzień poświęciłam tylko dla innych i dopiero dzisiaj o tym piszę. Nie mam potzreby chwalić się tym, ale po prostu nie znoszę, gdy ktoś zarzuca mi, że nie potrafię zrobić coś charytatywnie. Zrobiłam to i byłam szczęśliwa, że komuś pomogłam. Teraz niedawno dopadł mnie mały kryzys, no i starciłam w końcu simplusa, ale to w sumie mała strata. Da się zawsze kupić kartę i działać od nowa, nieważne...
W każdym razie znalazł się ktoś kto mnie zrozumiał, tym osobom serdecznie dziękuję, a tym, którzy mi napisali, że nigdy nikomu nie pomogą współczuję, życzę kompletnego doła, jakiego mam teraz, bo tylko w takim stanie jest możliwe wiele zrozumieć.
W miarę możliwości odpisywałam na priw, zawsze starałam się pomagać.
Koniec mojej przygody na tym forum. Dziękuję nielicznym z sercem.
Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy promocji batonów cały ostatni dzień co godzinę grałam tylko dla forumowiczów niczego nie oczekując wzamian.
Teraz normalnie ryczę z wściekłości bo do pomocy chętnych nie ma, gdy ja potrzebuję.
Żegnam, od dzisiaj będę tylko pasożytem jak większość
Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://umieramy.o...6dlJwCFRISzAodfBrRxw Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak mi się pojawiło, gdy za długo szperałam w necie po odpowiedzi. Coś jakby się wylogowało. Trzeba spróbować jeszcze raz, aż będzie coś w rodzaju dziękujemy... Wyświetl w wątku >>
zeida
Postów 699
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja za każdym razem mam czarną dziurę !!! Jak tu się nie wkurzać? Żeby chociaż jakieś info nie wygrałeś lub wygrałeś, a tu nic !
Wyświetl w wątku >>